2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm

sol bacağımda daha doğrusu kasığımın yanında geçmeyen bir ağrı var yaaa normal mi bu

çarşamba gelecek temizlikçi Allahım ne olur perşembeden önce doğurmayayımmmm

canım aynı ağrı ağrı bende 2 aydır var sol bacağıma basamıyorum özelliklede sabahları.doktoruma söyledim niye zamanında haber vwermedin b vitamini eksikliği dedi.hemen vitamine başladım biraz düzelir gibi çok şükür.

maşallah çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün,ilk Mayıs bebeğimiz Can Bey oldu...

maşallah canım,tosuncuk olmuş,Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

selnacım senle günümüz aynı .bende pa hastasıyım son zamanlarda doğum konusunda endişelenmeye başladım napıcam diye.sen ne yapmayı düşünüyosu normalmi sezaryenmi.nasıl ataklarla aran.devam ediyomu

selam kızlar 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm

gözünaydın canım,Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...darısı biz bekleyenlerin başına...

selnacım senle günümüz aynı .bende pa hastasıyım son zamanlarda doğum konusunda endişelenmeye başladım napıcam diye.sen ne yapmayı düşünüyosu normalmi sezaryenmi.nasıl ataklarla aran.devam ediyomu

beyhude,bende ne güzel korkmuyordum ama şu 10 gündür felan korkmaya başladım,normaldende sezeryandan da korkuyorum,normalden korkuyorum çünkü doğum süreci belirsiz,sezetyandan korkuyorum anestesi var,dikiş var vs.vs.gerçi ilk bebek olduğu için korku normal diyor doktorum ama bakalım hayırlısı,benim pa hiç olmadı hamileliğimin başından beri inşallah bir dahada gelmez.Allah bizlere kolay vede sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallahsen ne düşünüyorsun canım,özelden de yazabilirsin en azından birbirimize destek oluruz...

açılışı ben yapayımmm herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr..:sinifsinifpuyorumnanaktan

Canım, gözün aydın... Sağlıkla büyüt inşallah paşa oğlunu :))) Kolaylıklar....

günaydın kızlar zemuszemus

Pancakee, Elvoscan ve Merve ; gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. hayırlı uğurlu evlatlar olsunlar inşallah... bebeklerinize 41 kere maşallah

yeni bir güne doğum haberleri alarak uyandık ne güzel rabbim analı babalı büyütsün
sıra bize geliyorrrrrr:)))

günaydın...
bebişlerinikucaklarına alanlar olmuş ohh ne güzel maşallah darısı başımıza..
Allah anneli babalı büyütsün hepsinin gözleri aydın olsunnn...

merhabalar...

doğum yapanlar olmuş..ne güzel kavuştular kuzularına..sağlıkla huzurla büyütsünler...darısı başımızaaa:))

günaydın annelerrr
okumaya çalışıyorum ama biri bana son 4-5 günüün özetini çıkartabilir mi?
çok merak ediyorum herkesi

şunu da anladım ki evden girmem biraz zor olacak elektronik aletlerin hepsiyle çatışma halindeyim, galiba herkesle çatışma halindeyim şu sıralar sabahları uydu alıcımız dahil hiç bişey çalıştıramıyorum, öğleden sonra sorunumuz çözülüyor uyuşmazlık diyelim hiçbir açıklaması yok çünkü, ama modemle olan sorunumuz daha köklü herhalde ki evin bazı yerlerinde canı isterse internete bağlanmama izin veriyor istemezse sorun yok servise bile gönderdim bilgisayarı modemi ayarlattım tekrar, ama hiçbiri kar etmedi

gÜNAYDIN KIZLAR.Pancakee, Elvan, Merve, Nevin bebişleriniz hayırlı olsun.Allah bağışlasın kuzularınızı

bir de girmediğim süreler içinde temzilik yaptım, gezdim ve yattım

evet kaç gündür yoksun merak ettik, temizliğinde bitmiştir ozman oh rahatladın
biz aynıyız canım ağrılar sıızılardan başka doğum yapan arkadaşlarda var tabi
bebekleri beklemeye devam:)

Ben bugün dr gidicem.Bakalım ne diycek doğum için.Bu son haftan demişti.10 mayısı geçerse suni sancı vericek galiba

evet kaç gündür yoksun merak ettik, temizliğinde bitmiştir ozman oh rahatladın
biz aynıyız canım ağrılar sıızılardan başka doğum yapan arkadaşlarda var tabi
bebekleri beklemeye devam:)
malesef canım gamsız kocam, rahatından ödün vermeyen annem ve bütün apartmanla ilgilendiği için kıyamadığım kayınvalidem ve evimiz uzak bulduğu için gelmeyen, evden alınıp eve arabayla bırakılmayı isteyen temzilikçi kadınlar sebebeiyle tek başıma yapmaya çalıştığım için bitmedialsanaalsanasmile, ama bir iki ufak tefek şey dışında yapmasam da anlaşılmayacak temzilik işler iolduğu için daha rahat hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…