2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güzellermiş gerçekten :))

gözün aydınn...allah analı babalı büyütsün inş..

Gözün aydın Serap, Allah analı babalı büyütsün, uzun ömür güzel yazılar yazsın bebeğine... darısı da başımıza ))

Ali Eren hoşgelmiş, gözün aydın... hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah, Allah güzel yazılar yazsın...

selam kızlar nasılsınız bakalım ben kalça ve bacak ağrısıyla uğraşıyorum iki gündür. kızım kendini aşağı itiyo iyice galiba :ecrin_bebek:

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün. maşallah

yeni doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün kuzularınızı serap özel msj gönderdim aldınmı cevabını bekliyorum tatlım
kızlar benimde annmle kayınvalidem yoldalar şimdi yarın sabah yanımda olcaklar inş bugünde doktor randevum var çok heyecanlıyım bakalım son durum ne akıntımçok ondan korkuyorum ama hayırlısı

selam kızlar 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm
maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürler versin.

benimde akıntım çok tuğbacım bide ağrılar arttı napıcaz baklım çarşamba kontrolüm var ozamana kadar gelmez umarım. hayırlısı artık. güzel haberlerle gel inşallah.

benimde inanılmaz sol bacağım ağrıyorohaoldumsmile

bugun moralim çok bozuk,hiçbişey yazasım yok
yeni annelei terik ederim,allah analı babalı büyütsün

bende her sabaj adet sancısı gibi ağrıyla uyanıyom ama bişi yok şimdilik rüyalarda hep doğumlar zaman yaklaştı heyecan arttı yaa sağlıkla bu dönemide atlatsak göbüşümle vedalaşmakta zor olcak ama kızım için herşeye değer

bugun moralim çok bozuk,hiçbişey yazasım yok
yeni annelei terik ederim,allah analı babalı büyütsün

hayırdır canım bır sıkıntın yok ınsallah..
buarada slm kızlar doguran dogurana bız hala beklıyoz 16 gun kaldı ogluma kavusmama zaman gecmıyo sankı.. okadar agırlastımkı artık hımbılın tekı oldum cıktım bıraz once utu yaptım öldum resmen ya kasıklarımın agrısı ıyıce arttı..

doğum yapan anneleri tebrik ederim sağ salim büyütmek nasip etsin allahım:Saruboceq:
darısı bize inşallah.bugünlerde o kadar çok ağrılarım varki suanda eklemlerim ağrıyo elimi kaldırmaya halim yok çok halsizim yorgunum bitkinim hımbılım offf .yarın kontrolum var çatı muayanesi olcam doğum şeklim belli olcak hep normal doğum istedim ama şuan deselerki sezeryan hiç düşünmeden evet derim gerçekten artık doğurmak istiyorum çok yoruldum senağlama senağlama

Son düzenleme:
artık herkes yoruldu hamilelikten şahsen ben öyleyim o kadar sıkıldım ki şu koca göbeğimden hiç birşey yapamıyorum yatakta dönemiyorum heryerim ağrıyo.Allahım kurtarsın hepimizi benim 4 günüm kaldı ama bi türlü geçmiyo günler.

Selam kızlar;
Geçen hafta cuma kontrolüm vardı. NST ye girdim, benim hiç sancım gözükmüyomuş, doktorum doğurmaya niyetin yok sanırım dedi:) Bebeğim gayet iyiyimiş. Kilosu 2630 gr boyu da 45 cm.miş. Fazla yürüme dinlen bolca dedi. Alışveriş merkezlerinde akşama kadar gezme sakın dedi:) Akıntımı sordum, ona da çok normal doğumdan sonra göreceksin hepsi geçecek dedi. Her an gelebilir bekle artık, birşey olursa hemen beni arayıp buraya gelin dedi. Bide bebişim daha yerleşmemiş doğum kanalına.

merhaba kızlar dün akşam hafif kanama oldu dedim ya 1cm acılma vardı.bugün için doktorum çağırdı gittim.daha tam doğum knalına inmemiş dedi.3.5klo flan olsaydı hemen alırdım sezeryanla ama şuan 3kilo 100gr flan dedi.biraz dha bekleyel,m dedi.benimkinin doğmaya niyeti yok.40hftaya girecem hla tık yok.bekliyoruz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…