2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 36+5 im bugün..

inşallah suyumuzu kendi dr um da beğenir pazartesi gideceğim...

evet canım 1 günde farklı ultrasonda farklı kilo çıktı enteresan valla..

inşallah... çoğumuz kiloya takılıyoruz ben de dahil ama sağlıklı olsunlar da doğunca sütümüz yarar inşallah kiloları iyi olur... bana dün dr kilo boy söylemedi bile...

slm kızlar nasılsınız bakim

kaç kişi kaldık doğum yapmayan boshayallersmile

evet kızlar kiloya takılmayın lütfen sağlıklı olsun da yeterki 2.5 kilo olsun

sonradan alıyolar kilolarını bebikler :)

inşallah... çoğumuz kiloya takılıyoruz ben de dahil ama sağlıklı olsunlar da doğunca sütümüz yarar inşallah kiloları iyi olur... bana dün dr kilo boy söylemedi bile...

canım aslında takılmakistemiyorum kiloya ama hani ele avuca gelsin bakımı kolay olsun diye istiyorummm

canım aslında takılmakistemiyorum kiloya ama hani ele avuca gelsin bakımı kolay olsun diye istiyorummm

bende kendime söz geçiremiyorum bu konuda illa ele avuca gelsin istiyorum...kilo değil sağlığı iyi olsun diyorum ama aklımın bir kenarı takılı..ben yeni doğmuş bebeklere hiç dokunamam..kendi çocuğum oluncada dokunamam diye korkuyorum...aslında ben hamile kadınların göbeğine dokunamam ama kendi göbüşüme dokunuyorum...:))))

slm arkadaşlar kilo konusu benimde canımı sıkıyo
önce çemberi geniş tututp 3, 960 grm dedi sonra olamaz dedim çemberi daraltıp baktı 3, 700 dedi
başka dra gidicem önümüzdeki hafta içi bakalım nasıl çıkıcak
normal istiyorum diyorum o başından beri sezaryen dedi dedi en sonunda ölede doğurtcak beni((

selam hepinşze kızlar nasılsınız bakalım dün doğuma gidnlerden bi haber yok galiba iyilerdir inşallah
dünkü can sıkıntısı moral bozukluğunun üstüne biraz dinleniyim demiştim bide deprem oldu nasıl panik yaptım anlatamam niye hiç bişeye sakin olamıyorum ben ya. eşimle hemen dışarı çıktık rahatlayım dye dolaştık arabayla biraz. zaten bebğim iyimi diye kafamdan atamıyorum. cadı kızım uğraştırdı nstde bizi ama dün gece 4 tü hala beni uyutmamıştı hareketinden. şimdden cadılığını belli etti :ecrin_bebek:
bide iğne yerim çok acıdı oturamadım sağ kalçamda ağrı oldu baya.

Son düzenleme:

bu kilo konusunu bende anlamıyorm ve güvenmiyorum ultrasona. geçen hafta bana 3ü geçmiş artık doğabilir dedi. bu hafta henüz küçük biraz daha tutalım dedi anlamadım bişey bir haftada kızım küçülcek değil heralde. bilmiyorumkismile

evet yanlışlık oluyo, en doğusunu doğunca görücez oyüzden can sıkmaya gerek yok
öle yada böle bu bebekler doğucak akışa bırakıcaz kendimizi hakkımızda hayırlsını isteyelim yeter...

öle yada böle bu bebekler doğucak akışa bırakıcaz kendimizi hakkımızda hayırlsını isteyelim yeter...

evet canım hakkımızda hayırlısı. iyi düşünmek lazım.

canım ben korkmam aslında küçük de olsa farketmez ama ne bileyim işteee...

bencede doğunca göreceğizzzz zemuszemus

özlem geçmiş olsun..ben duymadım deprem olduğunu...bilmiyorumkismile

özlem geçmiş olsun..ben duymadım deprem olduğunu...bilmiyorumkismile

sağol canım. çok büyük olmadığı için tvde falan söylenmedi ama merkezi bizim oturduğumuz yermiş o yüzden çok sallandık canım. ben zaten 3.5 şiddetindekini 7 gibi algılarım panikten kafamçokkarıştı

bende duymadım geçmiş olsun kaç şiddetinde..

sağol canım 3.5 muş.
dün çok üzüldüm belkide gereksiz yere bu kadar kendimi yıprattım bebişimide üzdüm. eşim şükretmek lazım bak herşey bi anlık dedi. ne kötü durumda olanlar var beterin beteri var dedi. aklım başıma geldi o öyle söyleyince depremden sonra. halimize çok şükür sonuçta önemli bişeyimiz yok. sadece doğumu erteleyelim küçük bebek diye ciğer geliştirici iğne yaptı diye kendimi ne hallere soktum. şimdi sadece ii olsun herşey diye dua ediyorum okadar. :Saruboceq:

gözün aydın canım,büyümüş bebeğin,,,

kızlar dün farklı bi dr a gittim suyun normal dedi bu dr ama kendi dr umda 2730 çıka n bebeğim bu dr da 2900 çıktı sizce hangisi doğruuu 1 günde 170 gr alabilir mii
ölçümler yanıltıcı olabiliyor,geçen kontrolde doktorum 1 mm.oynattı byağı farketti,o yüzden çok takmamak gerekli,sağlıkla doğsunlar yeter...

geçmiş olsun canım...Allah beterinden korusun...

slm arkadaslar nasılsınız bende sabah yuruyus yaptım bıraz kaplumbaga gıbı yuruyus denırse :CüvCüv: kılo konusunu bende takmıyorum 1 hafta once 3400 dedı doktor sadece tek endısem normal dogum dusundugum ıcın buyuk olursa nasıl dogurcam sıkıntı olmasın benımde korkum o
Bu arada pancakee arkadasımız bugun yok dun dedıgım gıbı ılk mayıs bebısı o mu olcak yoksa alkisalkisalkis hadı bakalım

öyle tabii canım,insan en ufak şeyleri takıp hem kendini hem bebeğini üzüyor,aslında bugünlere geldiğimiz için şükretmek lazım,,,,birazda kaderci olmak lazım ama insanın elinde değil işte,,,ayrıca bence doğumu ertelemesi kötü birşey değil,benim doktorum sezeryana gün bile vermiyor,sancı gelene kadar bekletirim dedi,anne karnında bir gün bile çok değerli dedi...

haklısın canım bugünlere geldik çok şükür sorunsuz böylede tamamlanır inşallah. doktor iyisini biliyor tabi ama elde değil takılıyo işte üzülmemek lazım . herşeyde bir hayır var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…