2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar hatırlıyo musunuz eskiler bilir kız bebişlerimizin sayısı az diye üzülüyodul listede erkek bebişler çoğunluktaydı ama kızlar geç gösterdiler ama aceleci çıktı miniklerimiz allahım güzel yazılar yazsın hepimizin bebeğine sağlıkla gelsinler başka bişi istememolumunekankayizsmile

evet canım yaaa,kızlarımızın sayısı azdı ama aceleci çıktılar,bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler???

evet canım yaaa,kızlarımızın sayısı azdı ama aceleci çıktılar,bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler???
selnacım bak senlede günümüz aynı özlem arcak sen ben içimizden kimse önce doğurmasın tamammı yoksa daha bir telaşlanırım lmaz:

selnacım bak senlede günümüz aynı özlem arcak sen ben içimizden kimse önce doğurmasın tamammı yoksa daha bir telaşlanırım lmaz:

bencede canım ,bizim kızlar aceleci davranmasın,zaten korkuyorum,en azından 39+ ları görelim dimi ama....

Evet canım yaa benımde nıyetım yok erken dogurmaya daha ızne bıle cıkmadım cıkıp dınlenmek ıstıyorum bende .hem erken olursa ıse de donusum erken olur hayırlısı tabı ama zamanında gelsın bebısler ınsallah

tebrik ediyorum darisi bizlere insallah bu arada hikayeni de merak ediyorum,Rabbim anali babali buyutsun insallah canimopuyorumnanaktan:Saruboceq:

bende öyleyim aynen sıkıntı var içimde sabahtan beri doğuruyorum :roflol:

yemek bile yapamadım şimdide yaktım olucak işmi :tomato:

canın saolsun boşver dışardan yiyin ,

artık doğursam da kurtulsam ya çok sıkıldım hiçbişeye konsantre olamıyorum,bi de yalnızım eşim çok geç geliyo çalışıyo(((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…