doktordan geldim kızlar, bebişimin gelmeye niyeti yokmuş :)) üç haftada 700 gr almış ben 300 gr almışım (gerçi alacağımı almıştım o ayrı :)) toplamda 3300 olmuş dedi daha gelmez dedi haftaya çatıya bakıcak ağrılarım var falan dedim nts falan yapmadı bizden böyle işte
yaa ne guzel sanslısın benım annem tam dogum arefemde amelıyat oldu zaten gelsede cok saglıklı degıl tansıyon, dızlerden rahatsızlık felan ama varlıgı yeter tabı.kayınvalıdem gelıyım dedı bende erken dıye net bı skılde gel demedım haberlesırız dedımkendı gelemıyo zaten esım alcak.haftaya gelır ama esım gececı olcak yalnız kalmayım dıye.
doktordan geldim kızlar, bebişimin gelmeye niyeti yokmuş :)) üç haftada 700 gr almış ben 300 gr almışım (gerçi alacağımı almıştım o ayrı :)) toplamda 3300 olmuş dedi daha gelmez dedi haftaya çatıya bakıcak ağrılarım var falan dedim nts falan yapmadı bizden böyle işte
geçmiş olsun canım yaa,üzüldüm vallahi,inşallah en kısa sürede iyileşir...
çok saol canım cümlemizin inşgözünaydın canım maşallah bebeğine...inşallah zamanında sağlıkla gelir
gözünaydın canım bende son zamanda cok kılo aldım hatta dogurmadan kılo derdım basladı nasıl vercem dıye ama napalım.senınde mı normal dogum gorunuyo
yaa bende dünden beri acayip doğum korkusu başladı,,,Hayırlısı olsun deyip geçiştirmeye çalışıyorum kendi kendime ama belirsizlik deli ediyor beni...
ooh masallah bebisine bir tosun daha geliyor hadi bakalim :)
yaa bende dünden beri acayip doğum korkusu başladı,,,Hayırlısı olsun deyip geçiştirmeye çalışıyorum kendi kendime ama belirsizlik deli ediyor beni...
korkma ya selna, hallederiz bir sekilde
HErkese selammm...
Doğum korkularından bahsedilmiş, ben de sezeryandan bile daha çok korkan biri olarak şunu söyliyim, anlatılanlara yazılanlara asla bakmayın...herşey 15 dakikada olup bitiyorr...
Allah herkesi bebeğine kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:
kızlar ben resmen kudurdum ,camları falan sildim ,halıları yıkamaya yolladım ,mutfak dolapları derken evi bal dök yala yaptım :)) güya kadın çağıracaktım ama enerji fazlası var duramıyom bi türlü sürekli hareket halindeyim :))) annem 15 saat uzakta doğum başlayınca gelcek çünkü kardeşlerim var okula gidiyolar önceden gelemiyo((((
Allaha çok şükür bebiş iyi teyzesiiihoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl?
dikkat et canım kendine,şurada az bir zaman kaldı,enerjin doğumda ve sonrasında lazım olacak...
Teşekkürler canım, oğlumun ismi Efefirstday hogeldin, tebrik ederim :) bebis de iyidir umarim, ismi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?