yapabiliyorsan yürüyüş yap canım ben işlerimi bitirdiğimde doğurmamış olursam planım o yöndeBen bugün dr gidicem.Bakalım ne diycek doğum için.Bu son haftan demişti.10 mayısı geçerse suni sancı vericek galiba
yapabiliyorsan yürüyüş yap canım ben işlerimi bitirdiğimde doğurmamış olursam planım o yönde
hayırlı haberlerle gel inşallah
malesef canım gamsız kocam, rahatından ödün vermeyen annem ve bütün apartmanla ilgilendiği için kıyamadığım kayınvalidem ve evimiz uzak bulduğu için gelmeyen, evden alınıp eve arabayla bırakılmayı isteyen temzilikçi kadınlar sebebeiyle tek başıma yapmaya çalıştığım için bitmedialsanaalsanasmile, ama bir iki ufak tefek şey dışında yapmasam da anlaşılmayacak temzilik işler iolduğu için daha rahat hissediyorum
merhaba kızlar 29.04.2010 da küçük mucizem oğlum Ali Eren ime kavuştum. Tek isteğim her zaman eliyüzü düzgün sağlık problemi olmamasıydı çokk şükür Allah ıma sağlıklı bir şekilde geldi yavrum. Genel sezeryan istiyordum ama epudral sezeryan oldum. Bebeğimin doğum anını gördüm. Muhteşem bir duygu. Allah sizede sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kavuştursun.doğum yapan arkadaşlar dr bana antibiyotik (sef) verdi ama anne sütüne geçiyormuş bir sorun olurmu acaba birde eve geldikten sonra ertesi gün ayaklarım ve bacaklarım şişti. Yarın dr a gideceğim ama sizdede böyle olmuşmuydu. ayrıca göğüs için Lasinoh krem almıştım bende ama ikinci kez tecrübeme dayanarak söylüyorum bir şekilde o acıyı yaşıyorsunuz belkide bünyeden bünyeye değişiyordur benim çok acıyorlar. Zaten iki gün sütüm gelmedi çok üzüldüm ama ünlü bir çay var H ST baş harflerini yazayım o iyi geldi bana
merhaba kızlar 29.04.2010 da küçük mucizem oğlum Ali Eren ime kavuştum. Tek isteğim her zaman eliyüzü düzgün sağlık problemi olmamasıydı çokk şükür Allah ıma sağlıklı bir şekilde geldi yavrum. Genel sezeryan istiyordum ama epudral sezeryan oldum. Bebeğimin doğum anını gördüm. Muhteşem bir duygu. Allah sizede sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kavuştursun.doğum yapan arkadaşlar dr bana antibiyotik (sef) verdi ama anne sütüne geçiyormuş bir sorun olurmu acaba birde eve geldikten sonra ertesi gün ayaklarım ve bacaklarım şişti. Yarın dr a gideceğim ama sizdede böyle olmuşmuydu. ayrıca göğüs için Lasinoh krem almıştım bende ama ikinci kez tecrübeme dayanarak söylüyorum bir şekilde o acıyı yaşıyorsunuz belkide bünyeden bünyeye değişiyordur benim çok acıyorlar. Zaten iki gün sütüm gelmedi çok üzüldüm ama ünlü bir çay var H ST baş harflerini yazayım o iyi geldi bana
eda1981[/COLOR
canım aynı şeyi perşembe günü bende yaşadım haftada 300 gr alan bebeğim bu hafta 100 gr almışçok üzüldümm suyumuz azalmış ve eşimiz yaşlanmış yani bebeğin anneden beslenmesi yavaşlamış
pztsi gideceğiz suyumuz daha da azalmışsa direk doğuma alırım dedi aynı senin gibi bende çok üzüldüm ama kısmet ne yapalım 37.haftada olmuş olacak olursa o da çok erken değil dedi..sen kaçıncı haftadasın..
bende 3 kilo olsa bari diyorummm....
Canım, hayırlı olsun... Sağlıkla büyütün inşallah. Biz beklemedeyiz hala :)) Bakalım ne zaman gelecek benim mucizem :) Sana niye antibiyotik verdi dr?
evet canım çok istiyorum normal yapmayı ama nasip olmazsa üzülmeyeceğim diye kendiim şartlandırmaya çalışıyorum benim oğluşum biraz iriymiş, erkekler de bekler diyorlar ya beklerse normal doğuramayabilirim, o yüzden erken gelsin istiyoruzAmin canım sağol.
Ayşesinem sen de normal doğum istiyosun sanırım, hayırlısı olsun canım
yok canım benim ki demiyo Allah için ben yapıyım diyor ama kadın biraz çalışınca topallamaya başlıyor bel fıtığı var, ve uğraşacağı çok şey var annesi var tekerlekli sandalyede babası var yaşlı onlarla ilgileniyor bize de fazlasıyla yardımcı oluyor Allah razı olsun ama yine de insan yoramıyor kadını o haliylecanım benim, iş başa düşünce mecbur napıcaksın, benimde öle kayınvalidem durmadan şuram ağrıyo buram ağrıyo deyip duruyo, bi arkdş vardı onu çağırdım ama yine benim elimden geçicek, bende bugun başladım burası açık arada bakıyorum:)
ya daKızlar,
Şekerleri bağlıyorum şimdi... tarih tam belli olmadığı için ../05/2010 şeklinde yazdım...
yazısı da gayet sade
Hoşgeldin
Ege Oyma
/05/2010
Önerisi olan var mı?
Kızlar,
Şekerleri bağlıyorum şimdi... tarih tam belli olmadığı için ../05/2010 şeklinde yazdım...
yazısı da gayet sade
Hoşgeldin
Ege Oyma
/05/2010
Önerisi olan var mı?
Allah analı babalı büyütsün maşşallah darısı başımıza inşallahmerhaba kızlar 29.04.2010 da küçük mucizem oğlum Ali Eren ime kavuştum. Tek isteğim her zaman eliyüzü düzgün sağlık problemi olmamasıydı çokk şükür Allah ıma sağlıklı bir şekilde geldi yavrum. Genel sezeryan istiyordum ama epudral sezeryan oldum. Bebeğimin doğum anını gördüm. Muhteşem bir duygu. Allah sizede sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kavuştursun.doğum yapan arkadaşlar dr bana antibiyotik (sef) verdi ama anne sütüne geçiyormuş bir sorun olurmu acaba birde eve geldikten sonra ertesi gün ayaklarım ve bacaklarım şişti. Yarın dr a gideceğim ama sizdede böyle olmuşmuydu. ayrıca göğüs için Lasinoh krem almıştım bende ama ikinci kez tecrübeme dayanarak söylüyorum bir şekilde o acıyı yaşıyorsunuz belkide bünyeden bünyeye değişiyordur benim çok acıyorlar. Zaten iki gün sütüm gelmedi çok üzüldüm ama ünlü bir çay var H ST baş harflerini yazayım o iyi geldi bana
Hoş geldin dünyamıza ....
Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi girdin hayatımıza. Sevgiyle yaşa ....
Bir yıldız doğdu .... ../../..
Dünyanın en güzeli/yakışıklısı doğdu .... ../../..
Sizlerin de dahil olduğu aileye gelmek çook güzel :)) ... BEBEK
Uzuun bir yoldan geldim yorgunum ama laf aramızda bu şekerlerden daha tatlıyım... BEBEK(favorim)
Benim yanımda biraz tatsız kalacak bu şekerler size afiyet olsun :) ... BEBEK
Hoş geldim, boş gelmedim, bu şekerler .. BEBEK'ten sizin için, afiyet olsuun :))
Bir dilek tuttum sen gerçek oldun(bir favorim de bu)
bunlar var ..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?