kızlar bende az önce doktordan geliyorum.38+2 oldum.doktor eve gitme 4 cmm açıklığın var nişanda gelmiş doğurtuyum seni dedi akşama kadar.ben yok dedim sancım çok az sancımı beklicem.geceyarısına kalırsın dedi yok dedim evde işlerim var diye geldim şimdi sancımın gelmesini bekliyorum.dünde badana boya yapmıştık.bugün devam edicektim.ortalık heryerde artık toplamaya başlıcam napalım hayırlısı dua edin yanımdada kimse yok anneme sölemedim giderken şimdide geldim evde yok.beklicem artık.
ayy hadi hayırlısı canım,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bol bol dua et bizlerede doğum esnasında...
ilk sizlere edicem en çok seni merak eiyorum selna aynı kaderi paylaştığımız için.sende bana dua at
yazarım inşlah doğumdan sonra.
kızlar ipeknil(nilüfer)ile görüştüm,çok zor zamanlar geçirmiş,eipdurelle doğum yapmış,oğlu 2800 doğmuş,sarp koymuşlar ismini,doğumdan sonra dr seni tekrar uyutcağız demiş,plesentası rahme yapışmış,çok yoğun kanaması olmuş,durduramamışlar,az kalsın rahmi almak zorunda kalıyorlarmış,çocuk plesentada yaşlanmaya ve beslenememeye başlamış zaten doğumdan önce de,her neyse şu anda taburcu olmuşlar ve 2side çok iyimiş,sütüde fena değilmiş,emziriyormuş,hepinize çok selamları var
kızlar bende az önce doktordan geliyorum.38+2 oldum.doktor eve gitme 4 cmm açıklığın var nişanda gelmiş doğurtuyum seni dedi akşama kadar.ben yok dedim sancım çok az sancımı beklicem.geceyarısına kalırsın dedi yok dedim evde işlerim var diye geldim şimdi sancımın gelmesini bekliyorum.dünde badana boya yapmıştık.bugün devam edicektim.ortalık heryerde artık toplamaya başlıcam napalım hayırlısı dua edin yanımdada kimse yok anneme sölemedim giderken şimdide geldim evde yok.beklicem artık.
inşallah çok kolay bir doğum olur beyhude sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın yaaa ben 39 + lara geldim hala tık yok :1no2::1no2:
bende sanırım boya badana tetikledi.yoksa 15 gün erken.hayırlıısı doktor bebeğin kilosu iyi dedi bakıcaz.korku yok heyeanda ama bi belirsizlik var tabi.bide hala inanamıyorum.
slm herkese, bende şimdi drdan geliyorum
sancım yok, bebek iyi ama biraz iri yarın yatışını yapalım alalım bebeği dedi ben risk almam
normali bekleme dedi moralim bozuldu,
yarın başka bi dra gidicem oda aynısı nı derse mecburen sezaryen olucam ama hiç istemiyorum çok kafam karışık
cnm içini ferah tut..baska bir dr a daha danışman içini rahatlatıcaktır..fakat emin olki dr lar senin için en iyi olanı secerler..
bebişini kucagına lacagın o güzel anı düşünopuyorumnanaktan hayırlı dogumlar cnm
selam kizlar dogum yapan annelerimizi tebrik ediyorum, yapacaklar da telas etmesinler, bol bol uyusunlar valla zor :)
dogum hikayemi yazayim diyorum ama bir yandan da etkilemek istemiyorum henuz dogum yapmamislari, bilemedim...
masal hoşgeldin :) girmeyince tahmin etmişdik zaten cnım,gözün aydın,analı babalı büyüsünselam kızlar bende doğum yaptım.08.05.2010 da saat 00:06da
aslında yarın sezeryan olucaktı ama cuma gecesi sancılarımla hastaneye gittim ve doğum yaptım 39+0da. kızım iyi çok şükür. 2930 gr doğdu. epidural sezeryanla başlayan ama hissedince genel bayıldığım bi doğum oldu. şimdi evimizdeyiz çok şükür. darısı hepinizin başına inşallah. mükemmel bişey çok şükür allahıma.
selam kızlar bende doğum yaptım.08.05.2010 da saat 00:06da
aslında yarın sezeryan olucaktı ama cuma gecesi sancılarımla hastaneye gittim ve doğum yaptım 39+0da. kızım iyi çok şükür. 2930 gr doğdu. epidural sezeryanla başlayan ama hissedince genel bayıldığım bi doğum oldu. şimdi evimizdeyiz çok şükür. darısı hepinizin başına inşallah. mükemmel bişey çok şükür allahıma.
selam kızlar bende doğum yaptım.08.05.2010 da saat 00:06da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?