2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünaydın canım bende son zamanda cok kılo aldım hatta dogurmadan kılo derdım basladı nasıl vercem dıye ama napalım.senınde mı normal dogum gorunuyo

geçmiş olsun canım yaa,üzüldüm vallahi,inşallah en kısa sürede iyileşir...

ooh masallah bebisine bir tosun daha geliyor hadi bakalim :)

yaa bende dünden beri acayip doğum korkusu başladı,,,Hayırlısı olsun deyip geçiştirmeye çalışıyorum kendi kendime ama belirsizlik deli ediyor beni...

gözünaydın canım maşallah bebeğine...inşallah zamanında sağlıkla gelir
çok saol canım cümlemizin inş
gözünaydın canım bende son zamanda cok kılo aldım hatta dogurmadan kılo derdım basladı nasıl vercem dıye ama napalım.senınde mı normal dogum gorunuyo

sorma 19 kilo oldu benim ,gerçi gözüme fazla gözükmüyo alıştım, herkes çok almamışsın diyo nasıl oluyosa :))) normal doğum gözüküyo şuan bakalım çatıdan sonra ne diycek

yaa bende dünden beri acayip doğum korkusu başladı,,,Hayırlısı olsun deyip geçiştirmeye çalışıyorum kendi kendime ama belirsizlik deli ediyor beni...

bende de ara ara oluyo ben nasıl dayancam doguma dıyorum sonra dusunmemeye calısıyorum bılınmezlıgın ıyı tarafı ılk dogumun avantajıyla kendımı tesellı edıyorum. aslında tırsık bı ınsanım ama allah bı guc verıyo ınsallah kolay dogumumuz olur yaa

HErkese selammm...
Doğum korkularından bahsedilmiş, ben de sezeryandan bile daha çok korkan biri olarak şunu söyliyim, anlatılanlara yazılanlara asla bakmayın...herşey 15 dakikada olup bitiyorr...
Allah herkesi bebeğine kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar ben resmen kudurdum ,camları falan sildim ,halıları yıkamaya yolladım ,mutfak dolapları derken evi bal dök yala yaptım :)) güya kadın çağıracaktım ama enerji fazlası var duramıyom bi türlü sürekli hareket halindeyim :))) annem 15 saat uzakta doğum başlayınca gelcek çünkü kardeşlerim var okula gidiyolar önceden gelemiyo ((((

hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl?

dikkat et canım kendine,şurada az bir zaman kaldı,enerjin doğumda ve sonrasında lazım olacak...

dikkat et canım kendine,şurada az bir zaman kaldı,enerjin doğumda ve sonrasında lazım olacak...

doğru söylüyorsun ama olmuyo gece yatınca bile düşünmekten uyuyamıyorum , sürekli yarın şurayı şöyle yapayım ,burayı halledeyim diye aklımdan geçiriyorum :))) doğumda napcam bilmiyorum ,doktora dedim yalnız bi odada sancı çeksem diye boş oda olursa ayarlayalım dedi inş olur,herkesin içinde olmak istemiyorum kötü etkilenrim

Evet bencede selna haklı son zamanlarda gelen enerjı vücudu dogum ahazırlamak ıcınmıs bosa kullanma canım bende daha o enerjı yok mesela ıs yapamıyorum ben fazla ayakta durunca kramp gırıyo bacaklarıma ancak yavas yavas yemek yapabılıyorum o kadar

kızlar merhaba..
doğum korkusu bende de varr.....eyvahedigeldismile

tuba dikkat et canım yorma bu kadar kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…