2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sorma bende de bi iştah oldu durmuyo ne bulsam yiyiyorum ama inan umrumda değil ha 3 kilo fazla ha eksik bi de yemeyip iyice sıkıntı çekemem :)))zaten canım burnumda

seninle aynı haftadayız erken değilmi 22 si sezaryen mi olacaksın. Hayırlısı olsun canım..Sağlıkla alırsın bebişini kollarına inşallah.

benim ki hemen gelmez ,yaldızlı davetiye bekler hanımefendi, zaten bi arayıp hatır sormuyo eşime dedim annene darılıyom bişey diyemedi yazık çünkü haklıyım , neyse az kalmış doğumuna hayırlı olsun, dün ben de ağladım çok eşime tuhaf geldi güldü teselli etti yazık ,ortada bişiy yoktu ay niye oluyo yaaaaaaaaa

aynen canım eşim benden daha oburdu ben onu geçtim oburlukta aman sefamız olsun yarasın bebişlerimize inşallah :CüvCüv:

yarıyo yarıyo valla benimkini nasıl doğurcam bilmiyom valla hem kilolu olsun istiyom hem normal doğum istiyom :))) bi devem olsun ama boynu kısa olsun nasıl olcaksa :))))

seninle aynı haftadayız erken değilmi 22 si sezaryen mi olacaksın. Hayırlısı olsun canım..Sağlıkla alırsın bebişini kollarına inşallah.

valla 28 demişti sezeryan tarihine ama o kadar hareketli ki korkuyorum bazen sürekli aşağıya bastırıyo sancısız mancısız doğuracam böle giderse pırt diye :)
bi de benimki biraz tosuncuk perşembe kontrolde 3800 dedi ortalama o yüzden kıyamadı dr bana erken almaya razı oldu
3800 dedi ama inşallah 3500 le çıkarız hastaneden :)

yarıyo yarıyo valla benimkini nasıl doğurcam bilmiyom valla hem kilolu olsun istiyom hem normal doğum istiyom :))) bi devem olsun ama boynu kısa olsun nasıl olcaksa :))))

bende iri olsun ama normal olsun istiyorum vallaha benim kuzen 4500gr cocugu dikişsiz doğurdu darısı başımıza

benim kaynana pimpirikli bi temiz bi titiz görmeniz lazım
işime geliyo her daim pırıl pırıl ev :))
tek sorunumuz evin düzenini kendine göre değiştiriyo görmeniz lazım hiçbişeyi yerinde bulamıyorum
yemeğimide yapıyo o yğüzden sesimi çıkarmıyorum bende işime yarıyo diye
sorunsuz kaynana olmuyo benimkide kötünün iyisi :))
valla dün o kadar çok ağladım ki gece ağlayarak uyudum sabah yüzüm top gibi şişmişti

selam kızlar nasılsınız bızde dun kontroldeydık.hersey yolunda cok sukur.nst ye gırdım oda cok ıyı dedı dr.3 kılo 90 gr olmus asya kızım:) gelısımı hızlı oluyo ve kafası bıraz buyuk dedı koca kafalı kız:) bu yuzden sezeryan olabılır buyuk ıhtımal kendını hazırla dedı.bakalım hayırlısı

iyimiş yine seninki ,bizimki biraz köşe yastığı cinsinden ama lafı sözü yoktur etkisiz eleman yani :)

hepimiz ağlıyoz desene ,sabahları heryerim şişiyo valla akşama anca iniyo

benim dr da omzu takılabilir ben bunun mesuliyetini alamam dedi

bizimkinin kafası büyükse bile sylemez doktor saolsun nasıl bi sürprizle kaşılaşcam bilmiyom çok canım yancak hissediyorum (

maşallah bebişine canım seninki acele ediyor, bakalım bende yarın dr a gideceğim inşallah bana erken tarih vermez . Biraz dinlenmek istiyorum. daha izne yeni ayrıldım hiç bir işde yapamadım evde bilmiyorumkismile Umarım herşey istediğimiz gibi olur..

benim dr da omzu takılabilir ben bunun mesuliyetini alamam dedi

canım saglıklıca kurtulalımda hıc farketmez .ben zaten cok korkuyodum normal dogumdan .dr a da soyledım senın psıkolojık durumunda cok onemlı tabı kendını hazır hıssettmen ve ıstemen gereklı dedı var zaten oda buyuk ıhtımal sezeryan dıyo bakalım ama daha gun vermedı.10 gun sonra gıdıcem sanırım o zaman konusuruz net olarak.seenın sanırım persembe dogumun allah kolaylık versın ınsallah bebegın kucagında yazarsın bızlere:)
bana dr 39 haftayı beklerız dedı.sanırım 10 mayıs gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…