2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım riske atma derim ben..yinede sen bilirsin tabi...

dr aradım rahim ağzı yavaş yavaş açılmaya başlıyor olabilir ama önemli olan kasılmalar ağrılar dedi...
düzenli olmadıkları için sorun değil dedi..
yani oğluşumun gelişine daha varrr:)

canım aman dikkat et bol bol dinlen bazen ağrıları hissedemeyebiliyorsun ben bilememiştim nst de çıktı ağrılarım kızım 36+4 günlükken doğdu inan kızımda bende çok sıkıntı çektim, bizim doğum tarihimiz 04 mayıs dı fakat 20 nisanda oldu sende elinden geldiği kadar uzanarak dinlen tut içinde tutabildiğin kadar kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar hayırlısıyla sizlerde yüzdünüz kuyruğuna geldiniz, bizim bebişler aceleci davrandı bugünlerinizin kıymetini bilin bol bollll dinlenin uyumaya çok ihtiyacım varrr :ecrin_bebek:

hosgeldın canım.. nasıl gıdıyo annelık uykusuzluk harıcınde.. ne guzel bebegın yanında bız hala karnımızda tasıyoz..bıran once kavusmak ıstıyorum artık sabrım kalmadı.

canım ben genel anestezi istiyordum fakat mecburiyetten epidural oldu bana kalırsa eğer riskde arz ediyorsa bence genel anesteziyi tercih et ben şuan uzun süre ayakta duramıyorum belim çok kötü ağrıyor nedeni ise epiduralmiş

ahh canım zaten hamileliğin başından beri yatıyorum..şimdi de uzanıyorum zaten..oğluşum hep diken üstünde tuttu beni sağolsun..:)

hosgeldın canım.. nasıl gıdıyo annelık uykusuzluk harıcınde.. ne guzel bebegın yanında bız hala karnımızda tasıyoz..bıran once kavusmak ıstıyorum artık sabrım kalmadı.

hoşbuldum canım annelik çok güzel gidiyor Allah'ım sizlerede tattırsın inşallah ama tabiki vaktinde gelsin kuzucuklarınız, inanın hepinize sürekli dua ediyorum hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alıp bu tarif edilmez duyguyu tatmanız için boshayallersmile

ozaman ben genel oluyum hıc akıl karıstırmaya gerek yok zaten belım bıseye benzemıyo..ustune agrılar artarsa yanarım ben..cok tesekkurler canım bılgılendırdıgın ıcın..

merhaba kızlar.bugün kontrolüm vardı.bebiş daha kanala inmemiş.alttan baktı açılmada yok.
nstde kalp atışları iyi fakat sancı yok.pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor.olmazsa pazartesi sezeryana alacaklar.bu hftamdayım daha kanala inmemiş.bizimkini askerliğe karnımdan yollucam anlaşıldı.doğmak istemiyor.herkes doğurdu bi ben kaldımkaydirigubbakcemile3

sızden bunları duyunca daha cok sabırsızlanıyorum ya.. duaların ıcın cok saol canım..ınsallah sahlıkla gelır kuzucuklar..

s_g hoşgeldinn, nasıl yakışılı oğluşun

canım dun gidip gordum iyiydi daha vermediler. benim hastane biraz acayip cok garantici
cocuk artık solunum cihazına baglı degil 4 gundur falan hatta 5 bile olabilir ama bebegin biberonla beslenmesini yapacaklarmıs emerse vereceklermiş?? bekliyorum daha baslamamıslar birden yuklenmek istemiyorlarmıs falan falan??? tam anlamıs degilim. zeyno sen 36+4ken dogurdum diyorsun ama kafam karıstı 20 nisanda dogdu 4 mayıs muhtemel tarihi 14 gun kala dogmus yani??? 36+4 mü oluyor??? 2 hafta erken dogmus ??? sen 37+ 4 olmayasanı sakın?

ya maşşallahh herkes doğuruyor ben nişan gelsin diye dua etmeye başladım artık:hulya:

hiç bir yere de çıkamıyorum güya son 6 gün birde kızlar çabuk gelirmişşşş nerdeeeeeee

ay mehlikacım bende az sonra doktora gidicem sanki hemen doğurtalım seni diyecekmiş gibi geliyordu şimdi senin yazdıklarını okuyunca haftaya kadar bekletebilir senin gibi benim doktorum da. bende ağrı sızı da yok bakalım ne diyecek doktor. kızz cidden sakalları çıkacak bizim oğlanların tırnakları geçtim..:roflol:

canım benim bu ikinci doğumum ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan 38. haftam 4mayısa geliyor dr. 4mayıs da olacaktı ama kızım aceleci davrandı 36+4. gününde geldi, eğer normal doğum yapmış olsam 14 mayıs da 40 haftam dolmuş oluyordu.:hulya:

kızlar ipeknil(nilüfer)ile görüştüm,çok zor zamanlar geçirmiş,eipdurelle doğum yapmış,oğlu 2800 doğmuş,sarp koymuşlar ismini,doğumdan sonra dr seni tekrar uyutcağız demiş,plesentası rahme yapışmış,çok yoğun kanaması olmuş,durduramamışlar,az kalsın rahmi almak zorunda kalıyorlarmış,çocuk plesentada yaşlanmaya ve beslenememeye başlamış zaten doğumdan önce de,her neyse şu anda taburcu olmuşlar ve 2side çok iyimiş,sütüde fena değilmiş,emziriyormuş,hepinize çok selamları var

:roflol:canım sanırım ikimiz kaldıkbu kadar gec..rekor kıracağız bu gidişle.eşim diretiyor normal doğum diye.sanki kendi doğurcak.bende dedim sana ve oğluna 1hfta daha müsaade.
zaten o zamana kadar olmazsa sezeryan şart.kordonu kısa olabilirmiş.
bende bugün giderken belki açılma vardır.suni sancı verirler diyordum ama olmadı.
sen git bakalım senin ne durumda.inş.herşey yolundadır..

çok geçmiş olsun,ikisininde iyi olmasına sevindim...

kızlar bende az önce doktordan geliyorum.38+2 oldum.doktor eve gitme 4 cmm açıklığın var nişanda gelmiş doğurtuyum seni dedi akşama kadar.ben yok dedim sancım çok az sancımı beklicem.geceyarısına kalırsın dedi yok dedim evde işlerim var diye geldim şimdi sancımın gelmesini bekliyorum.dünde badana boya yapmıştık.bugün devam edicektim.ortalık heryerde artık toplamaya başlıcam napalım hayırlısı dua edin yanımdada kimse yok anneme sölemedim giderken şimdide geldim evde yok.beklicem artık.

canım ya.çok sıkıntı cekmiş.cok şükür sağ salim kurtulmuş ikiside.hayırlı olsun bebişi.
Allah geride kalanlara sıkıntısız sağlıklı doğumlar nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…