buarada anestezi icin testlerimi yaptırdım.. bır sorun cıkmadı cok sukur.. ama ben epıdural ıstıyodum bel fıtıgı oldugu ıcın uzman ben yapamam rısk var ama ıstersen yınede yaparım dedı..esımın abısıde doktor oda bısey olmaz yaptır dıyo.. ama bana guven vermedı uzman dusun sonra kesın yazarız kararını dedı.. ne yapsam sızce epıdural olsammı..
dr aradım rahim ağzı yavaş yavaş açılmaya başlıyor olabilir ama önemli olan kasılmalar ağrılar dedi...
düzenli olmadıkları için sorun değil dedi..
yani oğluşumun gelişine daha varrr:)
merhaba kızlar hayırlısıyla sizlerde yüzdünüz kuyruğuna geldiniz, bizim bebişler aceleci davrandı bugünlerinizin kıymetini bilin bol bollll dinlenin uyumaya çok ihtiyacım varrr :ecrin_bebek:
buarada anestezi icin testlerimi yaptırdım.. bır sorun cıkmadı cok sukur.. ama ben epıdural ıstıyodum bel fıtıgı oldugu ıcın uzman ben yapamam rısk var ama ıstersen yınede yaparım dedı..esımın abısıde doktor oda bısey olmaz yaptır dıyo.. ama bana guven vermedı uzman dusun sonra kesın yazarız kararını dedı.. ne yapsam sızce epıdural olsammı..
canım aman dikkat et bol bol dinlen bazen ağrıları hissedemeyebiliyorsun ben bilememiştim nst de çıktı ağrılarım kızım 36+4 günlükken doğdu inan kızımda bende çok sıkıntı çektim, bizim doğum tarihimiz 04 mayıs dı fakat 20 nisanda oldu sende elinden geldiği kadar uzanarak dinlen tut içinde tutabildiğin kadar kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım.. nasıl gıdıyo annelık uykusuzluk harıcınde.. ne guzel bebegın yanında bız hala karnımızda tasıyoz..bıran once kavusmak ıstıyorum artık sabrım kalmadı.
canım ben genel anestezi istiyordum fakat mecburiyetten epidural oldu bana kalırsa eğer riskde arz ediyorsa bence genel anesteziyi tercih et ben şuan uzun süre ayakta duramıyorum belim çok kötü ağrıyor nedeni ise epiduralmiş
hoşbuldum canım annelik çok güzel gidiyor Allah'ım sizlerede tattırsın inşallah ama tabiki vaktinde gelsin kuzucuklarınız, inanın hepinize sürekli dua ediyorum hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alıp bu tarif edilmez duyguyu tatmanız için boshayallersmile
s_g hoşgeldinn, nasıl yakışılı oğluşun
merhaba kızlar.bugün kontrolüm vardı.bebiş daha kanala inmemiş.alttan baktı açılmada yok.
nstde kalp atışları iyi fakat sancı yok.pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor.olmazsa pazartesi sezeryana alacaklar.bu hftamdayım daha kanala inmemiş.bizimkini askerliğe karnımdan yollucam anlaşıldı.doğmak istemiyor.herkes doğurdu bi ben kaldımkaydirigubbakcemile3
canım dun gidip gordum iyiydi daha vermediler. benim hastane biraz acayip cok garantici
cocuk artık solunum cihazına baglı degil 4 gundur falan hatta 5 bile olabilir ama bebegin biberonla beslenmesini yapacaklarmıs emerse vereceklermiş?? bekliyorum daha baslamamıslar birden yuklenmek istemiyorlarmıs falan falan??? tam anlamıs degilim. zeyno sen 36+4ken dogurdum diyorsun ama kafam karıstı 20 nisanda dogdu 4 mayıs muhtemel tarihi 14 gun kala dogmus yani??? 36+4 mü oluyor??? 2 hafta erken dogmus ??? sen 37+ 4 olmayasanı sakın?
ay mehlikacım bende az sonra doktora gidicem sanki hemen doğurtalım seni diyecekmiş gibi geliyordu şimdi senin yazdıklarını okuyunca haftaya kadar bekletebilir senin gibi benim doktorum da. bende ağrı sızı da yok bakalım ne diyecek doktor. kızz cidden sakalları çıkacak bizim oğlanların tırnakları geçtim..:roflol:
kızlar ipeknil(nilüfer)ile görüştüm,çok zor zamanlar geçirmiş,eipdurelle doğum yapmış,oğlu 2800 doğmuş,sarp koymuşlar ismini,doğumdan sonra dr seni tekrar uyutcağız demiş,plesentası rahme yapışmış,çok yoğun kanaması olmuş,durduramamışlar,az kalsın rahmi almak zorunda kalıyorlarmış,çocuk plesentada yaşlanmaya ve beslenememeye başlamış zaten doğumdan önce de,her neyse şu anda taburcu olmuşlar ve 2side çok iyimiş,sütüde fena değilmiş,emziriyormuş,hepinize çok selamları var
kızlar ipeknil(nilüfer)ile görüştüm,çok zor zamanlar geçirmiş,eipdurelle doğum yapmış,oğlu 2800 doğmuş,sarp koymuşlar ismini,doğumdan sonra dr seni tekrar uyutcağız demiş,plesentası rahme yapışmış,çok yoğun kanaması olmuş,durduramamışlar,az kalsın rahmi almak zorunda kalıyorlarmış,çocuk plesentada yaşlanmaya ve beslenememeye başlamış zaten doğumdan önce de,her neyse şu anda taburcu olmuşlar ve 2side çok iyimiş,sütüde fena değilmiş,emziriyormuş,hepinize çok selamları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?