aaaa listeyi düşünüyo doğumhanede yazarım ben korkma pcyi yanımda götürcem bu gidişle kaydirigubbakcemile3 tamam taatlım kızıma da dedim azcık dinlenim öyle gel dedim bakalım dinlicekmi kuzum beni bende mayıs istiyom ama büyüsün kuzucum ama kızları duydukçada korkmuyom desen yalan olur[B
tubiiiş seninki de kız. ama sana erken doğurmak yasak. listeyi sen hazırlıyon mecbur beklicen bizii sempatiksalakcinnikafamçokkarıştılülülülülülülaelaelaelaelaedelikafaduldenyasakkelime opuyorumnanaktan
kız analarını telaş sardı şerifecim hayırlısı artık :hulya:yavaş yavaş herkes dökülmeye başladı...allahım bizlere de hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...benimki de kız...umarım diğer kızlar gibi erken davranmaz...eşime diyorum fazla uzaklara gitme beni evede yalnız bırakıp ne olur ne olmaz diye....hakkımızda hayırlısı olur inşallah....
kızlar hatırlıyo musunuz eskiler bilir kız bebişlerimizin sayısı az diye üzülüyodul listede erkek bebişler çoğunluktaydı ama kızlar geç gösterdiler ama aceleci çıktı miniklerimiz allahım güzel yazılar yazsın hepimizin bebeğine sağlıkla gelsinler başka bişi istememolumunekankayizsmile
selnacım bak senlede günümüz aynı özlem arcak sen ben içimizden kimse önce doğurmasın tamammı yoksa daha bir telaşlanırımevet canım yaaa,kızlarımızın sayısı azdı ama aceleci çıktılar,bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler???
selnacım bak senlede günümüz aynı özlem arcak sen ben içimizden kimse önce doğurmasın tamammı yoksa daha bir telaşlanırımlmaz:
selnacım bak senlede günümüz aynı özlem arcak sen ben içimizden kimse önce doğurmasın tamammı yoksa daha bir telaşlanırımlmaz:
selam arkadaşlar bende mayıs annesi olarak 14.04.2010 da doğum yaptım listeye benide eklerseniz sevinirim... 14.04.2010 34 haftalık oldu kilosu : 2.815 gr boyu : 48 cm sezeryan'la dünyaya geldi şuan durumu çok iyi toburcu olduk evdeyiz adımızda Miray darısı sizlerin başına arkadaşlar...
huu kızlarr doğurdum ayolll
ay herkes dökülüyo doğuran doğurana
beray,selma2429,layrax Allah hepinizin bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin. maşallah hepinizedarısı hepimize inşallah.
slmlar herkese,
canım çok sıkılıyo içimden hiçbişey yapmak gelmiyo benim gibi olan var mI?
bende öyleyim aynen sıkıntı var içimde sabahtan beri doğuruyorum :roflol:
yemek bile yapamadım şimdide yaktım olucak işmi :tomato:
canın saolsun boşver dışardan yiyin ,
artık doğursam da kurtulsam ya çok sıkıldım hiçbişeye konsantre olamıyorum,bi de yalnızım eşim çok geç geliyo çalışıyo(((((((((((((((((((
bende sıkıldım vallaha dr salı gunu kontrolde alalım dese razıyım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?