kızlar ben uzanacam biraz ii akşamlar size
bizimkinin kafası büyükse bile sylemez doktor saolsun nasıl bi sürprizle kaşılaşcam bilmiyom çok canım yancak hissediyorum (
ee nıye soylemıyokı senı bılgılendırmesı gerekmezmı ona gore kendını hazırlarsın doguma.:uhm:
normal doğum olayına takık vakumla falan çekiyo en son çare sezeryana alıyo ama buranın en iyi doktoru ,içimden bi ses çok zor doğum yapıcağımı söylüyo inş öyle olmaz
normal doğum olayına takık vakumla falan çekiyo en son çare sezeryana alıyo ama buranın en iyi doktoru ,içimden bi ses çok zor doğum yapıcağımı söylüyo inş öyle olmaz
kızlar ben uzanacağım biraz sırtım ağrıdı birde çok oturamıyorum :kedi: ağrı yapıyor. Yarın görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın. Sevgilerrr hihoyyyt
slm kızlarr..
doğum yapanlar olmuş heyecan doruktaa eyvahedigeldismile
gözleri aydın olsun Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bekleyenlerin başınaaa(aminnn)
kızlarr ayaklarım şişti çok fenaaa ıyyyyyyy yaniii sizde de var mı...
evet yaa benim ellerimde şişşşşş -tatlicadiarzu-
slm kızlarr..
doğum yapanlar olmuş heyecan doruktaa eyvahedigeldismile
gözleri aydın olsun Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bekleyenlerin başınaaa(aminnn)
kızlarr ayaklarım şişti çok fenaaa ıyyyyyyy yaniii sizde de var mı...
kızlar birkaç gündür gece yatarken tatlı tatlı kaşıntı vardı,şimdi bir başladı kollarım ,bacaklarım, sırtım,karnım,anlamadım kızlar,sizdede var mı?nedir bu kaşıntı,görünürde hiç birşey yok ama hatır hatır kaşınıyorum.çaresi yokmu bunun kızlar ?
ya sorma nasıl rahatsz ediyo sanki ayaklarıma ağırlık takmışlarrr delikafaduldenolmazmı ya sorma bende aynı osrunu yasıryorum .sıstı bıde agrı yapıyo nasıl zorlanıyorum valla.10 gundur falan fena oldu yanı sımdıden 1-2 numara buyudum terlıklerım ayakkabılarım olmuyo 2 numara buyuk gıyıyorumdahada 3 hafta falan var doguma ıyıce ne hale gelır bılmem
az kaldı sabredıcez mecbur.yakında heryerımız hafıflıcek ınsallah
guya tuz tuketmekten oluyomus
ben bi ara sıfar tuz sıfır seker beslendim degişmedi. yani inanmıyorum. annem gebelik şişligi diyor. bacaklarda problem yok ama ellerim cok kötü. zaten ben oyle aman aman tuz da yemem sevmem yani???
ayy bilmiyorum canım. karın kasıntısı bendede oluyor ama genel bi kasıntı degil?? dr una sordun mu?
Allah allah dr un da bi alemmiş dicem benim ki de baska bi alem sormasam bişey soylemiyor. sanki adamı rahatsız ediyormusum gibi hissediyorum :) ama olsun herseyi soruyorum utana sıkıla:) kasıntı nedenini arastıralım ozaman dr a gidene kadar bilgin olsun. ben bi bakayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?