2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zemuszemus
Çok teşekkür ederim canım bilgileriçin. Bende nette biraz baktım, bu sıvı sütün gelmesini hazırlıyormuş yani süt değilmiş. Senin de bilgin olsun sıkmamak gerekiyormuş göğsün canım. Yine de teşekkürler. Size de hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah bizde bu günleri görürüz..:Saruboceq::CüvCüv:

Allah yardımcın olsun canım dua edelim de bir aksilik çıksın gelemesinler inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

walla öyle de dua edemiyorum...bi kere niyetlendilerse şimdi olmasa yazın gelinler kesin..
yazın da kardeşimin düğünü var telaşımız çok misafiri hiç çekemem..
eşim de gelsinler de kurtulalım en azından pazr günü geri dönmek zorundalar okul açılıyor dedi....sanırım mecburen gelin diycem...3-4 günde kurtulurum..
şimdi misafir sevmeyen biri zannedersiniz beni...inanın öyle değil...gelecek olan insanlar biraz vurdumduymazlar...çocukları desen hepsi canavar gibi....yani düşünün eşim bile istemiyor gelemelerini abisi ve ablası olmasına rağmen..
neyse sağlık olsun...

günaydın canlar uzun zaman oldu rahatsızlığımdan giremedim dün çatı muayenesinde bebeği almazsak gelicek doktor dedi bugün 14.30 da sezeryan ile bebişimize inşallah kavuşacağız bir kaç gün sonra yazar doğumdan bebekten bahsederiz dualarınızı bekliyorum hepinizi çok seviyorum hastaneye gitmeden hemen yazmak istedim Allaha emanet olun-olalım

cnm hayırlı dogumlar sağsalim melegine kavus inşallah opuyorumnanaktan

Canım yaa, bayağı moralini bozmuşlar... senden başka kalacak yerleri yok mu ki? Yeni bebek olan eve çoluk çocuk yatılı geliyorlar..Ben de insanların bir kendilerini düşünmelerine sinir oluyorum. Bazen direk söylemek gerekiyor valla, yoksa kimsenin anlayış gösterdiği falan yok. alsanaalsanasmile

Günaydınnnn opuyorumnanaktan Hadi bakalım sağlıklı doğumlar, güzel haberleri bekliyoruz

günaydın kızlar

sonunda bana da sıra geliyo galba

yarın bebeğin günü doluyo yani 40.haftamız doluyo. suyunda azalma olduğunu söyledi doktor bebek de irileşmeye başlamış riske atmayalım dedi yarın yani çarşamba sabahı suni sancı vercekler normal doğum yapabilirsem yapıcamakannehir yoksa sezeryana alcaklar. sancıyı yedikten sonra sezeryan olmak da baya zor olsa gerekeyvahedigeldismile bilmiyorum artık hayırlısı olsun. ama kısmetse yarın yavruma kavuşuyorum inşş...opuyorumnanaktan

gelişmeleri yazarım yine. tüm doğum yapacak arkadaşların da Allah yardımcısı olsunn..opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı olsun canım.inş.bir avazda kurtulursun.
güzel haberlerini bekliyoruz.dualarımz seninle..

selamlar bende hastaneden geliyorum,nstde sancım çıktı,dr sordu sancın varmı diye,hissetmiyorum dedim,alttan muane edicek var desem,daha c.tesi acilde baktılar,off iğrenç bişey,sancılar çıkmaya başladı inş yakındır doğum :)

Ayyy canım, çok heyecanlı.... Günler günleri kovalıyor ve ha bugün ha yarın derken hepimiz yavaş yavaş kavuşuyoruz. sana sağlıklı doğumlar diliyorum... güzel haberleri bekliyoruz... Bakalım ben ne zaman yazacağım ????

Merhaba kızlar, hafta sonu giremedim yeni doğuranlar var mı gelişmeler neler bakacağım şimdi geçmişe.
Nidahcım Allah kolaylık versin tatlım sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Bugün ozlmgkhn doğuma gidecekti değil mi Allah onun ve tüm doğuma giden ve gideceklerin yardımcısı olsun.

oooo ozlmgkhn doğum yapmış bile Allah kızını hayırlı uğurlu etsin analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah.

hayırlı dogumlar cnm opuyorumnanaktan

hayırlısıyla kurtul canım seninle aynıydık ama ben hala bekliyorum kız olmasına rağmen..
darısı başımıza...

onlar geldiğinde hiçbirşeye elini sürme keyfine bak ne iyi oldu geldiğiniz bende hiç bir iş yapamıyordum yardım edersiniz falan de

kimse kalmadı buralarda artık.herkes doğum yaptıkca gitti.Ne gelen var ne giden..:gitme:

bebişler yavas yavas geliyor darısı basımıza
o kadar cok istiyorumki meleğimi kucagım almayı..acaba biz ne zaman yazıcaz burda kavustuk diye:)
hayırlısıyla Rabbim o günleri gösterir inşallah bizede..

Allah yardımcın olsun Nidahcım

hadi hayırlısı olsun canım.inş.bir avazda kurtulursun.
güzel haberlerini bekliyoruz.dualarımz seninle..

ikiniz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah...Allah yardımcınız olsun..

hayırlı dogumlar cnm opuyorumnanaktan

hayırlısıyla kurtul canım seninle aynıydık ama ben hala bekliyorum kız olmasına rağmen..
darısı başımıza...

sağolun kızlarra.s.
suni sancıyı nette okudukça ödüm kopuyo ama inş kolaylıkla atlatırız.bilmiyorumkismile
sizlerin de ve diğer annişlerin de hayırlı haberlerini alırız inşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…