- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
günaydın cnm benm göğsümdende bir sıvı geliyor bazen ama süt degil gibi..
bence normaldir henüz 25 haftalıksın sanırım ama bu tür şeyler yaşayanlar duymuştum
arkadaslar daha fazla bilgilendiricektir tabiki.
hayırlı dogumlar
Allah yardımcın olsun canım dua edelim de bir aksilik çıksın gelemesinler inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canlar uzun zaman oldu rahatsızlığımdan giremedim dün çatı muayenesinde bebeği almazsak gelicek doktor dedi bugün 14.30 da sezeryan ile bebişimize inşallah kavuşacağız bir kaç gün sonra yazar doğumdan bebekten bahsederiz dualarınızı bekliyorum hepinizi çok seviyorum hastaneye gitmeden hemen yazmak istedim Allaha emanet olun-olalım
günaydın..iki haftadır giremedim nete kayınvaldemler bende olduğundan...az önce gittiler...neyse korktuğum kadar fazla kalmadılar...ya sevmediğimden bana bi zararları olduğundan değil ne bilim..evimin düzeni kaçtı tamamen eşime hasret kaldım walla...psikolojim öyle bozuldu ki anlatamam..
hele dünden beri iyice moralim bozuk..sevmediğim neredeyse nefret ettiğim bi eltim var..19 mayıs tatiline bize gelceklermiş...kafamçokkarıştı hem de görümcemi de alıp geliyorlar...iki çocuk eltimde üç çocuk görümcemde..üç tane zaten benim var...ya kızlar bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz yaaaa...
ağlamak istiyorum.....gerçekten depresyona falan girmekten korkuyorum...
offf girer girmez sıkıntılarımla açtım şu güzel günü..kusura bakmayın..
günaydın canlar uzun zaman oldu rahatsızlığımdan giremedim dün çatı muayenesinde bebeği almazsak gelicek doktor dedi bugün 14.30 da sezeryan ile bebişimize inşallah kavuşacağız bir kaç gün sonra yazar doğumdan bebekten bahsederiz dualarınızı bekliyorum hepinizi çok seviyorum hastaneye gitmeden hemen yazmak istedim Allaha emanet olun-olalım
günaydın kızlar
sonunda bana da sıra geliyo galba
yarın bebeğin günü doluyo yani 40.haftamız doluyo. suyunda azalma olduğunu söyledi doktor bebek de irileşmeye başlamış riske atmayalım dedi yarın yani çarşamba sabahı suni sancı vercekler normal doğum yapabilirsem yapıcamakannehir yoksa sezeryana alcaklar. sancıyı yedikten sonra sezeryan olmak da baya zor olsa gerekeyvahedigeldismile bilmiyorum artık hayırlısı olsun. ama kısmetse yarın yavruma kavuşuyorum inşş...opuyorumnanaktan
gelişmeleri yazarım yine. tüm doğm yapacak arkadaşların da Allah yardımcısı olsunn..opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
yarın bebeğin günü doluyo yani 40.haftamız doluyo. suyunda azalma olduğunu söyledi doktor bebek de irileşmeye başlamış riske atmayalım dedi yarın yani çarşamba sabahı suni sancı vercekler normal doğum yapabilirsem yapıcamakannehir yoksa sezeryana alcaklar. sancıyı yedikten sonra sezeryan olmak da baya zor olsa gerekeyvahedigeldismile bilmiyorum artık hayırlısı olsun. ama kısmetse yarın yavruma kavuşuyorum inşş...opuyorumnanaktan
gelişmeleri yazarım yine. tüm doğum yapacak arkadaşların da Allah yardımcısı olsunn..opuyorumnanaktan
Canım yaa, bayağı moralini bozmuşlar... senden başka kalacak yerleri yok mu ki? Yeni bebek olan eve çoluk çocuk yatılı geliyorlar..Ben de insanların bir kendilerini düşünmelerine sinir oluyorum. Bazen direk söylemek gerekiyor valla, yoksa kimsenin anlayış gösterdiği falan yok. alsanaalsanasmile
evet çok düşüncesizler insanlar gerçekten...eşimin ailesi başka memleketteler..güya bebeğimiz oldu hayırlı olsuna geliyorlar...cümbür cemaat...ben henüz tam iyileşemedim bile...off gelip gitseler de kurtulsam...
günaydın kızlar
gelişmeleri yazarım yine. tüm doğum yapacak arkadaşların da Allah yardımcısı olsunn..opuyorumnanaktan
ikiniz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah...Allah yardımcınız olsun..
günaydın kızlar
günaydın kızlar
hayırlısıyla kurtul canım seninle aynıydık ama ben hala bekliyorum kız olmasına rağmen..
darısı başımıza...
günaydın..iki haftadır giremedim nete kayınvaldemler bende olduğundan...az önce gittiler...neyse korktuğum kadar fazla kalmadılar...ya sevmediğimden bana bi zararları olduğundan değil ne bilim..evimin düzeni kaçtı tamamen eşime hasret kaldım walla...psikolojim öyle bozuldu ki anlatamam..
hele dünden beri iyice moralim bozuk..sevmediğim neredeyse nefret ettiğim bi eltim var..19 mayıs tatiline bize gelceklermiş...kafamçokkarıştı hem de görümcemi de alıp geliyorlar...iki çocuk eltimde üç çocuk görümcemde..üç tane zaten benim var...ya kızlar bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz yaaaa...
ağlamak istiyorum.....gerçekten depresyona falan girmekten korkuyorum...
offf girer girmez sıkıntılarımla açtım şu güzel günü..kusura bakmayın..
Allah yardımcın olsun Nidahcım
hadi hayırlısı olsun canım.inş.bir avazda kurtulursun.
güzel haberlerini bekliyoruz.dualarımz seninle..
Ayyy canım, çok heyecanlı.... Günler günleri kovalıyor ve ha bugün ha yarın derken hepimiz yavaş yavaş kavuşuyoruz. sana sağlıklı doğumlar diliyorum... güzel haberleri bekliyoruz... Bakalım ben ne zaman yazacağım ????
Merhaba kızlar, hafta sonu giremedim yeni doğuranlar var mı gelişmeler neler bakacağım şimdi geçmişe.
Nidahcım Allah kolaylık versin tatlım sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Bugün ozlmgkhn doğuma gidecekti değil mi Allah onun ve tüm doğuma giden ve gideceklerin yardımcısı olsun.
ikiniz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah...Allah yardımcınız olsun..
hayırlı dogumlar cnm opuyorumnanaktan
hayırlısıyla kurtul canım seninle aynıydık ama ben hala bekliyorum kız olmasına rağmen..
darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?