kızlar nişan gelmesine rağmen ben henüz doğum yapmadım,doktor sancıların sıklaşınca gel diyor,benimde bir 10 dakika ,yarım saatte, bir 45 dakika ,bir bir saat gibi değişken adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyor.şükürkü adet ağrıları gibi sürekli değil bu ağrılar.ağrı geliyor bir dakika bile olmadan geçiyor.oğlum annesinemi acıyor diye düşünmeye başladım,derinden öksürek hala geçmedi,doktor enfeksiyon hastalıklarına bir görün demişti,son günler ilaç almak istemiyorum diye gitmedim.ıhlamur limon geçirmeye çalışıyorum.yinede çok dua edin kızlar...
kızlar nişan gelmesine rağmen ben henüz doğum yapmadım,doktor sancıların sıklaşınca gel diyor,benimde bir 10 dakika ,yarım saatte, bir 45 dakika ,bir bir saat gibi değişken adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyor.şükürkü adet ağrıları gibi sürekli değil bu ağrılar.ağrı geliyor bir dakika bile olmadan geçiyor.oğlum annesinemi acıyor diye düşünmeye başladım,derinden öksürek hala geçmedi,doktor enfeksiyon hastalıklarına bir görün demişti,son günler ilaç almak istemiyorum diye gitmedim.ıhlamur limon geçirmeye çalışıyorum.yinede çok dua edin kızlar...
benimde kasıklarımda ve vajinamda inanılmaz ağrılar oluyor 20-30 saniye sürüyor sonra geçiyor,acaba bebek doğum kanalına mı iniyor???
selam kızlar bende bebeğimi kollarıma aldım 29/04/2010 10:40'da 4300 gr 52 cmnormal başlayan doğumum sezeryanla bitti dünden beri evimizdeyiz ikimizinde sağlığı gayet iyi. darısı gün sayan tüm annelerin başına. bebişimizin adınıda ''kıvanç'' koyduk.
teşekkür ederim canım darısı sağlıkla sizin başınızaGözün aydın canım,,, Sağlıkla büyüt inşallah...
teşekkürler canım. sanada çok geçmiş olsun moralini yüksek tut inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım.:Saruboceq:doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın olsun rabbim bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bende 37+3 oldum kaşınıyorum diye bahsetmiştim gebelik kolestazı çıktı artık psikolojim iyice bozuldu hayırlısıyla bebeğimin doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum
selam kızlar bende bebeğimi kollarıma aldım 29/04/2010 10:40'da 4300 gr 52 cmnormal başlayan doğumum sezeryanla bitti dünden beri evimizdeyiz ikimizinde sağlığı gayet iyi. darısı gün sayan tüm annelerin başına. bebişimizin adınıda ''kıvanç'' koyduk.
maşallahArkadaşlarrrr,
Pancakee 2 mayıs 00:30' da doğum yapmış :))) Ayrıntı bilemiyorum, hastanenin web sayfasından baktım. 3800 kilo, 52 cm görünüyor
Tebriklerrrr
gözün aydın canım allah size ve bebişinize uzun sağlıklı bir ömür versin
kıvanç bebeğe maşallahgözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün.
Arkadaşlarrrr,
Pancakee 2 mayıs 00:30' da doğum yapmış :))) Ayrıntı bilemiyorum, hastanenin web sayfasından baktım. 3800 kilo, 52 cm görünüyor
maşallahhha.s. darısı basımızahihoyyyt
Tebriklerrrr
maşallah çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün,ilk Mayıs bebeğimiz Can Bey oldu...Arkadaşlarrrr,
Tebriklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?