2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaman çabuk geçsin de büyüsünler doğuralım ,neyse canınızı sıkmıyım daha fazla ,ant doğurdu galiba içimde öyle bi his var

bilmiyorum ama inş doğurmamıştır. çünkü haftasonu ve geceleri epidural yapılamıyordu onun hastanesinde. salıyı bekler inş. bebişi

:) ayy bana da fenaliklar basiyor bazen ayni durumdayim

ant. dogurdu mu acaba hakkaten ben de merak ettim simdi

doğurmuşta olabilir çünkü o hafta sonu gelip selam falan yazardı bakalım yarın dr. randevusu vardı. dr'dan gelince yazar yada doğurmuştur

benim en son kontrolde elle gobegime bakti ve bebek yola girmis dedi bu hafta persembe tekrar kontro var sanirim catiya bakar bu sefer heycanliyim

bana bu aralar ıyıce sıcak gelmeye başladı. iyi ki sıcaklara kalmıyoruz. allah yazın dopum yapıcaklara sabır versin

merhaba arkadaşlar doğum yapan annişleri tebrik ederim Allah anneli babalı ve sağlıklı büyütsün darısı hayırlısıyla bizlerin başına a.s. benim bugün tam 37+0 oluyor yarın çalışamaz raporumu alacağım izne çıkacağım. Ayrıca dr sezaryen olacağım için doğum tarihi verecek. Muhtemelen bu ay sonu 29-30 Nisan bakalım hayırlısı. Artık sonlara yaklaştık. Ayakta duramıyorum, sürekli oturamıyorumda :çok üzgünüm: yattığım zamanda dönemiyorum, kalkamıyorum. Eminim hepimiz aynı durumdayız. Allah hepimize yardım etsin. ıştahımda açıldı, habire birşeyler yemek istiyorum. 20 kiloya yakın kilo aldım bu gidişle 25 kiloya yaklaşacağım

merhaba kızlaarr
sıkıntılar basmış herkesi aynen bende öyleyim
geçen perşembe kontrolde yalvardım nolur gün verin artık diye allahtan günü belli
22 sinde hastanede doğurmuş olcam allahın izniyle sağlıkla
dün kriz geldi bütün gün ağladım bugün iyiyim çok şükür
kaynanam bende 1 haftadır kaynanasından dert yananlara :)))

TOMURCUK canım üzülmeni gerektirecek bi durum yok canım...sakın sıkma canını ve doktorunun dediği tarihte ol sezeryanı...onlara güvenmek zorundayız...bebeğin maşallah iyiymiş...önemli olan da bu...

o 10 gün hiç geçmiyo gibi biliyosun ,

sıcak bana da basıyo valla gece falan çok üstümü açıyorum ,zaten biraz yatsam heryerim ağrıyo bi de sıcak hiç çekilmiyo

:)) benim ayaklar hep dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…