benimde pazartesi temizlik yapılcak,bence erken ama annem bir daha yapılır diyor,hazırlık konusunda annem zaten başından beri benden daha heycanlı
bende anneme onu dedim,yaptırmıyalım mayısın ilk haftası yaptıralım dedim,2kişisiniz ne olcak eve dedi,kirlenirse bir daha yaptırırız dedi,ablamda doğum 40.haftada gerçekleşcek diye bişey yok dedi,gerçi 3gündür benim düzenli sancılarım başladı,geceleri ve sabahları özellikle çok sancım oluyor,haklılar sanıırmtemizliği ben de mayıs başında düşünüyorum eğer erkenden bişi olmazsa.. gerçi gelen giden yine batacak:)
bende anneme onu dedim,yaptırmıyalım mayısın ilk haftası yaptıralım dedim,2kişisiniz ne olcak eve dedi,kirlenirse bir daha yaptırırız dedi,ablamda doğum 40.haftada gerçekleşcek diye bişey yok dedi,gerçi 3gündür benim düzenli sancılarım başladı,geceleri ve sabahları özellikle çok sancım oluyor,haklılar sanıırm
ben zaten yatıyorum,benim evim küçük zaten halılarım ve mobilyalarımda yeni,kadın sadece cam kapı silcek,mutfak banyo o kadar,9 da gelse 2 3 gibi bitirir,ben doğumdayken bile yaptırabilirler :))canım annenler doğru söylüyo her geçen gün ağırlaşıyoruz boşver bittsin işin dinlenmeye geçersin..,
ben zaten yatıyorum,benim evim küçük zaten halılarım ve mobilyalarımda yeni,kadın sadece cam kapı silcek,mutfak banyo o kadar,9 da gelse 2 3 gibi bitirir,ben doğumdayken bile yaptırabilirler :))
selam kızlar
listeye baktım da maşallah sırayla doğuruyoruz :))
bizimde salı günü allah izin verirse
selam kızlar
dün gene bissürü arkadaşımız doğurmuş, onları tek tek tebrik ediyorum, bebişlerinin mis kokusu teee burlara kadar geldi. benim oğlan da hıçkırıo şuan da, 2 cm açıklıkla geziom gelmeye niyeti yok hala zaar. ben günlük hayatıma devam ediyorum valla az sonra bi dolu arkadaşım gelcek misafir ağırlıcam sanki hiç doğurcakmışım gibi değilim hayır olsun. herkesi öpüyorum bol bebikli günlerrrr dilerimmmm..kaydirigubbakcemile3zemuszemus
selam kızlar
dün gene bissürü arkadaşımız doğurmuş, onları tek tek tebrik ediyorum, bebişlerinin mis kokusu teee burlara kadar geldi. benim oğlan da hıçkırıo şuan da, 2 cm açıklıkla geziom gelmeye niyeti yok hala zaar. ben günlük hayatıma devam ediyorum valla az sonra bi dolu arkadaşım gelcek misafir ağırlıcam sanki hiç doğurcakmışım gibi değilim hayır olsun. herkesi öpüyorum bol bebikli günlerrrr dilerimmmm..kaydirigubbakcemile3zemuszemus
kadınlarda doğuma yakın enerji patlaması oluyormuş dikkat et bence sen. enerjin lazım olucak sana. iyi eğlenceler
TIFF :)) ogluslarimiz tembel sorma, bende daha acilma bile yok sanirim dogurmicam ben ya
:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?