slm arkadaslar nasılsınız bende sabah yuruyus yaptım bıraz kaplumbaga gıbı yuruyus denırse :CüvCüv: kılo konusunu bende takmıyorum 1 hafta once 3400 dedı doktor sadece tek endısem normal dogum dusundugum ıcın buyuk olursa nasıl dogurcam sıkıntı olmasın benımde korkum o
Bu arada pancakee arkadasımız bugun yok dun dedıgım gıbı ılk mayıs bebısı o mu olcak yoksa alkisalkisalkis hadı bakalım
haklısın canım bugünlere geldik çok şükür sorunsuz böylede tamamlanır inşallah. doktor iyisini biliyor tabi ama elde değil takılıyo işte üzülmemek lazım . herşeyde bir hayır var zaten.
teşekkür ederiz selna teyzesi..:))
inşallah canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeklerimizi,,,bu arada Mayıs ayına geldik çok şükür....şafak 14 olduk...
slm arkadaslar nasılsınız bende sabah yuruyus yaptım bıraz kaplumbaga gıbı yuruyus denırse :CüvCüv: kılo konusunu bende takmıyorum 1 hafta once 3400 dedı doktor sadece tek endısem normal dogum dusundugum ıcın buyuk olursa nasıl dogurcam sıkıntı olmasın benımde korkum o
Bu arada pancakee arkadasımız bugun yok dun dedıgım gıbı ılk mayıs bebısı o mu olcak yoksa alkisalkisalkis hadı bakalım
evet canım mayıs oldu artık hiç bişey kalmadı sonlardayız. dün kayınvalidem iyice inmiş göbeğin dedi demekki az kalmış bilmiyorumkismile
15 mayısı beklicezmiki 5inde gittiğimde bikaç güne alırız dicek galiba bana tabi sancım falan olmazsa 5ine kadar suyunda gelebilir doktor delikafadulden
hayırlısı bakalım canım aynı zamanlarda alırız bebklerimzi kucağımıza heralde
evet canım mayıs oldu artık hiç bişey kalmadı sonlardayız. dün kayınvalidem iyice inmiş göbeğin dedi demekki az kalmış bilmiyorumkismile
15 mayısı beklicezmiki 5inde gittiğimde bikaç güne alırız dicek galiba bana tabi sancım falan olmazsa 5ine kadar suyunda gelebilir doktor delikafadulden
hayırlısı bakalım canım aynı zamanlarda alırız bebklerimzi kucağımıza heralde
maşallah canım kuzuna kocaman olmuş.sağlıkla gelsin
tünaydın mayıs anneleri...haftasonu burayı kalabalık görmek süper...herkes iyidir inş...
tünaydın mayıs anneleri...haftasonu burayı kalabalık görmek süper...herkes iyidir inş...
özlem karnının ındıgını sende barız hıssedıyor musun baskı varmı mesela asagıya dogru fılan.benımkı daha ınmedı tepede gezıyo hala kaburgalarımı acıtıyo bı tanıdık dun gordu benı ınmemıs daha 10 gunun var senın dedı ben de boyle ıyıyım zamanında gelsınınsallah
karnının tepesine elini koyduğunda 4 parmak dümdüz mü duruyor ?benim karnım daha inmemiş öyle diyorlar,indiğinde parmaklar düz dururmuş???bana da NST de sancım çıktığı için heran bekle dedi doktorum ama açılma hiç yok,15 Mayıs ı beklemez gibi dedi...bakalım hayırlısı....
iyiyiz canım çok şükür ,,,sen nasılsın,dikişlerin nasıl oldu?
tünaydın canım hgeldın
bişe sorucam sana göğüs uçların kanıyomu yara oluyomuş dediler
herkeste oluyomu acaba?
tünaydın canım hgeldın
bişe sorucam sana göğüs uçların kanıyomu yara oluyomuş dediler
herkeste oluyomu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?