kızlar bende bu sabah doktora gittim ve çatı muayenesi oldum
ama sadece çatıyla kalmadı doıktorum müjdeyi verdibayanssulusmile
doktorum ooo çok güzel diye muayeney başlayınca bende acaba ne bu güzel olan die düşündümkaydirigubbakcemile3
sonra doktorum 2 cm açıldığımı ve yumuşadını söyledi her an doğumum gerçekleşebilir dedi
ve sanırım en geç bu hafta içine olabilir normal oluğu için tam tarih belli değil ama bi aksilik olmazsa salı günü tekrar kontrolüm var
galiba artık mutlu sona çok az kaldı sanki oyun bitiyo da gerçek hayat başlıyo şimdi:hulya:
selam arkadaşlar bende mayıs annesi olarak 14.04.2010 da doğum yaptım listeye benide eklerseniz sevinirim... 14.04.2010 34 haftalık oldu kilosu : 2.815 gr boyu : 48 cm sezeryan'la dünyaya geldi şuan durumu çok iyi toburcu olduk evdeyiz adımızda Miray darısı sizlerin başına arkadaşlar...
neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk
selam arkadaşlar bende mayıs annesi olarak 14.04.2010 da doğum yaptım listeye benide eklerseniz sevinirim... 14.04.2010 34 haftalık oldu kilosu : 2.815 gr boyu : 48 cm sezeryan'la dünyaya geldi şuan durumu çok iyi toburcu olduk evdeyiz adımızda Miray darısı sizlerin başına arkadaşlar...
neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk
kız selma sende mi doğurdun kız dökülüyoruz vallahi hayırlı olsun şekercim sağlıkla büyüt bebişini ne güzel ya darısı başımıza
canım sende bebişini görmüşsün,gözünaydın,maşşalah tam tosuncuk olmuş seninki....
sağol canım valla cuma allah nasip ederse temelli görecez o tosuncuğu
slm kızlar bebişine kavuşanlar allah analı babalı büyütsün inş. en yakın zamanda bizde kavuşuruz yavrumuza benimde 12 günüm kaldı kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?