hadi ya erkendi sanirim hala haftasi, ay iyi haberler gelir insallah
günaydın opuyorumnanaktan
dün benim de kontrolüm vardı, bebek daha doğum kanalına girmemiş çatı muayenesi yapmayalım bugün dedi, haftaya cuma tekrar gideceğim o gün yapacak. dolayısıyla doğum şekline de karar veremediayın 30 unda kontrol, sezeryan olursa 5 mayısta olacak... bir de zayıf biraz dedi ama kilosunu söylemedi, ultrason çıktısında da yazmıyor bu sefer, üzüldüm yine ( inşallah haftaya kadar kilo alır...
günaydın kızlar...
ay bugün iki arkadaşımız daha kurtuluyor hayırlısıyla..Allah yardımcıları olsun..
bu arada bugün benim doğum günüm...
kızlar bu arada dün dr uma göğüs ucu için krem sürmeyi sordum başlayabilirsin artık ama göğüs ucunu sıkma sakın doğum sancısını uyarır dedi elinle hafifce sür geç dedi...
bizde anladık kiii eşimle kardeş olmamız gerekiyor bi göğüs ucu bile doğum sancısını uyarıyorsaaaa delikafadulden
ama kendmi tuhaf hissediyorum ya gece eşimle uğraştım hep rüyamda eyvahedigeldismile
34 haftalıktı galiba.
sizin kaç hafta kaldı kızlar,
ben burdayım bugün canım sıkılıyorrrr
hihoyyyt selam kızlar hepinize bugün mevcut az görünüyor herkes 23 nisan tatilindemi turkbayragi
kızlar annem geldi benım doğum için pek fazla giremiyom ama takip etmeye çalışlıyorum
şimdide hemen çıkcam
benım şafak 2
allah kurtarsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?