en cabuk kana karisan sekerli madde bal. bal ye sut ic dinlen uzanarak, hafif bi muzik ac kendini rahatlat ve karnini sev.. bence oynayacak o zaman.
Doğumhanede veriyorlar emzirmek için... temizleyip paklayıp seni toparlayana kadar veriyorlar...tabii duruma göre , hastaneye göre değişiyordur belki, ama ben öyle biliyorum...
saatte 5fazla değilmi?bana doktor günde 10kez dedi,hatta benimki 2 3saat belki daha fazla hiç hareket etmiyorbenimde öyle canım,aslında fazla tatlı kaçırmam gerekiyor ama bebişler enerjileri tükenince hareket etmek istemiyorlar.doktor bana bebekler insanlar gibi değil hemen durumları bozulur o nedenle bebek hareketlerini sıkı takip et,bir saatte 5 kez hareket etmezse gel demişti.
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...KIZLARRRR yarın sabah sezeryana giriyorum. sanki oğlumla ayrılcakmışız gibi hissediyorum. karnımda ne güzel taşıyordum ya kanguru gibi. herkes mıncıklamak için atmaca gibi bekliyor. ya bir de ben annemin yanında bile emzirmeye utanırım. napçam bilmiyorum. (memişler de küçük) Nurem yazının 2satırını okuyabildim sadece. az önce reklamlarda pınar sütün müziği çalmaya başladığı anda değiştirdim. acayip duygusalım. oysa bu hislerden sıyrılıp kaş bıyık ve kişisel bakım yapmam lazım. çok işim var. oğlum da heyecanlı sanırım karnımda kıpır kıpır. dua edin de sütüm lıkır lıkır gelsin hemen. doğum anında hepinize dua edicem. öpüldünüz...
canım uyuyordur merak etme,su iç ve de karnınla oyna,soluna uzanıp dinlen hareket edecektir.günaydın kızlar ya ben size bişey soracağım üç gündür özellikle geceleri kalçalarım kople çok ağırıyo uykudan uyandıracak kadar kasık ağrım zaten bi aydır vardı ama bu son bi haftadır dayanılmaz dizlerimi bile ağırtıor afedersiziniz ama sanki isal olcakmışım gibi karın ağrım oluyor akşamdan beride bebek hareketleri yok sabahtan beri bekliyorum tatlı yedim su içtim uzandım tık yok iki bilemedin üç kere hareket etmişdir ama çok zayıf birde karnım sürekli taş gibi sert sizde böle olan varmı acaba dr gitsemmi budün drum 36. haftada gel demişti ama ben hemen gitmeyi düşünmüyodum ama iyice panik oldum gitsemmi bugün dr a
Kızlar Merhaba,
Nasılsınız bugün? Dün gece çok güzel uyudum, gece 12:00 gibi daldım, sabah 102 a kadar süper dinlenerek kalktım.... Harikaydııııı
saatte 5fazla değilmi?bana doktor günde 10kez dedi,hatta benimki 2 3saat belki daha fazla hiç hareket etmiyor
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli,doğum yapan arkadaşlarımız varmı bende kısmetse cmt.si 387 haftalık olucam yaklaşık 15 günüm var çok heyecanlıyım
selam kızlar..doktordan geldim şimdi...
30 nisan cuma sabah 7de hastaneye gidiyoruz..8de sezeryana alıcak..
yalnız kafam çok karıştı...ultrason bebeği 3700 gr gösterdi..geçen hafta 2600 grdı..
gerçekten ultrason ölçümleri yanıltıcı..
zaten doktorum da güvenmiyor..3 ve üzeri doğar dedi..hatta sürpriz olur 3e yakın veya 3700 doğar hiç belli olmaz dedi..
suyu da kireçlenmiş artık beklemez dedi..
neyse ben bi geçmişe bakayım..
hoşgeldin canım,doğuran doğurana maşallah,az kalmış seninde,,,doğum şeklin belli mi
36+1 deyim canım malesef okadar yakın yok zaten tek gidecek halim yok baya rahatsızım deminde nette okudum bir saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş inşl uyuyodur bi sorun yoktur
verirler tabi kızz baştan konuş doğum ekibiyle, ben doğar doğmaz emzirmek istiyorum yardımcı olun de. ben öle yapmak istiyorum kısmetse, o an bebeği emzirince anne ve bebek arasında hızlı ve çok özel bir bağ kuruluomuş.
elvascom ,için içini yiyodur şimdi senin,inşaallah sağ salim bebişini kucağına alırsın.ayyy çok heycan yaptım şimdi.:teytey:
Doğumhanede veriyorlar emzirmek için... temizleyip paklayıp seni toparlayana kadar veriyorlar...tabii duruma göre , hastaneye göre değişiyordur belki, ama ben öyle biliyorum...
normal dogumda evet ama sezaryende sanmiyorum cunku duz yatiyorsun bir kere ve onunde perde var ameliyati gorme diye. o kadarcik dar alanda ve duz yatarken emzirilir mi bilemiyorum
Kardeşim epidurel sezeryen oldu, yanındaydım. emzirmeye vermediler, ancak temizleyip, aspire falan ettikten sonra kucağındaydı, onun dikişleri yapılırken :)) o bile muhteşemdiiii
pardon :) 38 haftalık olucam cmt.si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?