ne alemde olim canım,ağrı sancı,sıkıntı :)gerçektem zormuş sonlar,sen ne durumdasın
benimde 37+6 oldukaşıntı bi yandan diş ağrısı bi yandan 38+5 im bugün tık yok sinirlerim bozulu doğuramayacam diye ödüm kopuyo sen kaç oldun
:))) Benzer şeyler yaşıyoruz, zaman yaklaştıkça sabır azalıyor... Ve daha çok düşünmeye başlıyorum... Akadaşlarım arıyor, diyorum henüz tık yok :))) Benim oğlum da yukarı doğru ittikçe diyorum ki ters yöne gidiyorsun :)))[/QUOTE
ewet ewet bizim minikler yolu şaşırdı , yukarı tırmanıyorlar aşagı inceklerine
ve doguramayan bütün anneler gibi , bende artık BIKTIM hala dogurmadın mı sorularına cevap vermekten
Geceleri uyanıp sancım var mı yok mu diye kendimi dinlemekten .yahut karnımda hissettigim her kasılmayı dogum sancısı sanmaktan
Medine hurması mı demiştiniz ? pazartesiden beri çekirdek yer gibi hurma yiyorum ama bizde Hala tık yokkkk. Yine de tüm bu stresten uzak kaldıgımda rabbime yalvarıyorum hayırlısı ile gelmesini nasip et Allahım diye...
şu nişan bi gelse artık:)
çok agırlaştım bayılıcam uyku nedir unuttum
iştahsızlık basladı
yürürken acı çekiyorum
meleğim gel artık..haftaya gel hiç olmazsa:)
şu nişan bi gelse artık:)
çok agırlaştım bayılıcam uyku nedir unuttum
iştahsızlık basladı
yürürken acı çekiyorum
meleğim gel artık..haftaya gel hiç olmazsa:)
iştahsızlık bende de var dün herkes gözlerinin altı çökmüş dedi. uykusuzluk iştahsızlık bitirdi benide
canım nişan gelipte çok bekleyen var.
herşey yolunda kısa süreli doğum olur inş..
herkese selam nasılsınız uzun zamandır giremedim baya bebişimiz olmuştur heralde bende cuma günü sipinal sezeryan oldum 3.5 klo 50 cm kızım oldum ameliyatım çok güzel geçti herşey süperdi ama ameliyettan sonra odamda çok kanamam oldu sancım çok olmadı ama kanamam aşırı oldu kan verdiler dr çıkarnmayacaktı ama ev yakın diye pazartesi çıktık hala tam iyileşmedim annemdeyim eşim bartında pazar ev taşıycak ay çok zorr muş böle bebeğim sağlıklı yalnız sol ayağı biraz içe dönük ortopedi15 ün masaj yapın düzelir dedi 10 gün sonra kontrlüavr dua edin tezeleri ileşsin neyse ben çıkyorum ayakta duramıyorum fazla kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?