cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah ben senin yerine heyecanlandım bile:)
bebeğine kavuşucaksın sonunda harika bi duygu olsa gerek bütün dualar seninle..
yarın sabah erkenden doğuma girecem ama ben de heyecan namına birşey yok nedense dün daha heycanlıydım
kızlar noolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin....
günaydın opuyorumnanaktan
dün benim de kontrolüm vardı, bebek daha doğum kanalına girmemiş çatı muayenesi yapmayalım bugün dedi, haftaya cuma tekrar gideceğim o gün yapacak. dolayısıyla doğum şekline de karar veremediayın 30 unda kontrol, sezeryan olursa 5 mayısta olacak... bir de zayıf biraz dedi ama kilosunu söylemedi, ultrason çıktısında da yazmıyor bu sefer, üzüldüm yine ( inşallah haftaya kadar kilo alır...
canım bence hiç üzülme sağlıklıysa kilonun ne önemi var açıkçası ben bebeğimin kilolu olmasını önemsemiyorum kafi miktarda olsun yeter boyu ve diğer değerleri çok daha önemli bende salı günü gideceğim dra bakalım bizimki bellli olacakmı ??ohaoldumsmileohaoldumsmile
çok sıkıntı çekmeye başladım ben geceleri uyku yok rahat yok valla artık gece olsun istemiyorummmm:umursamaz::umursamaz:
günaydın opuyorumnanaktan
dün benim de kontrolüm vardı, bebek daha doğum kanalına girmemiş çatı muayenesi yapmayalım bugün dedi, haftaya cuma tekrar gideceğim o gün yapacak. dolayısıyla doğum şekline de karar veremediayın 30 unda kontrol, sezeryan olursa 5 mayısta olacak... bir de zayıf biraz dedi ama kilosunu söylemedi, ultrason çıktısında da yazmıyor bu sefer, üzüldüm yine ( inşallah haftaya kadar kilo alır...
günaydın kızlar...
ay bugün iki arkadaşımız daha kurtuluyor hayırlısıyla..Allah yardımcıları olsun..
bu arada bugün benim doğum günüm...
günaydın kızlar...
ay bugün iki arkadaşımız daha kurtuluyor hayırlısıyla..Allah yardımcıları olsun..
bu arada bugün benim doğum günüm...
kızlar bu arada dün dr uma göğüs ucu için krem sürmeyi sordum başlayabilirsin artık ama göğüs ucunu sıkma sakın doğum sancısını uyarır dedi elinle hafifce sür geç dedi...
bizde anladık kiii eşimle kardeş olmamız gerekiyor bi göğüs ucu bile doğum sancısını uyarıyorsaaaa delikafadulden
ama kendmi tuhaf hissediyorum ya gece eşimle uğraştım hep rüyamda eyvahedigeldismile
dogum gunun kutlu olsun :)
ben bi deniyim bu taktigi belki dogururum. bu arada siz hala kardes olmadiniz mi aferin valla, biz unuttuk o isleri kaciyor kocam benden
herkese günaydın,
s_g nickli arkadaşımızın suyu gelmiş,şu an hastanedeymiş,doktoru doğumu durdurmaya çalışıyormuş,dua edelim kızlar,hayırlısı ile kavuşsun bebeğine....
hani şu kilidi ve ipi olan arkadaşımız,yatıyordu devamlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?