- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
dertleri para olmuş hep, devlettede çalışmış hiç iyi şeyler söylemıyolar hakkında bi ameliyat yapıyo hep sorunlu geçıyo dediler, ucuz kurtuldum belkide:S
kızlar birşey soracağım.ultrason kağıdında bebeğin gerçekte kaç hftalık olduğu nerde yazıyor.bazen geriden geliyor ya??
bilen yardımcı olabilir mi?
son anda gidip öğrenmen iyi olmuş ozaman.rabbim kolay doğumlar nasib etsin..
bebek doğum kanalına inmiş mi peki?
benimkinde sağ üst köşede yazıyo..
birde fotoları verdiğinde ayrıyeten bütün ölçümleri geçen usg kağıdıda çıkıyo ondada herşey yazıyo
ya bende sağ alt köşede 3 bölüm olarak yazıyor.grçek olan hangisi acaba?bazen haftasıyla uymuyor.bana verilen ultrason kağıtlarında sol alt kısımda yazıyordu, mesela 36w2d gibi...sendeki kağıtta aynımı acaba?
inmemiş henüz zaten bende nalıyorum tepede çıktıkça çıkıyo yukarıkızım şaşırma aşşa doğru gidicen diyorumda tınlamıyo pek:)))
kimse kalmadı buralarda artık.herkes doğum yaptıkca gitti.Ne gelen var ne giden..:gitme:
kimse kalmadı buralarda artık.herkes doğum yaptıkca gitti.Ne gelen var ne giden..:gitme:
ne düşüncesiz insanlar var yaa benimde başımdalar kaç gündür.doğumdan geldim gitmek bilmiyolar ne mutfak kaldı ne yatak odam yemek yemeye geliyolar ailecek okadar temizlik yaptım dolabı doldurmuştum misafirler için bir günlük yaptılar herşeyi..eltim görümcelerim hepsini 3 çocuğu lohusa yatağımın üstünde zıplıyolar düşün ağlamaklı oldum bende korkuyorum depresyona gireceğim diye.sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
doğru olan senin gerçek haftan yaazan yerdir canım doğru olamyansa bebeğin ileridenmi geridenmi geldiğini gösterir galiba öleydi:)
kesinlikle aynı şeyi düşünüyordum bende insanın zaman geçtikçe hiç sabrı kalmıyor sürekli niye doğurmuyorum ben ya diye dolanıp duruyorum ortalıktabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ah sorma.bendede aynı psikoloji var.hele pzartesi doktor 1 hfta daha bekleyelim dedi ya sinirden artık gözlerimden yaşlar aktı eve gelince.1 hafta dahamı beklicem ben diye.tabi ben böyle yapınca annem ve kayınvalidem kızıyor sabret diye,eskiden biz beklerdik muhabbetleri.napalım sabırsızız işte.
ne alemde olim canım,ağrı sancı,sıkıntı :)gerçektem zormuş sonlar,sen ne durumdasındevrimim selam nasılsın ne alemdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?