kızlar dün geceden beri benim yanaklar kıpkırmızı hemde çok sıcak. hayatımda hiç kızardığını bilmem bu yanakların hamileliğimin son zamanlarına kadar. aynaya bakıyorm sanki birsürü allık sürmüş gibiyim. neoluyorki yüzüme böyle
sorma canımya...diış dikişlerim berbat..dr.a gitmeye korkuyorum...
hamilelik hormonlarıyla alakalıdır belkide canım,,,ben normalde beyaz tenliyim,yüzümde maske oldu sanki,rengim koyulaştı,farklı farklı olabiliyormuş....
tünaydınnnnnnnnnnn
yaa kızlar adet sancısı gibi sancılar oluyo ama ne su gelio ne nişan anlamadım gitti nezaman çıkıcak benim oğlum yaa:)
tünaydınnnnnnnnnnn
yaa kızlar adet sancısı gibi sancılar oluyo ama ne su gelio ne nişan anlamadım gitti nezaman çıkıcak benim oğlum yaa:)
kızlar merhaba eskileri okumaktan anca bu sayfaya gelebildim... bendede oluyo öle adet sancısı gibi ağrılar ama düzenli değil bugunde bacak aralarımdaki kemikler çok ağrıyo mesela tam adım adarken kitlenip kalıyom acaba çatımmı açılıyo :sinifsinif: salı günü kontrollerim var 38 hafta oluyorum çatı muayensi olucam netlik kazanacak ..bide ayşesinemk yok doğurdumu acaba ??????
olabilir canım hamileliktendir tabi. bende bembeyazım kırmızı yanakla çok komik oluyorum :bbo:
yaa benim çok çirkin oldu,sanki yüzüme 2-3 ton koyu fondöten sürmüş gibi,koyu duruyor,saçlarım normalde sarı,onlar bile koyulaştı....kocam moralimi bozmamaz için yok sana öyle geliyor falan diyordu,son kontrole gittiğimde doktorum beni gerçekle yüzyüze getirdi,cildin koyulaşmış,saçın koyulaşmış,,,gebelik hormonların seni bu hale getirmiş diyerek hepsini sıraladı,
misafirim geliyo bde. yabancı değil kuzenlerim ama hiç bişey yapmadım şöyle bi evi topladım oturuyorum. gerçi bişey yapma biz getririz dediler ama boş boş bekliyorum hiç alışkın değilim ama pasta börek yapıcakta hiç halim yok. artık anlarlar heralde.
ister istemez değiştik canım. benim eşimde canım sıkılmasın diye çok güzelleştin hamilelik güzelleştirdi falan diyip duruyo ama ben aynaya baktığımda çokta hoşnut değilim kendimden. neyseki hepsi geçici şeyler canım. seninde rengin açılır doğumdan sonra. bu hormonlar alt üst etti bzi.
yanaklarım yanmaktan resmen uyuştu ne yapsam acaba ya
sanmamki bişide beklesinler karnı burnunda birinden.benim arkadaşım doğum iznine ayrıldı güya evde dinlencek ama kayınvalidesi sabah kahvaltıya geliyomuş akşam yemeğinide yiyip eve gidiyomuş kız akşama kadar çay kahve öğlen yemeği uğraşıp duruyomuş böleleride var tabi kaydirigubbakcemile3
yüzünü yıka soğuk suyla iyi gelir belki...
engel değil..süte geçiyomuş ama dr.um içmezsen dikişleri açıp tekrar dikmek gerekir dedi..bebektede zeka geriliği falan yapmazmış
yaa benim çok çirkin oldu,sanki yüzüme 2-3 ton koyu fondöten sürmüş gibi,koyu duruyor,saçlarım normalde sarı,onlar bile koyulaştı....kocam moralimi bozmamaz için yok sana öyle geliyor falan diyordu,son kontrole gittiğimde doktorum beni gerçekle yüzyüze getirdi,cildin koyulaşmış,saçın koyulaşmış,,,gebelik hormonların seni bu hale getirmiş diyerek hepsini sıraladı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?