2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim, iş başa düşünce mecbur napıcaksın, benimde öle kayınvalidem durmadan şuram ağrıyo buram ağrıyo deyip duruyo, bi arkdş vardı onu çağırdım ama yine benim elimden geçicek, bende bugun başladım burası açık arada bakıyorum:)

kızlar günaydın..dün akşam hafif kanamam geldi.hemen doktora gittik.doktorum yoktu hemşire bebeğin kalp atışlarını dinledi.ebe geldi oda alttan baktı 1cm acıklık var daha dedi.bugn doktora gdicem.

merhaba kızlar 29.04.2010 da küçük mucizem oğlum Ali Eren ime kavuştum. Tek isteğim her zaman eliyüzü düzgün sağlık problemi olmamasıydı çokk şükür Allah ıma sağlıklı bir şekilde geldi yavrum. Genel sezeryan istiyordum ama epudral sezeryan oldum. Bebeğimin doğum anını gördüm. Muhteşem bir duygu. Allah sizede sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kavuştursun.doğum yapan arkadaşlar dr bana antibiyotik (sef) verdi ama anne sütüne geçiyormuş bir sorun olurmu acaba birde eve geldikten sonra ertesi gün ayaklarım ve bacaklarım şişti. Yarın dr a gideceğim ama sizdede böyle olmuşmuydu. ayrıca göğüs için Lasinoh krem almıştım bende ama ikinci kez tecrübeme dayanarak söylüyorum bir şekilde o acıyı yaşıyorsunuz belkide bünyeden bünyeye değişiyordur benim çok acıyorlar. Zaten iki gün sütüm gelmedi çok üzüldüm ama ünlü bir çay var H ST baş harflerini yazayım o iyi geldi bana

Günaydın iyi haftalar herkese

Pancakee, Elvan, Merve, Nevin, bebekkokusu hepinizin gözü aydın. bebeklerinizi almışsınız kucağınıza allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

darısı başımıza artık opuyorumnanaktan

Canım, hayırlı olsun... Sağlıkla büyütün inşallah. Biz beklemedeyiz hala :)) Bakalım ne zaman gelecek benim mucizem :) Sana niye antibiyotik verdi dr?

tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

canım gözün aydın ne güzel kavuşmuşsun yavruna Allah analı babalı büyütsün..

Kızlar,
Şekerleri bağlıyorum şimdi... tarih tam belli olmadığı için ../05/2010 şeklinde yazdım...
yazısı da gayet sade
Hoşgeldin
Ege Oyma
/05/2010
Önerisi olan var mı?

geçmişe biraz baktımda doğum yapan arkadaşlar olmuş hepinizi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına hayırlısıyla

canım şimdi geçmişe bakarken cvbını gördüm benim 38 haftam bitti 39 dan gün aldım bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş yumurtlama ile ilgiliymiş herşey normaldi 15 günde sadece 200 gram almış cmt.si 2700 kgramdı öğleden sonra gidicem tekrar renkli ultrasonda bakıcak aynı senin gibiyim bende canım

Amin canım sağol.
Ayşesinem sen de normal doğum istiyosun sanırım, hayırlısı olsun canım
evet canım çok istiyorum normal yapmayı ama nasip olmazsa üzülmeyeceğim diye kendiim şartlandırmaya çalışıyorum benim oğluşum biraz iriymiş, erkekler de bekler diyorlar ya beklerse normal doğuramayabilirim, o yüzden erken gelsin istiyoruz
yok canım benim ki demiyo Allah için ben yapıyım diyor ama kadın biraz çalışınca topallamaya başlıyor bel fıtığı var, ve uğraşacağı çok şey var annesi var tekerlekli sandalyede babası var yaşlı onlarla ilgileniyor bize de fazlasıyla yardımcı oluyor Allah razı olsun ama yine de insan yoramıyor kadını o haliyle

Kızlar,
Şekerleri bağlıyorum şimdi... tarih tam belli olmadığı için ../05/2010 şeklinde yazdım...
yazısı da gayet sade
Hoşgeldin
Ege Oyma
/05/2010
Önerisi olan var mı?
ya da
ben geldim
ege oyma
hani bebek getirmiş şekerleri gibi ben öyle planlıyordum fakat bABAmız daha sade istedi onun fikrine saygı ile sadece isimini ve tarih yazmaya karar verdim, fikrim değişmezse

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah,canım bende antibiyotik kullandım bebeğe her hangi bir sıkıntısı olmuyor mecbur kullanman gerek yoksa iç dikişlerin iltahaplanabilir her sezeryanlıya veriliyor dr. söylemişti

Kızlar,
yazısı da gayet sade
Hoşgeldin
Ege Oyma
/05/2010
Önerisi olan var mı?

Hoş geldin dünyamıza ....
Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi girdin hayatımıza. Sevgiyle yaşa ....
Bir yıldız doğdu .... ../../..
Dünyanın en güzeli/yakışıklısı doğdu .... ../../..
Sizlerin de dahil olduğu aileye gelmek çook güzel :)) ... BEBEK
Uzuun bir yoldan geldim yorgunum ama laf aramızda bu şekerlerden daha tatlıyım ... BEBEK(favorim)
Benim yanımda biraz tatsız kalacak bu şekerler size afiyet olsun :) ... BEBEK
Hoş geldim, boş gelmedim, bu şekerler .. BEBEK'ten sizin için, afiyet olsuun :))
Bir dilek tuttum sen gerçek oldun(bir favorim de bu)

bunlar var ..:))

Allah analı babalı büyütsün maşşallah darısı başımıza inşallah

hepsi birbirinden güzel benimde şekerlerim hazır ama henüz tarih yok tabi 50 tane örgü patik var 50 tanede buzdolabı süsü biblo var dilerim yeter

slm kızlar ayın 29 unda doğum yaptım 2010 mayıs bebişlerinede yazdım zaten Allah hepinize hayırlı doğumlar versin harika birşey kucağında bebişini bulmak sezeryan yaptım 2.günü eve çıktım ikimizde çok iyiyiz Allaha şükürler olsun şuan uyuyor bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…