2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dertleri para olmuş hep, devlettede çalışmış hiç iyi şeyler söylemıyolar hakkında bi ameliyat yapıyo hep sorunlu geçıyo dediler, ucuz kurtuldum belkide:S

son anda gidip öğrenmen iyi olmuş ozaman.rabbim kolay doğumlar nasib etsin..
bebek doğum kanalına inmiş mi peki?

kızlar birşey soracağım.ultrason kağıdında bebeğin gerçekte kaç hftalık olduğu nerde yazıyor.bazen geriden geliyor ya??
bilen yardımcı olabilir mi?

benimkinde sağ üst köşede yazıyo..
birde fotoları verdiğinde ayrıyeten bütün ölçümleri geçen usg kağıdıda çıkıyo ondada herşey yazıyo

bana verilen ultrason kağıtlarında sol alt kısımda yazıyordu, mesela 36w2d gibi...sendeki kağıtta aynımı acaba?

benimkinde sağ üst köşede yazıyo..
birde fotoları verdiğinde ayrıyeten bütün ölçümleri geçen usg kağıdıda çıkıyo ondada herşey yazıyo
bana verilen ultrason kağıtlarında sol alt kısımda yazıyordu, mesela 36w2d gibi...sendeki kağıtta aynımı acaba?
ya bende sağ alt köşede 3 bölüm olarak yazıyor.grçek olan hangisi acaba?bazen haftasıyla uymuyor.

inmemiş henüz zaten bende nalıyorum tepede çıktıkça çıkıyo yukarıkızım şaşırma aşşa doğru gidicen diyorumda tınlamıyo pek:)))

benimkide hala inmemiş canım.bizde bekliyoruz daha keyfi gelicekte beyefendinin inecek aşağılara..

doğru olan senin gerçek haftan yaazan yerdir canım doğru olamyansa bebeğin ileridenmi geridenmi geldiğini gösterir galiba öleydi:)

mehlikameryen ultrasonda kafasına,karnına,bacak kemiğine göre ölçümler yapılıyor hepsi farklı olabiliyor..ortalamsına bak..

kimse kalmadı buralarda artık.herkes doğum yaptıkca gitti.Ne gelen var ne giden..:gitme:

kesinlikle aynı şeyi düşünüyordum bende insanın zaman geçtikçe hiç sabrı kalmıyor sürekli niye doğurmuyorum ben ya diye dolanıp duruyorum ortalıktabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kimse kalmadı buralarda artık.herkes doğum yaptıkca gitti.Ne gelen var ne giden..:gitme:

ben kaynanam ve eltimle aynı apt. oturuyorum ve eltim çalışıyor 4 yaşındaki kızı kreşe gidiyor ee okul kapanınca bende şimdiden yatağına yatmak istiyor eşyalarını tokalarını almak istiyor sinir krizi yaşayacağım günler asıl beni bekliyor:1no2::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama

kesinlikle aynı şeyi düşünüyordum bende insanın zaman geçtikçe hiç sabrı kalmıyor sürekli niye doğurmuyorum ben ya diye dolanıp duruyorum ortalıktabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ah sorma.bendede aynı psikoloji var.hele pzartesi doktor 1 hfta daha bekleyelim dedi ya sinirden artık gözlerimden yaşlar aktı eve gelince.1 hafta dahamı beklicem ben diye.tabi ben böyle yapınca annem ve kayınvalidem kızıyor sabret diye,eskiden biz beklerdik muhabbetleri.napalım sabırsızız işte.

ya bende öyleyim işte kendi drum 16 sına kadar bekle dedi normal olacakmış ama işte ben devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum belki suni sancı flaan verirler aklım o kadar karışık ki sanki kendi haline bıraksam hiç çıkmayacak bu kız

:))) Benzer şeyler yaşıyoruz, zaman yaklaştıkça sabır azalıyor... Ve daha çok düşünmeye başlıyorum... Akadaşlarım arıyor, diyorum henüz tık yok :))) Benim oğlum da yukarı doğru ittikçe diyorum ki ters yöne gidiyorsun :)))

napalım canım bizimkiler inatcı keyifleri yerinde.ne ypalım beklicez artık.bu kdar bekledik.az kaldı ya.az daha sabırboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…