2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy hadi hayırlısı canım,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bol bol dua et bizlerede doğum esnasında...

ayy hadi hayırlısı canım,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bol bol dua et bizlerede doğum esnasında...

ilk sizlere edicem en çok seni merak eiyorum selna aynı kaderi paylaştığımız için.sende bana dua at
yazarım inşlah doğumdan sonra.

ilk sizlere edicem en çok seni merak eiyorum selna aynı kaderi paylaştığımız için.sende bana dua at
yazarım inşlah doğumdan sonra.

sağol canım,benim bebeğin hala kanalda değil ,çok yukarıda ve kafası yanda,bu gidişle bu hafta sezeryan olacağım ama çok korkuyorum,daha önce hiç narkoz almadım Allah ım hayırlsını nasip etsin...bende senin için edeceğim canım,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...

nilüfer adına hem üzüldüm hem sevindim gerçekten çok zor bir süreç atlatmışlar bebeğiyle birlikte ama şu anda iyi olmaları müthiş güzel bir haber dilerim bundan sonra herşey onun ve Sarp bebek için çok güzel olur:Saruboceq:

inşallah çok kolay bir doğum olur beyhude sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın yaaa ben 39 + lara geldim hala tık yok :1no2::1no2:

inşallah çok kolay bir doğum olur beyhude sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın yaaa ben 39 + lara geldim hala tık yok :1no2::1no2:

bende sanırım boya badana tetikledi.yoksa 15 gün erken.hayırlıısı doktor bebeğin kilosu iyi dedi bakıcaz.korku yok heyeanda ama bi belirsizlik var tabi.bide hala inanamıyorum.

bende sanırım boya badana tetikledi.yoksa 15 gün erken.hayırlıısı doktor bebeğin kilosu iyi dedi bakıcaz.korku yok heyeanda ama bi belirsizlik var tabi.bide hala inanamıyorum.

ooo ben neler yaptım bir bilsen ama yinede olmayınca olmuyor hala perdelerime kadar kendim asıyorum ama kısmet herşey ne zaman olacaksa o zaman oluyor galiba Rabbim doğuracak herkesin yardımcısı olsun inşallah bebek kaç kilo inşallah doğumda zorlanmazsın:Saruboceq:

kızlar az uzanayım demiştim uyumuş kalmışım ter içinde kalktım hemde nasıl bir agrıyla..
neden böyle oluyor anlamıyorum
hep agrım var kızım oynuyor şimdi..cumaya kadar dayanırım inşallah yoksa yine acile gidicem

canım ya ne güzel..inşallah hayırlısıyla kolay bir dogumla alırsın melegini kucagınaopuyorumnanaktan

slm herkese, bende şimdi drdan geliyorum
sancım yok, bebek iyi ama biraz iri yarın yatışını yapalım alalım bebeği dedi ben risk almam
normali bekleme dedi moralim bozuldu,
yarın başka bi dra gidicem oda aynısı nı derse mecburen sezaryen olucam ama hiç istemiyorum çok kafam karışık

cnm içini ferah tut..baska bir dr a daha danışman içini rahatlatıcaktır..fakat emin olki dr lar senin için en iyi olanı secerler..
bebişini kucagına lacagın o güzel anı düşünopuyorumnanaktan hayırlı dogumlar cnm

Allah razı olsun canım çok sağol, inşallah hepimizin hakkında hayırlırlısı neyse o olur

selam kizlar dogum yapan annelerimizi tebrik ediyorum, yapacaklar da telas etmesinler, bol bol uyusunlar valla zor :)

dogum hikayemi yazayim diyorum ama bir yandan da etkilemek istemiyorum henuz dogum yapmamislari, bilemedim...

selam kizlar dogum yapan annelerimizi tebrik ediyorum, yapacaklar da telas etmesinler, bol bol uyusunlar valla zor :)

dogum hikayemi yazayim diyorum ama bir yandan da etkilemek istemiyorum henuz dogum yapmamislari, bilemedim...

anlat cnm:) ben şahsen okumak isterim
herkeste farklıdır tatlım dogum olayı..kimisi zor diye betimlerken kimisi iki ıkındım geldi diyor..
sezeryandan memnun olan var bidaha olsa yaparım diyen var birde çok ceken var

en iyisi sen tecrübelerini paylaş bizimle:)

kızlar ben yarın devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama ne diyeceğim ki:) şimdiye kadar hiç gitmedim devlet hastanesineohaoldumsmile

selam kızlar bende doğum yaptım.08.05.2010 da saat 00:06da
aslında yarın sezeryan olucaktı ama cuma gecesi sancılarımla hastaneye gittim ve doğum yaptım 39+0da. kızım iyi çok şükür. 2930 gr doğdu. epidural sezeryanla başlayan ama hissedince genel bayıldığım bi doğum oldu. şimdi evimizdeyiz çok şükür. darısı hepinizin başına inşallah. mükemmel bişey çok şükür allahıma.

Son düzenleme:
masal hoşgeldin :) girmeyince tahmin etmişdik zaten cnım,gözün aydın,analı babalı büyüsün

canım çok sevindim gözünaydın,çok merak etmiştim seni,,,,Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin MASAL ı...

pancakee orda mısın canım?senin açılma felan yoktu değil mi doğumdan önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…