2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah camnım doğumlar arttı ya stres başladı bendede uyuyamdaım sabah 5 tekalktım 7 de yattım geri allah yardımımız olsun

selam kızlar iyi pazarlar...
çok ağrım var soluma döndüm yatıyorum sabahtan beri bilmiyorumkismile eşim panik yapıyo dışarı çıkıcaktı gidemedi doğurcam sanıyo :)))) delikafadulden delikafadulden

selam kızlar iyi pazarlar...
çok ağrım var soluma döndüm yatıyorum sabahtan beri bilmiyorumkismile eşim panik yapıyo dışarı çıkıcaktı gidemedi doğurcam sanıyo :)))) delikafadulden delikafadulden

canım yaa,benimde 2 gündür ağrım var ama benimki ara ara geliyor,vajinal bir ağrı bacaklarımı doğuracak gibi açıp uzanıyorum geçiyor,senin nasıl?bel ağrısı felan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
herkeslere ii pazarlar
ay kızlar ağrı konusunu açmayın kasıklarımda acayip derecede ağrı var benım kocamda doğurcam sanıyo panik bi halde bekliyo resmen
bi haftacık daha dayanabilseydim ne güzel olurdu:))))

canım yaa,benimde 2 gündür ağrım var ama benimki ara ara geliyor,vajinal bir ağrı bacaklarımı doğuracak gibi açıp uzanıyorum geçiyor,senin nasıl?bel ağrısı felan mı?

canım tam kasıklarda bi ağrı üzerine ağırlık koymuş gibi yada bastırıyomuş gibi ağrıyor doktorum normal olduğunu bebişimin başını sokmaya çalıştığını söyledi ama şiddetli olursa hastaneye gitmemi söyledi şimdilik dinleniyorum bakalım canım.

sağol canım dinleniyorum işte. son zamanlardayız çakicez ağrıları napalım:)

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlısı canım inşallah durabildiği kadar durur. normalmi bekliyosun canım

yok cnm sezeryan olcak allahın ,izniyle
bende hipertansiyon var drum sezeryan dedi bende sezeryan istiyodum acıkcası hayırlısı bakalım
yarın gün alcaz inşallah doktordan

bende hipertansiyon var drum sezeryan dedi bende sezeryan istiyodum acıkcası hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun canım. hipertansiyonun varsa hiç riske atma tabi sağlıkla al kucağına inşallah yavrunu canım
benim doktorum normale yönlendiriyo beni ama bende sezeryan istiyorum bakalım cuma günü karar vericez bizde hayırlısıyla

benim doktorumda normal olduğunu söyledi,çatı genişlemesinde de kaynaklandığını söyledi,magnezyum içtim 2 gündür biraz daha hafifledi...

hayırlısı olsun canım,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

evet drlar öncelikle normale yönlendirmekle sorumlular galiba benım tansiyonum bu kadar yüksek olmadan önce sezeryan istediğimi sölemiştim
drda olmaz önce muayenı yapcam herşeyınnormal olup olmayacağını sölicem ondan sonra kararını veririsin ben senı normale yönlendirmekle sorumluyum demişti

sağol cnm teşekkür ederim

doğuranlarada baktımda kız bebekler hep daha erken gelmiş,daha bir heyecanlandım....kızlar daha sabırsız oluyor...

doğuranlarada baktımda kız bebekler hep daha erken gelmiş,daha bir heyecanlandım....kızlar daha sabırsız oluyor...

evet galiba onlar kızlar sabırsız banada hep senin erken olur mutlaka diyorlar. kyınvaldem falan haftaya bekliyo bizimkini bende iyice stres oluyorum bitti ya nerdeyse çok az kaldııı

:uhm:
evet galiba onlar kızlar sabırsız banada hep senin erken olur mutlaka diyorlar. kyınvaldem falan haftaya bekliyo bizimkini bende iyice stres oluyorum bitti ya nerdeyse çok az kaldııı

sizi anladım haftanız ileride ben niye bukadar bel agrısı cekiyorum ki? surekli yatıyorum ondan olabilir mi?:uhm:

:uhm:

sizi anladım haftanız ileride ben niye bukadar bel agrısı cekiyorum ki? surekli yatıyorum ondan olabilir mi?:uhm:

bilemiyorumki belkide ondandır doktoruna sordunmu hiç canım. benim bel ağrım var diyince bol su iç ağrıların için diyo doktorum. magnezyumda kullanıyorum zaten.

özlem cnm kesmedimi drun magnezyumu benımkı 36. haftadan itibaren kestı
36dan sonra erken doğumu önlemıyoz dedi sende bı sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…