2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah tosuncuk olmuş seninkibende pazartesi göreceğim kızımı bakalım ne kadar olmuş,çatı muaynem de yapılacak,hayırlısı bakalım,normal düşünüyorum ama korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ben çıkıyorum..akşam üzeri gelirim...bebekleri ve güzel anneleri öptük oğluşumla....

haklısın canım bugünlere geldik çok şükür sorunsuz böylede tamamlanır inşallah. doktor iyisini biliyor tabi ama elde değil takılıyo işte üzülmemek lazım . herşeyde bir hayır var zaten.

inşallah canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeklerimizi,,,bu arada Mayıs ayına geldik çok şükür....şafak 14 olduk...

inşallah canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeklerimizi,,,bu arada Mayıs ayına geldik çok şükür....şafak 14 olduk...

evet canım mayıs oldu artık hiç bişey kalmadı sonlardayız. dün kayınvalidem iyice inmiş göbeğin dedi demekki az kalmış bilmiyorumkismile
15 mayısı beklicezmiki 5inde gittiğimde bikaç güne alırız dicek galiba bana tabi sancım falan olmazsa 5ine kadar suyunda gelebilir dedi doktor delikafadulden
hayırlısı bakalım canım aynı zamanlarda alırız bebklerimzi kucağımıza heralde

Son düzenleme:

maşallah canım kuzuna kocaman olmuş. sağlıkla gelsin

özlem karnının ındıgını sende barız hıssedıyor musun baskı varmı mesela asagıya dogru fılan.benımkı daha ınmedı tepede gezıyo hala kaburgalarımı acıtıyo bı tanıdık dun gordu benı ınmemıs daha 10 gunun var senın dedı ben de boyle ıyıyım zamanında gelsınınsallah

karnının tepesine elini koyduğunda 4 parmak dümdüz mü duruyor ?benim karnım daha inmemiş öyle diyorlar,indiğinde parmaklar düz dururmuş???bana da NST de sancım çıktığı için heran bekle dedi doktorum ama açılma hiç yok,15 Mayıs ı beklemez gibi dedi...bakalım hayırlısı....

tünaydın mayıs anneleri...haftasonu burayı kalabalık görmek süper...herkes iyidir inş...

hosgeldın canım evet kalabalık olması guzel heralde bu ay en yogun topıc bızımkı olur basrolde bızım bebısler var alkisalkisalkishihoyyyt

evet kızlar bende hissediyorum hem aynada baktığım zaman eskisi gibi değil. hemde parmaklarım sığmıyodu göğsümle karnımın arasına çok yukardaydı artık duruyo düz şekilde. ama yinede arada kaburgalarımı ittiriyo kızım. mide yanması geçmedi bide yani beni rahatlatmadı. aşağıdada baskı var tabi. azmı kaldı ya gelirmi bu durumda ki eyvahedigeldismile

kızlar dün geceden beri benim yanaklar kıpkırmızı hemde çok sıcak. hayatımda hiç kızardığını bilmem bu yanakların hamileliğimin son zamanlarına kadar. aynaya bakıyorm sanki birsürü allık sürmüş gibiyim. neoluyorki yüzüme böyle

tünaydın canım hgeldın
bişe sorucam sana göğüs uçların kanıyomu yara oluyomuş dediler
herkeste oluyomu acaba?

bana doktorum göğüsucu kremi kullanmaya başla dedi hatta yazacaktı reçeteye ama ben aldım o yüzden yazmadı ben kullanmaya başladım arada acıyor çok o zaman kulanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…