kimse kalmadı buralarda artık.herkes doğum yaptıkca gitti.Ne gelen var ne giden..:gitme:
en son sezeryan tarihi aldığımı yazmıştım buraya...30 nisanda ALLAHA şükür sağlıklı bir bebeğimiz oldu...o günden bugüne ancak kendimi toparlayabildim...ama yine de eski halime dönmem biras daha zaman alacak sanırım.....çekilen ne kadar acı varsa bebeğinizi görünce unutuyorsunuz..emin olun...doğum şekli ne olursa olsun sakın korkmayın..RABBİM hayırlı olanı, tüm anne adaylarına nasip eder inşallah...yerimseniben
günaydın..iki haftadır giremedim nete kayınvaldemler bende olduğundan...az önce gittiler...neyse korktuğum kadar fazla kalmadılar...ya sevmediğimden bana bi zararları olduğundan değil ne bilim..evimin düzeni kaçtı tamamen eşime hasret kaldım walla...psikolojim öyle bozuldu ki anlatamam..
hele dünden beri iyice moralim bozuk..sevmediğim neredeyse nefret ettiğim bi eltim var..19 mayıs tatiline bize gelceklermiş...kafamçokkarıştı hem de görümcemi de alıp geliyorlar...iki çocuk eltimde üç çocuk görümcemde..üç tane zaten benim var...ya kızlar bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz yaaaa...
ağlamak istiyorum.....gerçekten depresyona falan girmekten korkuyorum...
offf girer girmez sıkıntılarımla açtım şu güzel günü..kusura bakmayın..
ne düşüncesiz insanlar var yaa benimde başımdalar kaç gündür.doğumdan geldim gitmek bilmiyolar ne mutfak kaldı ne yatak odam yemek yemeye geliyolar ailecek okadar temizlik yaptım dolabı doldurmuştum misafirler için bir günlük yaptılar herşeyi..eltim görümcelerim hepsini 3 çocuğu lohusa yatağımın üstünde zıplıyolar düşün ağlamaklı oldum bende korkuyorum depresyona gireceğim diye.sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
canım hayırlı olsun çok mutlu oldum adınadogum yapan anneler gözünüz aydınn.. allah analı babalı saglıklı ve hayırlı gelecekler nasip etsin bebişlerinize.. ben henüz bebişime kavusamadım. hala hastanede... ama bebişim iyi tamamen hastanenin uygulamasından bu kadar uzadı... bebişim artık kendi kendine soluk alıp veriyor ama neymiş efendim bebişime emmeyi de ogreteceklermiş??? tamam dedim ögretin bakalım.. sanırım hemşiresi prensime asık oldu...bugun arayıp anneler gunumu kutladılar... bende 2 gun once ilk defa dokundum oglusuma... cok tatlıydı... cokkkk...
hayırlı olsun canımmmmselam kızlar bende doğum yaptım.08.05.2010 da saat 00:06da
aslında yarın sezeryan olucaktı ama cuma gecesi sancılarımla hastaneye gittim ve doğum yaptım 39+0da. kızım iyi çok şükür. 2930 gr doğdu. epidural sezeryanla başlayan ama hissedince genel bayıldığım bi doğum oldu. şimdi evimizdeyiz çok şükür. darısı hepinizin başına inşallah. mükemmel bişey çok şükür allahıma.
canım hayırlı olsun çok mutlu oldum adına
hayırlı olsun canımmmm
annelerrrrrr, benim oğlum elmiyor yaa niyeti hiç yok biz böyle geçirecez herhalde zamanımızı
benimde kız ve bende hala bekilyorum sen kaç haftalıksın nostok
slmlar bende bugun drdaydım devlet hastanesinin druna gittim
özelde bana bebek iri sezaryen diye diretiyodu en son 4 400 dedi:)))
ama bu dr 3.700, 3.900 anca doğar iri bi bebek değil dedi normalde olur dedi
nasıl bu kadar fark çıkarabılıyor çok şaşırdım:S
slmlar bende bugun drdaydım devlet hastanesinin druna gittim
özelde bana bebek iri sezaryen diye diretiyodu en son 4 400 dedi:)))
ama bu dr 3.700, 3.900 anca doğar iri bi bebek değil dedi normalde olur dedi
nasıl bu kadar fark çıkarabılıyor çok şaşırdım:S
maşaallah canım bebeğinin kilosu iyi.
ne yapmayı dşünüyorsun peki.normali mi bekleyeceksin?
seninde epey olmuş.
para almak için olmasın sezeryan başına para alıyorlar bu doktorlarda bir acayip...
CADIARZUCADIARZU
dertleri para olmuş hep, devlettede çalışmış hiç iyi şeyler söylemıyolar hakkında bi ameliyat yapıyo hep sorunlu geçıyo dediler, ucuz kurtuldum belkide:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?