2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar pek kimse yok galiba benimde moralim çok bozuk dokunsanız ağlıyacağım
az önce doktordan geldik bebeğim çok az kilo almış sat a göre 38 haftalığız ama bebeğim 1 hafta geriden geliyor 15 gün önce 2500 kgdı bugün 2700 kg olmuş haftada 100 kg almış doktorumda endişelendi eşinde yaşlanma olabilir dedi çünkü ben kilo alıyorum bebeğim almıyor pztsi yine gidicem renkli doblöre giricem dua edin kızlar çok üzgünüm

Canım Allah yardımcın olsun, üzülme inşallah önemli bir şey değildir, ultrason ölçümleri hatalı olabiliyor son haftalarda. Geçmişe bakarsan herkes aynı şeyden bahsediyor. Benim bebeğimin ölçümleri de bir hafta öncesini tutmuyor daha küçük ölçüm yapmış doktorum. Son haftalarda sağlığına bakıyorlar bir problem yoksa ölçümler, kilosu falan çok önemli değil anladığım kadarıyla. ıçini ferah tut, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimize sağ salim kavuştursun bizleri inşallah.

inşallah canım ama çok moralim bozuldu herşey normladi ama çok az kilo alıyormuş bebeğim doktorumda ihmal etmeyelim pzt renkli doblerde bakıcam dedi bebeğin eşinin yaşlanıyor olabileceğinni söyledi eğer öyleyse erken doğuma alırız dedi sağ sağlim doğsunda yavrum çok tombul olmasına gerek yok 3 kg olsada yeter

kimse yokmu kızlar bana yardım edicek

benimde 37 haftaıkken kilosu çok düşük çıkmıştı 2600 idi şuan 38+2 deyim normalde iki haftada 500 gram alıyordu ama şuan durdu ama bi yakınımızın bebeğine doktoru çok zayıf falan demişti bebek 4 kilo doğdu yani tutmuyor dedikleri önmeli olan sağlığı hem zaten kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil ki sıkma canını oyüzden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin moralini yüksek tut ben çünkü kötü bir dönem geçirmiştim o sırada bebeğimin kilosu düşmüştü moral çok önemli

canım sağol içim rahatladı inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı

canım sağol içim rahatladı inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı

içini ferah tut canım, moralini bozma. benim de küçük sanırım bebeğim dr söylemedi bile bu sefer kilosunu, ben de üzülüyorum ama kiloya çok da takmamak lazım. Ant ın bebeğine doktoru minyon, 3 kilo falan demişti ama 3600 gibi doğdu. demek ki yanıltıcı baya bu ölçümler. Allah sağ salim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

aynen, benim de koltuk altım boynum falan renk değiştirdi resmen, doğumdan sonra hemen düzelir inşallah...

nazaramı uğradık ne..birkaç arkadaşımızda bu sorunu yaşadı geçtiğimz günlerde.benimde öyle oldu.her ay iyiydi bu ay nedense zayıf kalmış dedi doktorum.olsun canım üzme kendini sağlıklı olsunda.stres yapmayalım.iyi besleyelim bebişleri

sağlıkla gelsin de yavrun boşver zayıf olsun....emzirir kilo aldırırsın...üme kendini..

üzülme canım,ölçümler hatalı çıkabiliyor;önemli olan kilosu değil sağlıklı olması,inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin pazartesi günü...

selam arkadaşlar
geçmişe çok bakamadım ama ii dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
bebem bugün 6.gününde sağlıklı maaşalah bende daha iiyim yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum
allah hepinizi bı avazda kurtarıp bebişlerinize kavuştursun

benimde bebeğim çok kilolu değil minyon olacak dedi ilk hamileliğimdede çok iri olmayacak demişti 3200 doğdu ölçümler dr dan dr a değişiyor benim drum ne derse çıkıyor ilk bebeğimin babasına benzeyeceğini söyledi öylede oldu bakalım pazartesi gideceğim umarım bebeğim kilo almıştır birde bacak boyu kısa çıkmıştı çok korktum dawn sendromumu diye ama iyice inceledi bişey yok dedi şimdi paniğim aslında pazartesini iple çekiyorum

Amin canım ;maşallah bebeğine,darısı biz bekleyenlerin başına...

hayırlı haberler al inşallah canım,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...

Merhaba kızlar.Yeni bebişimiz olmamış dün ve bugün.Herkes iyidir umarım.Benim sancım çok oluyo artık ama nstde sancı çıkmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…