merhaba arkadaşlar doğum yapan annişleri tebrik ederim Allah anneli babalı ve sağlıklı büyütsün darısı hayırlısıyla bizlerin başına a.s. benim bugün tam 37+0 oluyor yarın çalışamaz raporumu alacağım izne çıkacağım. Ayrıca dr sezaryen olacağım için doğum tarihi verecek. Muhtemelen bu ay sonu 29-30 Nisan bakalım hayırlısı. Artık sonlara yaklaştık. Ayakta duramıyorum, sürekli oturamıyorumda :çok üzgünüm: yattığım zamanda dönemiyorum, kalkamıyorum. Eminim hepimiz aynı durumdayız. Allah hepimize yardım etsin. İştahımda açıldı, habire birşeyler yemek istiyorum. 20 kiloya yakın kilo aldım bu gidişle 25 kiloya yaklaşacağım
merhaba kızlaarr
sıkıntılar basmış herkesi aynen bende öyleyim
geçen perşembe kontrolde yalvardım nolur gün verin artık diye allahtan günü belli
22 sinde hastanede doğurmuş olcam allahın izniyle sağlıkla
dün kriz geldi bütün gün ağladım bugün iyiyim çok şükür
kaynanam bende 1 haftadır kaynanasından dert yananlara :)))
merhaba kızlaarr
sıkıntılar basmış herkesi aynen bende öyleyim
geçen perşembe kontrolde yalvardım nolur gün verin artık diye allahtan günü belli
22 sinde hastanede doğurmuş olcam allahın izniyle sağlıkla
dün kriz geldi bütün gün ağladım bugün iyiyim çok şükür
kaynanam bende 1 haftadır kaynanasından dert yananlara :)))
sorma bende de bi iştah oldu durmuyo ne bulsam yiyiyorum ama inan umrumda değil ha 3 kilo fazla ha eksik bi de yemeyip iyice sıkıntı çekemem :)))zaten canım burnumda
aynen canım eşim benden daha oburdu ben onu geçtim oburlukta aman sefamız olsun yarasın bebişlerimize inşallah :CüvCüv:
seninle aynı haftadayız erken değilmi 22 si sezaryen mi olacaksın. Hayırlısı olsun canım..Sağlıkla alırsın bebişini kollarına inşallah.
valla 28 demişti sezeryan tarihine ama o kadar hareketli ki korkuyorum bazen sürekli aşağıya bastırıyo sancısız mancısız doğuracam böle giderse pırt diye :)
bi de benimki biraz tosuncuk perşembe kontrolde 3800 dedi ortalama o yüzden kıyamadı dr bana erken almaya razı oldu
3800 dedi ama inşallah 3500 le çıkarız hastaneden :)
yarıyo yarıyo valla benimkini nasıl doğurcam bilmiyom vallahem kilolu olsun istiyom hem normal doğum istiyom :))) bi devem olsun ama boynu kısa olsun nasıl olcaksa :))))
benim ki hemen gelmez ,yaldızlı davetiye bekler hanımefendi, zaten bi arayıp hatır sormuyo eşime dedim annene darılıyom bişey diyemedi yazık çünkü haklıyım , neyse az kalmış doğumuna hayırlı olsun, dün ben de ağladım çok eşime tuhaf geldi güldü teselli etti yazık ,ortada bişiy yoktu ay niye oluyo yaaaaaaaaa
bende iri olsun ama normal olsun istiyorum vallaha benim kuzen 4500gr cocugu dikişsiz doğurdu darısı başımıza
bende iri olsun ama normal olsun istiyorum vallaha benim kuzen 4500gr cocugu dikişsiz doğurdu darısı başımıza
benim kaynana pimpirikli bi temiz bi titiz görmeniz lazım
işime geliyo her daim pırıl pırıl ev :))
tek sorunumuz evin düzenini kendine göre değiştiriyo görmeniz lazım hiçbişeyi yerinde bulamıyorum
yemeğimide yapıyo o yğüzden sesimi çıkarmıyorum bende işime yarıyo diye
sorunsuz kaynana olmuyo benimkide kötünün iyisi :))
valla dün o kadar çok ağladım ki gece ağlayarak uyudum sabah yüzüm top gibi şişmişti
selam kızlar nasılsınız bızde dun kontroldeydık.hersey yolunda cok sukur.nst ye gırdım oda cok ıyı dedı dr.3 kılo 90 gr olmus asya kızım:) gelısımı hızlı oluyo ve kafası bıraz buyuk dedı koca kafalı kız:) bu yuzden sezeryan olabılır buyuk ıhtımal kendını hazırla dedı.bakalım hayırlısı
selam kızlar nasılsınız bızde dun kontroldeydık.hersey yolunda cok sukur.nst ye gırdım oda cok ıyı dedı dr.3 kılo 90 gr olmus asya kızım:) gelısımı hızlı oluyo ve kafası bıraz buyuk dedı koca kafalı kız:) bu yuzden sezeryan olabılır buyuk ıhtımal kendını hazırla dedı.bakalım hayırlısı
valla 28 demişti sezeryan tarihine ama o kadar hareketli ki korkuyorum bazen sürekli aşağıya bastırıyo sancısız mancısız doğuracam böle giderse pırt diye :)
bi de benimki biraz tosuncuk perşembe kontrolde 3800 dedi ortalama o yüzden kıyamadı dr bana erken almaya razı oldu
3800 dedi ama inşallah 3500 le çıkarız hastaneden :)
benim dr da omzu takılabilir ben bunun mesuliyetini alamam dedi
kızlar ben uzanacam biraz ii akşamlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?