2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm lekelenme hakkında bişey diyemicem ama bende kasılma ve agrı şikayetleriyle acile gittiğimde nst sonucunda dr bana bunların yalancı sancılar oldugunu dogum olabilmesi için 10 dk içinde 3 defa 50 şer saniyelik kasılmalar olması gerektigini söylemişti..
düzensizse dogum degildir :)
ama su kan gelmesin bi sor istersen

canım bence ara benim drum 1 damla bile kan gelse ara dedi

feray slm cnm nasıl gidiyor? senin oglandı dimi? bakalım bizim dogumlar ne zaman olucak hayırlısıyla..tarihlerimiz aynı ama sende ne var ne yok dr un ne dedi?
bu arada sezeryanmı olcaktın cnm sen?

mhtp bence bekle zaten nişan gelse bile bir iki gün içinde doğum oluyo bence panik yapma düzenli değilse sancın. tabi yine de sen bilirsin[/QUOTE]

tam nişan değil herhalde minnacık kandı...geceden beri bişey yok bende bekliyorum..hayırlısı olsun...

farbetter nasılsın mesleklerimiz de aynı seninle eylülde çalışmayı düşünüyor musun

ayn anda yazmısız yeni gördüm:)
ben bu temmuz kpss giricem tatlım ücretli ögretmenlik yapıyordum..
tabi kpss olmazsa bile bu sene bi yerden baslıcaz tekrar çalışmaya..
bizim tayinde çıktı eşim astsubay hayırlısı bakalım:)

canım kızım olacak kısmetse bir tanede oğlum var ilk doğum sezeryandı o yüzden buda sezeryan olacak doğum tarihim belli oldu 19 mayıs

canım kızım olacak kısmetse bir tanede oğlum var ilk doğum sezeryandı o yüzden buda sezeryan olacak doğum tarihim belli oldu 19 mayıs

ah canım benm opuyorumnanaktan az kalmış:) hayırlısıyla inşallahh
benim cimcimem ne zaman gelicek acaba?
bu arada bu aralar epidural sezeryana kayıyor aklım..ne yapsam bilmiyorum herkes arıyor hergün ne oldu dogurdunmu diye psikolojim bozuldu uyuyamıyorum geceleri..yatagıma bakınca bile nefret ediyorum artık en cok orda agrı cektigim için..

ben ilk doğumu hep normal düşünmüştüm druma epidural normalı önerirmisiniz diye sorduğumda kesinlikle normal doğumda önermediğini sezeryanda önerdiğini söylemişti çünkü e.normal doğumda kontrol bizim elimizde olmuyor kişide sancı hissetmediği için ıkınamıyor demişti hatta tez konusuymuş

evet cnm biliyorum zaten normal olursa kesinlikle epidural olmaz burda komşumun kızkardeşi oldu güya ama binbir eziyet cekmiş pişman şimdi..
ben sezeryanla normal arasında kaldım eyvahedigeldismile

bence doktorun normal yapabilirsin derse normal yap sezeryan olacaksan spinal anesteziyi öneririm

şimdi dr umu aradım cnm çatı muayenemi yapmamıştı gecenlerde ebe baktı kanal kapalı demişti..
bende cuma çatı muayenesi olucakmı dedim evet dedieyvahedigeldismile
o zaman karar vericez dogum şekline dedi

slm kızlar nasılsınız... feraycım bır hafta kaldı dogumumuza.. cok heyecanlıyım ben gunler azaldıkca ne yapcamı sasırıyorum..yarın doktor kontrolumuz var gecen hafta dogum kanalına ınmeye baslamıs demıstı bakalım sımdı ne alemde..

dr aradım rahim ağzı yavaş yavaş açılmaya başlıyor olabilir ama önemli olan kasılmalar ağrılar dedi...
düzenli olmadıkları için sorun değil dedi..
yani oğluşumun gelişine daha varrr:)

merhaba kızlar hayırlısıyla sizlerde yüzdünüz kuyruğuna geldiniz, bizim bebişler aceleci davrandı bugünlerinizin kıymetini bilin bol bollll dinlenin uyumaya çok ihtiyacım varrr :ecrin_bebek:

buarada anestezi icin testlerimi yaptırdım.. bır sorun cıkmadı cok sukur.. ama ben epıdural ıstıyodum bel fıtıgı oldugu ıcın uzman ben yapamam rısk var ama ıstersen yınede yaparım dedı..esımın abısıde doktor oda bısey olmaz yaptır dıyo.. ama bana guven vermedı uzman dusun sonra kesın yazarız kararını dedı.. ne yapsam sızce epıdural olsammı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…