2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın hanımlar bugün sabah işe gelirken c ile başlayan büyük bi bebek giyim markası varya onun merkez deposunun önünden geçtik önü ana baba günü nasıl kalabalık büyük indirim günüymüş kızlar burası tuzla tepeörende sabancı üniversitesinin arkasında . arabayla gelme imkanı olanlar varsa haber veriim dedim ihtiyaçlar oluyo belki indirimden araba felan almayanlar beşik almayanlar varsa alabilir aklıma geldi

kızlar günaydın
ALLAH a çok şükür bebeğim kollarımda darısı tüm hamişlerin basına inş

Canım gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bahtı açık olsun inşallah, darısı sağlıkla başımıza.

iremcim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla
çok sevindim senin adına darısı hepimizin başınaopuyorumnanaktan

kızlar bende bu sabah doktora gittim ve çatı muayenesi oldum
ama sadece çatıyla kalmadı doıktorum müjdeyi verdibayanssulusmile
doktorum ooo çok güzel diye muayeney başlayınca bende acaba ne bu güzel olan die düşündümkaydirigubbakcemile3
sonra doktorum 2 cm açıldığımı ve yumuşadını söyledi her an doğumum gerçekleşebilir dedi
ve sanırım en geç bu hafta içine olabilir normal oluğu için tam tarih belli değil ama bi aksilik olmazsa salı günü tekrar kontrolüm var

galiba artık mutlu sona çok az kaldı sanki oyun bitiyo da gerçek hayat başlıyo şimdi:hulya:

beraycım gözün aydın ,darısı başımıza,

günü belli olanlar ne mutlu size inş sağ salim alırsınız kucağınıza

hayırlı olsun cnaım gözün aydın

canım gözün aydın hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah kaç haftalıksın şuan

şulecim gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

kızlar günaydın
ALLAH a çok şükür bebeğim kollarımda darısı tüm hamişlerin basına inş
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşalllahhh

ne kadar güzel ya git gide daha zor olmaya başladı bize de bir hafta içinde bebek geliyor dese doktor ne güzel olur :hulya::hulya: hayal gibimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

selam arkadaşlar bende mayıs annesi olarak 14.04.2010 da doğum yaptım listeye benide eklerseniz sevinirim... 14.04.2010 34 haftalık oldu kilosu : 2.815 gr boyu : 48 cm sezeryan'la dünyaya geldi şuan durumu çok iyi toburcu olduk evdeyiz adımızda Miray darısı sizlerin başına arkadaşlar...

Gözün aydın canım bayanssulusmile Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…