2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sanırım mayısa girmeden herkes doğumunu yapıyo ,sağlıklı olsunda bebişler anneler

ne güsel allahım hayırlı doğumlar nasip etsin herkese

heyecan yapıyorum yaaaaa
bebişlei görenler gözleriniz aydın olsun
doğum tarihi belli olanlarda hayırlıolur inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin(hepimize inşallah)
ayy bu hafta oğluşumu beslesemde içim rahata erse...

canım, ben korkuyorum, çok kılolu olursa dıye normal istıyorum doğumu çunki sağlıklı olsunlarda

doğum haberlerini alınca insan daha bir heyecanlanıyor doğum yapan tüm annelerin gözü aydın allah analı babalı büyütsün akıl ruh ve beden sağlıkları yerinde olsun

ayyy şulecim az kaldı bende heyecan yaptım şimdi hayırlı haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda

gözün aydın allah bebeğini sana bağışlasın canım sağlıkla büyütürsün inşallah

neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk

neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk

aa canım hayırlı olsun, öncelikle geçmiş olsun tabi ama iyiymişsiniz sevindim, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun ne güzel kurtuldun demek

kız selma sende mi doğurdun kız dökülüyoruz vallahi hayırlı olsun şekercim sağlıkla büyüt bebişini ne güzel ya darısı başımıza

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün

Selmacığım gözünaydın canım,Allah sağlıkla analı babalı büyütmayi nasip etsin,Nasılsın,bebiş nasıl?biraz detayları versene....

aaaaaaaaa doğurdun mu kız, vay doğuran doğurana
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim

a.s.

kaç kilo doğurdun , naptın?bi de bu gebelik zehirlenmsi nasıl anlaşılıyor,bebişin rahat veriyosa anlat accık, bi de foto koy sevelim kızını

slm kızlar bebişine kavuşanlar allah analı babalı büyütsün inş. en yakın zamanda bizde kavuşuruz yavrumuza benimde 12 günüm kaldı kısmetse

slm kızlar bebişine kavuşanlar allah analı babalı büyütsün inş. en yakın zamanda bizde kavuşuruz yavrumuza benimde 12 günüm kaldı kısmetse

ne güzel allah tamamına erdirsin

bu arada benim göbeğimde kırmızı küçük noktacıklar var ve çok kaşınıyo acaba kötü bişiy mi doktoru arasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…