Hoş geldin dünyamıza ....
Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi girdin hayatımıza. Sevgiyle yaşa ....
Bir yıldız doğdu .... ../../..
Dünyanın en güzeli/yakışıklısı doğdu .... ../../..
Sizlerin de dahil olduğu aileye gelmek çook güzel :)) ... BEBEK
Uzuun bir yoldan geldim yorgunum ama laf aramızda bu şekerlerden daha tatlıyım... BEBEK(favorim)
Benim yanımda biraz tatsız kalacak bu şekerler size afiyet olsun :) ... BEBEK
Hoş geldim, boş gelmedim, bu şekerler .. BEBEK'ten sizin için, afiyet olsuun :))
Bir dilek tuttum sen gerçek oldun(bir favorim de bu)
bunlar var ..:))
slm kızlar ayın 29 unda doğum yaptım 2010 mayıs bebişlerinede yazdım zaten Allah hepinize hayırlı doğumlar versin harika birşey kucağında bebişini bulmak sezeryan yaptım 2.günü eve çıktım ikimizde çok iyiyiz Allaha şükürler olsun şuan uyuyor bebişim
slm kızlar ayın 29 unda doğum yaptım 2010 mayıs bebişlerinede yazdım zaten Allah hepinize hayırlı doğumlar versin harika birşey kucağında bebişini bulmak sezeryan yaptım 2.günü eve çıktım ikimizde çok iyiyiz Allaha şükürler olsun şuan uyuyor bebişim
merhaba kızlar 29.04.2010 da küçük mucizem oğlum Ali Eren ime kavuştum. Tek isteğim her zaman eliyüzü düzgün sağlık problemi olmamasıydı çokk şükür Allah ıma sağlıklı bir şekilde geldi yavrum. Genel sezeryan istiyordum ama epudral sezeryan oldum. Bebeğimin doğum anını gördüm. Muhteşem bir duygu. Allah sizede sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kavuştursun.doğum yapan arkadaşlar dr bana antibiyotik (sef) verdi ama anne sütüne geçiyormuş bir sorun olurmu acaba birde eve geldikten sonra ertesi gün ayaklarım ve bacaklarım şişti. Yarın dr a gideceğim ama sizdede böyle olmuşmuydu. ayrıca göğüs için Lasinoh krem almıştım bende ama ikinci kez tecrübeme dayanarak söylüyorum bir şekilde o acıyı yaşıyorsunuz belkide bünyeden bünyeye değişiyordur benim çok acıyorlar. Zaten iki gün sütüm gelmedi çok üzüldüm ama ünlü bir çay var H ST baş harflerini yazayım o iyi geldi bana
Gözün aydın Serap, Allah analı babalı büyütsün, uzun ömür güzel yazılar yazsın bebeğine... darısı da başımıza ))
maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.selam kızlar 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürler versin.merhaba kızlar 29.04.2010 da küçük mucizem oğlum Ali Eren ime kavuştum. Tek isteğim her zaman eliyüzü düzgün sağlık problemi olmamasıydı çokk şükür Allah ıma sağlıklı bir şekilde geldi yavrum. Genel sezeryan istiyordum ama epudral sezeryan oldum. Bebeğimin doğum anını gördüm. Muhteşem bir duygu. Allah sizede sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kavuştursun.doğum yapan arkadaşlar dr bana antibiyotik (sef) verdi ama anne sütüne geçiyormuş bir sorun olurmu acaba birde eve geldikten sonra ertesi gün ayaklarım ve bacaklarım şişti. Yarın dr a gideceğim ama sizdede böyle olmuşmuydu. ayrıca göğüs için Lasinoh krem almıştım bende ama ikinci kez tecrübeme dayanarak söylüyorum bir şekilde o acıyı yaşıyorsunuz belkide bünyeden bünyeye değişiyordur benim çok acıyorlar. Zaten iki gün sütüm gelmedi çok üzüldüm ama ünlü bir çay var H ST baş harflerini yazayım o iyi geldi bana
benimde akıntım çok tuğbacım bide ağrılar arttı napıcaz baklım çarşamba kontrolüm var ozamana kadar gelmez umarım. hayırlısı artık. güzel haberlerle gel inşallah.yeni doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün kuzularınızı serap özel msj gönderdim aldınmı cevabını bekliyorum tatlım
kızlar benimde annmle kayınvalidem yoldalar şimdi yarın sabah yanımda olcaklar inş bugünde doktor randevum var çok heyecanlıyım bakalım son durum ne akıntımçok ondan korkuyorum ama hayırlısı
selam kızlar nasılsınız bakalım ben kalça ve bacak ağrısıyla uğraşıyorum iki gündür. kızım kendini aşağı itiyo iyice galiba :ecrin_bebek:
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün. maşallah
bende her sabaj adet sancısı gibi ağrıyla uyanıyom ama bişi yok şimdilik rüyalarda hep doğumlar zaman yaklaştı heyecan arttı yaa sağlıkla bu dönemide atlatsak göbüşümle vedalaşmakta zor olcak ama kızım için herşeye değermaşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürler versin.
benimde akıntım çok tuğbacım bide ağrılar arttı napıcaz baklım çarşamba kontrolüm var ozamana kadar gelmez umarım. hayırlısı artık. güzel haberlerle gel inşallah.
bugun moralim çok bozuk,hiçbişey yazasım yok
yeni annelei terik ederim,allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?