2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım üzülme,zayıf olsun dışarıda kilo alır,önemli olan sağlıklı ve zamanında doğması...

günaydın kızlar...
ay bugün iki arkadaşımız daha kurtuluyor hayırlısıyla..Allah yardımcıları olsun..
bu arada bugün benim doğum günüm...

doğum günün kutlu olsun canım,Allah mutlu,sağlıklı,huzurlu yaşlar yaşamanı nasip etsin...

benim doktorum göğüslere dokunmayı 30. haftadan beri yasakladı:))))))))))))

hihoyyyt selam kızlar hepinize bugün mevcut az görünüyor herkes 23 nisan tatilindemi turkbayragi

ozlmgkhn, seni gördüğüm iyi oldu canım, bebeğin hazırlıkları arasında bi isimlik gördüm senin masaldı galiba, onu nerden satın aldın öyle bişe arıyorum ama nerden bulurum bılmıyorum?

kızlar annem geldi benım doğum için pek fazla giremiyom ama takip etmeye çalışlıyorum
şimdide hemen çıkcam
benım şafak 2
allah kurtarsın hepimizi

ayy doğuma gidenler olmuş allah yardımcıları olsun inşallah sağlıklı iyi haberlerini alırız inşallah.

kızlar annem geldi benım doğum için pek fazla giremiyom ama takip etmeye çalışlıyorum
şimdide hemen çıkcam
benım şafak 2
allah kurtarsın hepimizi

ayy canim slm demek safak 2 heycan var mi vardir elbet canim Allah sag salim dogum nasip etsin insalah :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…