slm kızlar bugün ne çok doğuranımız var maşallah 4 tane bildiğimiz umutluyuz firstday idil ve s_g darısı başımıza inş
nilaycım sağlıkla alırsın inş canım oğluşu kucağına
günü belli olna diğer arkadaşlar gözleri aydın
herkese iyi akşamlar geçmişi fazla okuyamadım ant gözün aydın doğuma gidenler varsa inşl sağ salim alırlar bebeciklerini kollarına iki gündür giremiyorum dün zeynep kamile gittim ilk defa normal istiyorum orası büyük hastane yaptırırlar belki diye ama malesef yine sezeryan dediler uldrason nst tahlil felan verdi doktor orda herşey için ayrı odaya gidiyorsun tansiyon ölçümü için bile sıra bekliyon çok zormuş yaptırmayalım nasıl olsa buraya gelmiycez dedim eşim yaptıralım dedi nst de sancım çıktı açılmam yok dr yatışını yapalım dedi istemedim oğlum okulda öle pat diye lmaz dedim ozaman acil bişey olursa hemen acile gel dedi şikayetin varmı dedi valla karın sertleşmem kasık ağrım aşağıya iğne batması var iki hafta önce muayene oldum sancım falan çıkmadı dedim belli olmaz dedi bakalım ne olacak erkenci olacak galiba bu kız taşınma işimiz de duruyor ameliyat olamadan toplana bilseydim belirsizlik çok kötüymüş yaa hayırlısı olsun diyorum hep sağlıkla alalım şu kuzucuklarımızı o yeter
herkese iyi akşamlar geçmişi fazla okuyamadım ant gözün aydın doğuma gidenler varsa inşl sağ salim alırlar bebeciklerini kollarına iki gündür giremiyorum dün zeynep kamile gittim ilk defa normal istiyorum orası büyük hastane yaptırırlar belki diye ama malesef yine sezeryan dediler uldrason nst tahlil felan verdi doktor orda herşey için ayrı odaya gidiyorsun tansiyon ölçümü için bile sıra bekliyon çok zormuş yaptırmayalım nasıl olsa buraya gelmiycez dedim eşim yaptıralım dedi nst de sancım çıktı açılmam yok dr yatışını yapalım dedi istemedim oğlum okulda öle pat diye lmaz dedim ozaman acil bişey olursa hemen acile gel dedi şikayetin varmı dedi valla karın sertleşmem kasık ağrım aşağıya iğne batması var iki hafta önce muayene oldum sancım falan çıkmadı dedim belli olmaz dedi bakalım ne olacak erkenci olacak galiba bu kız taşınma işimiz de duruyor ameliyat olamadan toplana bilseydim belirsizlik çok kötüymüş yaa hayırlısı olsun diyorum hep sağlıkla alalım şu kuzucuklarımızı o yeter
valla doğuran doğurana :)gunaydin arkadaslar, ben hala dogurmadim bilmiyorumkismile
günaydın
doğuran annelerin gözü aydın. Allah hayırlı ömür versin yavrularına
evet canım az kaldı. benim sezeryan olacak dr 28 nisana gün verdi. şafak sayıyorum heyecan başladı dün gece hiç uyuyamadım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
hayırlısı canım kaçoncı haftadasın?birde ilk doğumun sezeryan diyemi tekrar sezeryan olacaksın?
amin canım 35+2 deyim evet ilk doğumum sezeryan erken gelmeye kalkmazsa mayıs 13 sezeryan tarihim
Allah yardımcın olsun doğum başlı başına bir telaş zaten birde üzerine taşınma telaşı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
valla ben temizlik ne zaman yaptırsam diye düşününce bile inanılmaz stres oluyorum seni düşünemiyorum en azından doğum şeklin kesinleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?