2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım valla aynı dert bende de var, bende annemin yanında bile emziremem gibi geliyo, eşime şimdiden tembihledim odadan annemle kayınvalidemi pışpışlıcak emzirirken, yada önüme geçcek kapıcak manzarayı hehehehee..
tatlım sana da allah kurtarsın diyorum şimdiden hayırlı ve mutlu haberlerle dön inşallah, sabırsızlıkla senin hikayeni de okumayı bekliyoruz.
:lepi:

Kızlar Merhaba,
Nasılsınız bugün? Dün gece çok güzel uyudum, gece 12:00 gibi daldım, sabah 102 a kadar süper dinlenerek kalktım.... Harikaydııııı

kızlar benimde dün bebeğim bir kaç saat hareketlerini azaltmıştı,hemen meyve suyu içtim meyve yedim.sol tarafa yattım,yine hareket etmedi,bu sefer sütlü pekmez içtim,bebişim biraz sonra çok güzel hareket etmeye başladı.sütlü pekmezde deneyebilirsiniz.

Kızlar Merhaba,
Nasılsınız bugün? Dün gece çok güzel uyudum, gece 12:00 gibi daldım, sabah 102 a kadar süper dinlenerek kalktım.... Harikaydııııı

deliksiz uyku uyumayali yillar olmus gibi sanki.. bir de benim uykum acaip hafif artik tikirtida aciyorum gozlerimi, sonra kalk su ic, cise git :) gecede en az 3 defa

Elvoscan, ne güzel yarın bu saatlerde Allahın izniyle bebeğin kucağında olacak, kolay ve güzel bir doğum diliyorum sana...
emzirme olayı beni de düşündürüyor valla, hadi kendi annem neyse de, kayınvalidemin ya da başkalarının yanında gerilirim ben, ne yapacağız bakalım :))

elvoscan hayirli olsun al bebisini kucagina bl bol sutun olcak inan buna :))

ya evet ben de istemiyorum kimseyi emzirirken nolcak boyle

teşekkür ederim kızlar. Allah hepimize hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin. AMİN

benimki de pekmeze çok tepki veriyor, direk tepişmeye başlıyor :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim elvecon canımm denedim onuda yok bir saattir bekliyorum üç kere ancak hareket etmiştir oda olduğu yerde çok zayıf bir hafta önce zeynep kamile gitmişim sancım çıkmıştı yatıralım dedi istemedim şimdide içim içimi yiyor keşke yetsamıydım diye eşim öğlede gelecek bide onla konuşayım bakalım

Acaba diyorum. beni kesçek doktor bebek çıkçak, doktor beni yapıştırırken bebeği emzirmeme yardım etmesi için bir hemşireden yardım mı istesem. o anda verirlermiki? kafamçokkarıştı

doktordan dönünce bize de yaz. kalbini ferah tut. kaç haftalıksın? birde evine yakın en azından bir sağlık ocağı varsa hemen git. orda kalp dinleme cihazı var karnında dinlerler kocan gelene kadar

benimki de pekmeze çok tepki veriyor, direk tepişmeye başlıyor :)

benimde öyle canım,aslında fazla tatlı kaçırmam gerekiyor ama bebişler enerjileri tükenince hareket etmek istemiyorlar.doktor bana bebekler insanlar gibi değil hemen durumları bozulur o nedenle bebek hareketlerini sıkı takip et,bir saatte 5 kez hareket etmezse gel demişti.

Acaba diyorum. beni kesçek doktor bebek çıkçak, doktor beni yapıştırırken bebeği emzirmeme yardım etmesi için bir hemşireden yardım mı istesem. o anda verirlermiki? kafamçokkarıştı

doktor seni yapistirirken , bebek temizlenecek kontrol edilecek. o sirada emzirmen icin verilecegini sanmiyorum. odaya gecince verceklerdir emzirmeye ve hemsire gosterir

KIZLARRRR yarın sabah sezeryana giriyorum. sanki oğlumla ayrılcakmışız gibi hissediyorum. karnımda ne güzel taşıyordum ya kanguru gibi. herkes mıncıklamak için atmaca gibi bekliyor. ya bir de ben annemin yanında bile emzirmeye utanırım. napçam bilmiyorum. (memişler de küçük) Nurem yazının 2satırını okuyabildim sadece. az önce reklamlarda pınar sütün müziği çalmaya başladığı anda değiştirdim. acayip duygusalım. oysa bu hislerden sıyrılıp kaş bıyık ve kişisel bakım yapmam lazım. çok işim var. oğlum da heyecanlı sanırım karnımda kıpır kıpır. dua edin de sütüm lıkır lıkır gelsin hemen. doğum anında hepinize dua edicem. öpüldünüz...[/QUOTE]

canım gözün aydın rabbim hayılısıyla sağ sağlim kavuştursun sizi

doktordan dönünce bize de yaz. kalbini ferah tut. kaç haftalıksın? birde evine yakın en azından bir sağlık ocağı varsa hemen git. orda kalp dinleme cihazı var karnında dinlerler kocan gelene kadar

36+1 deyim canım malesef okadar yakın yok zaten tek gidecek halim yok baya rahatsızım deminde nette okudum bir saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş inşl uyuyodur bi sorun yoktur

verirler tabi kızz baştan konuş doğum ekibiyle, ben doğar doğmaz emzirmek istiyorum yardımcı olun de. ben öle yapmak istiyorum kısmetse, o an bebeği emzirince anne ve bebek arasında hızlı ve çok özel bir bağ kuruluomuş.

KIZLARRRR yarın sabah sezeryana giriyorum. sanki oğlumla ayrılcakmışız gibi hissediyorum. karnımda ne güzel taşıyordum ya kanguru gibi. herkes mıncıklamak için atmaca gibi bekliyor. ya bir de ben annemin yanında bile emzirmeye utanırım. napçam bilmiyorum. (memişler de küçük) Nurem yazının 2satırını okuyabildim sadece. az önce reklamlarda pınar sütün müziği çalmaya başladığı anda değiştirdim. acayip duygusalım. oysa bu hislerden sıyrılıp kaş bıyık ve kişisel bakım yapmam lazım. çok işim var. oğlum da heyecanlı sanırım karnımda kıpır kıpır. dua edin de sütüm lıkır lıkır gelsin hemen. doğum anında hepinize dua edicem. öpüldünüz...[/QUOTE]

elvascom ,için içini yiyodur şimdi senin,inşaallah sağ salim bebişini kucağına alırsın.ayyy çok heycan yaptım şimdi.:teytey:

36+1 deyim canım malesef okadar yakın yok zaten tek gidecek halim yok baya rahatsızım deminde nette okudum bir saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş inşl uyuyodur bi sorun yoktur

en cabuk kana karisan sekerli madde bal. bal ye sut ic dinlen uzanarak, hafif bi muzik ac kendini rahatlat ve karnini sev.. bence oynayacak o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…