2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bekliyorum sadece. uzulmemek için elimden geleni yapıyorum ama elde degil. zeynoxx42 ile gorustum o 36 haftayı tamamlıyorlar demiş eger oyle ise 1 hafta daha var gec olsun guc olmasın insallah

günaydın herkese evdeolunca daha zor giriliyormuş nete onu yapıyım bunu yapıyım biraz dinleniyim neyse geçmişe bakıyım ben merak ediyorum kaç gündür uzağım

günaydın kızlar. ben işleri son güne bırakanlardanım o yğzden pek sohbetlere katılamıyorum. dün halı aldım o gelicek bugün hala bazı boya işlerimiz var. dünde gecelik ve çamaşır aldım kendime hala çantam hazır değil ve temizliğim yapılmadı. haftaya perşembe kontrolden sonra işleri hızlandırmayı düşünüyorum.

doğuma gidenlere allah kolaylık verdin.

devrimim seninde doğum günün kutlu olsun.

yazıyı okudum ağladım birde üstüne. sonlara kalıca biz sanırım 40haftayı doldurursam yandım demektir

günaydın hgeldin canım aynen benimde işler duruyo hala pazartesiden itibaren hızlanıyorum bende perde yi aldım daha halı alınıcak bebeğin odasına tatlı telaş bunlar:)

sut? vallahi az biraz geliyor ama cok degil. belki bebegi bekliyordur??

canım ilk başlarda çok gelmez zaten çünkü o ilk süt çok yağlı ve çok doyurucu 5 cc veya 10 cc çekebiliyorsan yeter bebeğine ben de sürekli sağdım ilk bebeğimde çok iyi biliyorum sonrasında biberonlar dolup taşıyor merak etme moral çok önemli sıvı iç bol bol

ne güzel doğumlar olmuş bebişler sağlıklı bütün doğum yapan annelerin heyecanını sevincini mutluluğunu yürekten paylaşıyorum ilk annelik heyecanı yaşayanlara rahat olun ne olur herşey olağan seyrinde gidiyor sütünüz zamanla gelecek sakın pes edip mama vermeyin geri dönmesi çok zor oluyor kimselere kulak asmayın yetmiyor bebek doymuyor gibi sözleri çok duyacaksınız bol bol bebeğinize dokunun ona bakın hormonlar tavan yapıp süt üretsin sarılık için de ilk 10 gün 2 saatten fazla bebeği uyutmayın uyusa bile uyandırıp emzirin çok bilmişlik yapıyor demeyin ne olur ben ilk doğumdan sonra çok panikler yaşadım çocuğa da eve de yansıyor bu 2. doğumda herşey oyle güzel gittiki aynı şeyleri yaşamanızı istemiyorum

devrimim doğum günün kutlu mutlu olsun..:)))

ayy bugün doğuma girenler varrr...darısı başımıza sağlıkla...

aşk olsun canım, bilmişlik değil zaten biliyorsun, sen tecrübeli annelerimizdensin :) bu süt olayı beni de düşündürüyor inşallah hepimizin bolca sütü olur...

devrimim doğum günün kutlu olsun

devrimim doğum günün kutlu mutlu olsun..:)))

ayy bugün doğuma girenler varrr...darısı başımıza sağlıkla...
kızlar çok teşekkür ederim :)) ama doğumgünüm pazartesi,erkenden kutlamış olduk

günaydın kızlar ya ben size bişey soracağım üç gündür özellikle geceleri kalçalarım kople çok ağırıyo uykudan uyandıracak kadar kasık ağrım zaten bi aydır vardı ama bu son bi haftadır dayanılmaz dizlerimi bile ağırtıor afedersiziniz ama sanki isal olcakmışım gibi karın ağrım oluyor akşamdan beride bebek hareketleri yok sabahtan beri bekliyorum tatlı yedim su içtim uzandım tık yok iki bilemedin üç kere hareket etmişdir ama çok zayıf birde karnım sürekli taş gibi sert sizde böle olan varmı acaba dr gitsemmi budün drum 36. haftada gel demişti ama ben hemen gitmeyi düşünmüyodum ama iyice panik oldum gitsemmi bugün dr a

ağrılar normaldir sanırım, benim de karnım bildiğin taş gibi, dokunamıyorum bile, ağrıyor da ... ama hareketleri için doktorunu ara ya da git bence, en azından için rahat eder...

dogru orası oyle.neyse zaten suan dada anneyızdımı:)bakalım o gune kadar kımler dogum yapmıs olacak

Beeen

1hafta sonra acayip bir enerji gelicek. yani 38i devirince

zor bir dogum gecirdim normal normal oldum suyumun gelmesi ile 19 saat surdu detayli anlaticam sona :kedi:delikafadulden

maşallah sana ve bebişine darısı başımıza

kızlarr ben geldim yine...kuzum uyuyo..çok uzak kaldım bi göz atayım dedim

bakalım ben de doğumdan sonra böyle nete girebilecekmiyim.

ya benim doğum yarın. hala kararsızım mamaa alsam mı diye.

Gulumse, Ant; Kutlarim. Allah anali babali buyutsun bebeklerinizi insallah.
Benim 39 hafta oluyor yarin. Acaba sex yolunu mu kullansam bebek gelsin diye. Suni sanciyi hic istemiyorum.

avrupada son 1hafta kala öneriyorlarmış diye duymuştum bende.

sl kızlar ne var ne yok bu saatte buralardayım 2.30da duruyu beslicem gece bekçisi gibiyim yani uyku yok:))

2saatte bir emziriyorsun demekki

gunaydin herkese...
hala beklemedeyiz...

beklemeyle gelmiyor bunlar. kandırmak lazım. çıkınca sana şunu alcam falan de. memeler seni bekliyo de meselaaa sempatiksalakcinni

benim pztesi doğum günüm,eşimde amma masraflı olcak mayıs ayı bana diyor,hem senin doğum günün,hem anneler günü,hem devrimin doğum günü :)

3ünü bir arada kutlama olasılığı yüksek alsanaalsanasmile

bir de loğusa psikolojisi var. buradan yazışarak atlatmaya çalışıcaz artık

çok güzel yazmışsın sağolasın..

KIZLARRRR yarın sabah sezeryana giriyorum. sanki oğlumla ayrılcakmışız gibi hissediyorum. karnımda ne güzel taşıyordum ya kanguru gibi. herkes mıncıklamak için atmaca gibi bekliyor. ya bir de ben annemin yanında bile emzirmeye utanırım. napçam bilmiyorum. (memişler de küçük) Nurem yazının 2satırını okuyabildim sadece. az önce reklamlarda pınar sütün müziği çalmaya başladığı anda değiştirdim. acayip duygusalım. oysa bu hislerden sıyrılıp kaş bıyık ve kişisel bakım yapmam lazım. çok işim var. oğlum da heyecanlı sanırım karnımda kıpır kıpır. dua edin de sütüm lıkır lıkır gelsin hemen. doğum anında hepinize dua edicem. öpüldünüz...

aberacım sıkıntı yapma inşallah bişey yoktur normaldir herşey...ama için rahat etsin dersen ara doktorunu...

arkadaşım bana pek normal gelmedi şikayetlerin, doğumun başlamış olabilir. hemen doktora git bence ya da ara telefonla.

canım dün gece çok kıpırdandıysa yorulmuş uyuyordur. karnını salla azcık. ben hep öyle yapıyorum uyanıyor. ama 1saat içinde uyandıramazsan doktora git ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…