2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dogum yapan arkadaslar hepinizin gozu aydin,Allah anali babali saglicakla buyutmeyi nasibeylesin evlatlarinizi...darisi bizim basimiza insaAllah bi nefeste oluverir yavrularimiz....
hepinizin anneler gununuzde kutlu olsun.......
benim gibi sona kalan arkadaslar nasil durumlariniz benim mayis 23 verdiler doktorlar bakalim zamaninda gelicekmi?kasilmalarim cok fazla ama normal diyor doktorum...
hepinizi opuyorum,evde net problemim oldugu icin istedigim kadar cok giremiyorum ama hep aklimda ve dualarimdasiniz.....
sevgileirmleeee
dualarinizi bekliyorummmm

taze annelerin ilk Anneler günü kutlu olsun,,,bende daha beklemedeyim,dün NST de 80 lerde sancım çıktı ama ben anlamadım,bebeğim daha kanala inmemiş kafası yanda duruyor,düzelmezse sezeryan olacağım...Allah ım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah tüm bekleyenler için...

selam arkadaşlar sabırsızlığım gittikçe artıyor hayırlısıyla oğluşuma sağ salim kavuşmak istiyorum artık ikide bir tuvalete gidip bakıyorum nişan varmı diye ama yok heyecandan duramıyorum sizler ne alemdesiniz SELNA cnım hadi bakalım sancın varmış geldi geliyo bebişin desene

MUTLUYUM1111 arkadaşım 03.05 tarihinde oğlu uğur u sağlıklı bi şekilde sezeryanla dünyaya getirdi hihoyyyt
rabbim sağlıklı ömür versin :Saruboceq:

sağol canım Allah hepimize zamanı gelince sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah....:Saruboceq:

TIFF tik yok mu hala kizz? benim tam 40+0 da oldu bak dikkat et ;P

dogum yapan anneler, ben oglumun altini kavga dovuz degistiriyorum, cildiriyor cocuk, inanin sagnina soluna bakamadim inceleyemedim bile :) sizde bu durum nasil ?

neyse pipi iyilessin gobek dussun belki banyoda rahatlar, gorurum rahatca :)

ay canım yaaa ne güzel sen bebişine kavuştun. daha pipisini inceleyecek çok zamanın olacak inşş o zaman bakarsın. paşamızın keyfini bozma bakalım şimdilik.

bende cidden hala tık yokkk, sancım felan da yok nolcak nasıl olcak hiç bilmiyorum valla. bakalım bugün kontrolümüz var ne diyecek doktorumuz?

slm kızlar nasılsınız,bebişim hala sarılığı atlatamadığı için aranızda olamadım.yeni anne olan arkadaşlarımı tebrik ederim.anne olacak arkadaşlarımında bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını diliyorum.sizden bebişim bir an önce iyileşmesi için dua istiyorum kızlar...

şeker, emzirdikten sonra yoruluyolar ben uyurken değiştiriyorum. dün göbek düştü

selamlar herkese,pancakek nilüferi merak ediyorum demiştin,cuma günü ben aradım,annesiyle konuştum,doğumu olmuştu,bebek yanımızda ama nilüfer daha gelmedi dedi,sağlık durumları iyimiş

canım inşallah biran önce iyileşir bebeğin...

selam hanımlar,umarım herkes iyidir;

özlmghn ı merak ediyorum ,en son karnım sertleşiyor diyordu bir daha görünmedi,doğurdu mu acaba????

merhaba kızlar nasılsınız? dogum yapan arkadasım hayırlı ugurlu olsun..
ben cok sabırsızlanmaya basladım nst de cıkmayan agrılarım var en sonki nst de biraz daha belirgindi ama ben sanki doguruyormusum gibi acı cekiyorum yine uyuyamadım gece..
umarım herkes iyidir hepimize hayırlı dogumlar

selma herkese uykusuz bir geceden sonra öğlen uyandım son günlerde acayip bir şekilde midem yanmaya başladı hiç olmuyordu neyse az kaldı artık sebredyorum.

doğum yapanların gözleri aydın. doğumada gidenler var sanırım bugün allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inş.

TIFF sen doğurmadın daha demi gününde dolmuş hayırlısı

herkese merhaba....
kızlar birkaç gündür bel ve karın ağrısı çekiyorum .dün gece çok az yani kuş gözü kadar kan geldi ağrılar yine var çok hafif kasılmalar oldu..şimdi de arad bir düzensiz bel ağrısı oluyor...doğum mu yaklaştı yoksa?????gece dedim sabah hastaneye yatıp öğlene alıcam oğlumu kollarıma galiba:))

siz ne diyosunuz??
dr aramadım.çünkü kanama desem değil.düzenli kasılma ve doğum sancısı değil....offf bişey yazın kızlar nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…