sol bacağımda daha doğrusu kasığımın yanında geçmeyen bir ağrı var yaaa normal mi bu
çarşamba gelecek temizlikçi Allahım ne olur perşembeden önce doğurmayayımmmm
maşallah çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün,ilk Mayıs bebeğimiz Can Bey oldu...
maşallah canım,tosuncuk olmuş,Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
selam kızlar 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm
selnacım senle günümüz aynı .bende pa hastasıyım son zamanlarda doğum konusunda endişelenmeye başladım napıcam diye.sen ne yapmayı düşünüyosu normalmi sezaryenmi.nasıl ataklarla aran.devam ediyomu
selam kızlar 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm
bir de girmediğim süreler içinde temzilik yaptım, gezdim ve yattım
Ben bugün dr gidicem.Bakalım ne diycek doğum için.Bu son haftan demişti.10 mayısı geçerse suni sancı vericek galiba
malesef canım gamsız kocam, rahatından ödün vermeyen annem ve bütün apartmanla ilgilendiği için kıyamadığım kayınvalidem ve evimiz uzak bulduğu için gelmeyen, evden alınıp eve arabayla bırakılmayı isteyen temzilikçi kadınlar sebebeiyle tek başıma yapmaya çalıştığım için bitmedialsanaalsanasmile, ama bir iki ufak tefek şey dışında yapmasam da anlaşılmayacak temzilik işler iolduğu için daha rahat hissediyorumevet kaç gündür yoksun merak ettik, temizliğinde bitmiştir ozman oh rahatladın
biz aynıyız canım ağrılar sıızılardan başka doğum yapan arkadaşlarda var tabi
bebekleri beklemeye devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?