herkese merhaba....
kızlar birkaç gündür bel ve karın ağrısı çekiyorum .dün gece çok az yani kuş gözü kadar kan geldi ağrılar yine var çok hafif kasılmalar oldu..şimdi de arad bir düzensiz bel ağrısı oluyor...doğum mu yaklaştı yoksa?????gece dedim sabah hastaneye yatıp öğlene alıcam oğlumu kollarıma galiba:))
siz ne diyosunuz??
dr aramadım.çünkü kanama desem değil.düzenli kasılma ve doğum sancısı değil....offf bişey yazın kızlar nolur
mhtp bence bekle zaten nişan gelse bile bir iki gün içinde doğum oluyo bence panik yapma düzenli değilse sancın. tabi yine de sen bilirsin
herkese merhaba....
kızlar birkaç gündür bel ve karın ağrısı çekiyorum .dün gece çok az yani kuş gözü kadar kan geldi ağrılar yine var çok hafif kasılmalar oldu..şimdi de arad bir düzensiz bel ağrısı oluyor...doğum mu yaklaştı yoksa?????gece dedim sabah hastaneye yatıp öğlene alıcam oğlumu kollarıma galiba:))
siz ne diyosunuz??
dr aramadım.çünkü kanama desem değil.düzenli kasılma ve doğum sancısı değil....offf bişey yazın kızlar nolur...
herkese merhaba....
siz ne diyosunuz??
dr aramadım.çünkü kanama desem değil.düzenli kasılma ve doğum sancısı değil....offf bişey yazın kızlar nolur...
farbetter nasılsın mesleklerimiz de aynı seninle eylülde çalışmayı düşünüyor musun
canım kızım olacak kısmetse bir tanede oğlum var ilk doğum sezeryandı o yüzden buda sezeryan olacak doğum tarihim belli oldu 19 mayıs
ah canım benm opuyorumnanaktan az kalmış:) hayırlısıyla inşallahh
benim cimcimem ne zaman gelicek acaba?
bu arada bu aralar epidural sezeryana kayıyor aklım..ne yapsam bilmiyorum herkes arıyor hergün ne oldu dogurdunmu diye psikolojim bozuldu uyuyamıyorum geceleri..yatagıma bakınca bile nefret ediyorum artık en cok orda agrı cektigim için..
ben ilk doğumu hep normal düşünmüştüm druma epidural normalı önerirmisiniz diye sorduğumda kesinlikle normal doğumda önermediğini sezeryanda önerdiğini söylemişti çünkü e.normal doğumda kontrol bizim elimizde olmuyor kişide sancı hissetmediği için ıkınamıyor demişti hatta tez konusuymuş
bence doktorun normal yapabilirsin derse normal yap sezeryan olacaksan spinal anesteziyi öneririm
ben çıkıyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?