zaman çabuk geçsin de büyüsünler doğuralım ,neyse canınızı sıkmıyım daha fazla ,ant doğurdu galiba içimde öyle bi his var
bende bende patliycam artik sanirim dogurmadan once bunalimda catliycam off offff normal hayat istiyorumm artik(
bilmiyorum ama inş doğurmamıştır. çünkü haftasonu ve geceleri epidural yapılamıyordu onun hastanesinde. salıyı bekler inş. bebişi
:) ayy bana da fenaliklar basiyor bazen ayni durumdayim
ant. dogurdu mu acaba hakkaten ben de merak ettim simdi
:) ayy bana da fenaliklar basiyor bazen ayni durumdayim
ant. dogurdu mu acaba hakkaten ben de merak ettim simdi
aynen canım ya göbeğim gerildikçe ben de geriliyom sanırım ,az kaldı dayancaz artık((
senin az kalmış ne güzel ,normal mi düşünüyosun,benim 26 sında belli olcak çatıdan sonra şimdilik normal gözüküyo
doğurmuşta olabilir çünkü o hafta sonu gelip selam falan yazardı bakalım yarın dr. randevusu vardı. dr'dan gelince yazar yada doğurmuştur
evet normal bekliyorum, sali gunu nst de sancim cikinca acilma var mi diye bakti doktor, catiya da bakmis oldu.
bekliyoruz bakalim
bana bu aralar ıyıce sıcak gelmeye başladı. iyi ki sıcaklara kalmıyoruz. allah yazın dopum yapıcaklara sabır versin
inş en kolay şekilde olur :Saruboceq:
inş en kolay şekilde olur :Saruboceq:
amin hepimizin insallah
senin de fazla kalmis sayilmaz :) 10 gun var aramizda
TOMURCUK canım üzülmeni gerektirecek bi durum yok canım...sakın sıkma canını ve doktorunun dediği tarihte ol sezeryanı...onlara güvenmek zorundayız...bebeğin maşallah iyiymiş...önemli olan da bu...
o 10 gün hiç geçmiyo gibi biliyosun ,
sıcak bana da basıyo valla gece falan çok üstümü açıyorum ,zaten biraz yatsam heryerim ağrıyo bi de sıcak hiç çekilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?