ay ne kadar ıssız kalmış buralar herkes doğurdumu ayol
evet öyle walla...nasılsın selmacım...prensesin nasıl..
kızlar enerji patlaması mı olabilirrr kaydirigubbakcemile3
sabah uyandım bi enerjibende eşime diyorum ki bütün evi temizleyebilirim öle iştah var sakınnnnnnn diye bi tepkialdım ama ütü yaptım yoruldumişteee kafamçokkarıştı
yaşlılara döndüm valla iki iş yap oturrr...
sen daha doğurcakmışsın gibi gelmiyor bana:)senin oğlan bayağa tembel çıktıyarin 39+0 um canim, ne bileyim nerde bu :))
sen daha doğurcakmışsın gibi gelmiyor bana:)senin oğlan bayağa tembel çıktı
iyiyim canım kızımda ii çok şükür sarılık olmıuştu ama atlattık sen nasılsın
evet tatlım annemlerdeyim hergün hastaneye git gel e bide bebekte fırsat kalmyo girmeye ben iyiym kızımda iyi çok şükür yıkadık yatırdık şimdi uyuyo mışıl mışılselmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyon bacım,bir doğurdun gözükmez oldun,nasıl küçük hanım,sen nasılsın,annenlerdemisin
atlattıysanız sorun yok...illa oluyor sarılık..
ben de gün sayıyorum işte...çok yoruluyorum bugünlerde o yüzden acele etmezse 30una sezeryan olucam inşallah..
evet tatlım annemlerdeyim hergün hastaneye git gel e bide bebekte fırsat kalmyo girmeye ben iyiym kızımda iyi çok şükür yıkadık yatırdık şimdi uyuyo mışıl mışıl
evet oluyoda benimki 36 haftalık doğdu bide hstanede yattık emmedi kilo kaybetti o yüzden çok korkmuştum doğduğundan beri hergün hastanedeyiz bugün iyi haberi aldım işte geçmiş sarılığı çok şükür seninkide inşallah acele etmez nekadar kalırsa okadar iyidr
son günlerini yaşıyosun değerin bil:)) bundan sonra yorulduğunu anlıycak vaktin bile olmıycak
teşekkür edem canım evet umut ta yaptım ve çokda memnun kaldım bikaç saat sonra ayaklandım ilk gece ağrım oldu biraz okadar 2. günden sonra ağrı kesici bile yaptırmadım doktorları hemşireleri çok ilgili sen nede karar değiştirinselmaa tekrardan hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım ne güzel kavuştun bebeğine. biz hal şafak sayıyozz..
bu arada umuttamı doğum yaptın? ben de orda yapcam inş:)
dur kız daha 35+5 deyizzz azıcık beklesinnn lülülülülülü
selmacım geçmiş olsun kızın atlatmış sarılığı...
doğum hikayeni yazmıcakmısın merak ettim kızzz naniknanik
şaka gibi bi hikayem v ar benim:)) müsait bi zamanda uzun uzun yazarım ama kısaca anlatim rutin kontrole gittim yükek tansiyon çıktı ki benim tansiyonum normalde hep düşüktür sonra idrar tahlili yapıldı idrarda protein çıktı gebelik zehirlenmesi oluyomuş bu hemen sezeryana aldılar:)) bi eve gideyim dedim ona bile izin vermedi doktorum kaçarım diye başımada bi hemşire dikti eşimle annemin gelmesini bekledik geldiler hemen beni ağlaya ağlaya ameliyata aldılar:)))))) çok şaşkındım hemde heyecanlı bide bebeğimin yoğun bakıma girme ihtimali vardı 36 hatalık olduğu için ama çok şükür sağ salim doğdu. darısıda sizin başınıza en başından beri söylüyodum doğum bu ne zaman olucağını bilemeyiz dye öyle de oldu:))
şaka gibi bi hikayem v ar benim:)) müsait bi zamanda uzun uzun yazarım ama kısaca anlatim rutin kontrole gittim yükek tansiyon çıktı ki benim tansiyonum normalde hep düşüktür sonra idrar tahlili yapıldı idrarda protein çıktı gebelik zehirlenmesi oluyomuş bu hemen sezeryana aldılar:)) bi eve gideyim dedim ona bile izin vermedi doktorum kaçarım diye başımada bi hemşire dikti eşimle annemin gelmesini bekledik geldiler hemen beni ağlaya ağlaya ameliyata aldılar:)))))) çok şaşkındım hemde heyecanlı bide bebeğimin yoğun bakıma girme ihtimali vardı 36 hatalık olduğu için ama çok şükür sağ salim doğdu. darısıda sizin başınıza en başından beri söylüyodum doğum bu ne zaman olucağını bilemeyiz dye öyle de oldu:))
selam kızlar
listeye baktım da maşallah sırayla doğuruyoruz :))
bizimde salı günü allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?