inşallah camnım doğumlar arttı ya stres başladı bendede uyuyamdaım sabah 5 tekalktım 7 de yattım geri allah yardımımız olsuneyvahedigeldismile kocam yokki ellerin memleketlerinde kaldı o yokken nasıl doğuriim benim sepetim hazır olsa masam hazır olsa noolcak:sinifsinif::sinifsinif: buralarda kaldım yalnız...şule doğursun bide ilkgün le sema doğursun bakalım hayırlısıyla inşallah gelir o zamana kadar kocam:sinifsinif::sinifsinif:
selam kızlar iyi pazarlar...
çok ağrım var soluma döndüm yatıyorum sabahtan beri bilmiyorumkismile eşim panik yapıyo dışarı çıkıcaktı gidemedi doğurcam sanıyo :)))) delikafadulden delikafadulden
ozlmgkhn .!.:selam kızlar iyi pazarlar...
çok ağrım var soluma döndüm yatıyorum sabahtan beri bilmiyorumkismile eşim panik yapıyo dışarı çıkıcaktı gidemedi doğurcam sanıyo :)))) delikafadulden delikafadulden[/QUOsağol canım sanada iyi pazarlar geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir dikkat et kendine
canım yaa,benimde 2 gündür ağrım var ama benimki ara ara geliyor,vajinal bir ağrı bacaklarımı doğuracak gibi açıp uzanıyorum geçiyor,senin nasıl?bel ağrısı felan mı?
selam kızlar iyi pazarlar...
çok ağrım var soluma döndüm yatıyorum sabahtan beri bilmiyorumkismile eşim panik yapıyo dışarı çıkıcaktı gidemedi doğurcam sanıyo :)))) delikafadulden delikafadulden[/QUOsağol canım sanada iyi pazarlar geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir dikkat et kendine
herkeslere ii pazarlar
ay kızlar ağrı konusunu açmayın kasıklarımda acayip derecede ağrı var benım kocamda doğurcam sanıyo panik bi halde bekliyo resmen
bi haftacık daha dayanabilseydim ne güzel olurdu:))))
yok cnm sezeryan olcak allahın ,izniyle
bende hipertansiyon var drum sezeryan dedi bende sezeryan istiyodum acıkcası hayırlısı bakalım
yarın gün alcaz inşallah doktordan
benim doktorumda normal olduğunu söyledi,çatı genişlemesinde de kaynaklandığını söyledi,magnezyum içtim 2 gündür biraz daha hafifledi...canım tam kasıklarda bi ağrı üzerine ağırlık koymuş gibi yada bastırıyomuş gibi ağrıyor doktorum normal olduğunu bebişimin başını sokmaya çalıştığını söyledi ama şiddetli olursa hastaneye gitmemi söyledi şimdilik dinleniyorum bakalım canım.
yok cnm sezeryan olcak allahın ,izniyle
bende hipertansiyon var drum sezeryan dedi bende sezeryan istiyodum acıkcası hayırlısı bakalım
yarın gün alcaz inşallah doktordan
benim doktorumda normal olduğunu söyledi,çatı genişlemesinde de kaynaklandığını söyledi,magnezyum içtim 2 gündür biraz daha hafifledi...
hayırlısı olsun canım,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
doğuranlarada baktımda kız bebekler hep daha erken gelmiş,daha bir heyecanlandım....kızlar daha sabırsız oluyor...
evet galiba onlar kızlar sabırsız banada hep senin erken olur mutlaka diyorlar. kyınvaldem falan haftaya bekliyo bizimkini bende iyice stres oluyorum bitti ya nerdeyse çok az kaldııı
:uhm:
sizi anladım haftanız ileride ben niye bukadar bel agrısı cekiyorum ki? surekli yatıyorum ondan olabilir mi?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?