2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğumhanede veriyorlar emzirmek için... temizleyip paklayıp seni toparlayana kadar veriyorlar...tabii duruma göre , hastaneye göre değişiyordur belki, ama ben öyle biliyorum...

Doğumhanede veriyorlar emzirmek için... temizleyip paklayıp seni toparlayana kadar veriyorlar...tabii duruma göre , hastaneye göre değişiyordur belki, ama ben öyle biliyorum...

normal dogumda evet ama sezaryende sanmiyorum cunku duz yatiyorsun bir kere ve onunde perde var ameliyati gorme diye. o kadarcik dar alanda ve duz yatarken emzirilir mi bilemiyorum

saatte 5fazla değilmi?bana doktor günde 10kez dedi,hatta benimki 2 3saat belki daha fazla hiç hareket etmiyor

Kardeşim epidurel sezeryen oldu, yanındaydım. emzirmeye vermediler, ancak temizleyip, aspire falan ettikten sonra kucağındaydı, onun dikişleri yapılırken :)) o bile muhteşemdiiii

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım uyuyordur merak etme,su iç ve de karnınla oyna,soluna uzanıp dinlen hareket edecektir.

Kızlar Merhaba,
Nasılsınız bugün? Dün gece çok güzel uyudum, gece 12:00 gibi daldım, sabah 102 a kadar süper dinlenerek kalktım.... Harikaydııııı

maşallah....

heycanlandım,heycanlandım,hepimiz en geç bu ayın sonuna kaadar alıcağıız kucağımıza :)çok heycanlandım

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli,doğum yapan arkadaşlarımız varmı bende kısmetse cmt.si 387 haftalık olucam yaklaşık 15 günüm var çok heyecanlıyım

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli,doğum yapan arkadaşlarımız varmı bende kısmetse cmt.si 387 haftalık olucam yaklaşık 15 günüm var çok heyecanlıyım

hoşgeldin canım,doğuran doğurana maşallah,az kalmış seninde,,,doğum şeklin belli mi

canım hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah...ALLAH yardımını, merhametini esirgemesin üzerinden...amin.

hoşgeldin canım,doğuran doğurana maşallah,az kalmış seninde,,,doğum şeklin belli mi

hoşbulduk canım,benimde henüz tam belli değil normal gibi düşünüyoruz ama oan neyi gösterir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun hangisi sağlıklı ise o olsun

36+1 deyim canım malesef okadar yakın yok zaten tek gidecek halim yok baya rahatsızım deminde nette okudum bir saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş inşl uyuyodur bi sorun yoktur

bir saatte 10kez çok ya

bakalım görcez yazarım size

elvascom ,için içini yiyodur şimdi senin,inşaallah sağ salim bebişini kucağına alırsın.ayyy çok heycan yaptım şimdi.:teytey:

amin hepimiz inşallah

inşallah

normal dogumda evet ama sezaryende sanmiyorum cunku duz yatiyorsun bir kere ve onunde perde var ameliyati gorme diye. o kadarcik dar alanda ve duz yatarken emzirilir mi bilemiyorum

düz yatarken zor tabi. hım doğru bunu düşünmemiştim

Kardeşim epidurel sezeryen oldu, yanındaydım. emzirmeye vermediler, ancak temizleyip, aspire falan ettikten sonra kucağındaydı, onun dikişleri yapılırken :)) o bile muhteşemdiiii

ona da razıyım

pardon :) 38 haftalık olucam cmt.si

hadi Allah kurtarsın seni de...

beyhude 80 geçenlerde kahverengi akıntm var demiştin,merak ettim ,doktorunla görüştün mü?

slm kızlar nasılsınız yıne doguranlar olmus aramızda allahım hepsını ananlı babalı buyutsun ınsallah... en son benmı dogurcam ne 19 mayıs daha cok var sanırım kapanız benden olucakohaoldumsmile
bugun doguma gıden kımse varmı..allahım hepsının yardımcıcı olsun ınsallah...

geçmişi okudum Nuremcim paylaştığın yazı çok hoşmuş. gözerimin dolmasına mani olamadım.
içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım ben ya çok az kaldı. delikafadulden
elvoscan sen yarın gidiyosun doğuma heyecanın ne durumda ben son gün naparım hiç bilmiyorum :))) hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah canım. :Saruboceq:
devrimim seninde doğumgünün şimdiden kutlu olsun canım belki pztesi kutlayamayabilirim canım. opuyorumnanaktan
yarın doktora gidiyorum bende hayırlısı bakalım

kızlar merhaba herkese..bugün belimde ve kasıklarımda inanılmaz ağrı var doğrulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…