2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel annişler bebekler geldikçe topic boşaldı ama sıkıntılı dönemler bitince yeniden bir araya toplanırız inş. benimde temizliğimm bitti dün ama bende bittim. bütün evi ben temizledim sanki laf anlatmak ne zormuş herşeyi kendi istedikleri gibi yaptılar arada sinirlerim zıplasada ses çıkartmamaya karar verdim ne kadar tutarım kendimi bilmem. şimdiki tek düşüncem doğumdan sonraki 40 gün ben nasıl bu kalabalığa alışcam yada nasıl dayanıcam demeliydin kalabalığa gelemiyorum artık allah banada onlarada sabır versin artık ne diyeyim eyvahedigeldismile

merhaba hanımlar
bugün nasılsınız? doğum olucakmı bugün bakalım hayırlısıyla meleklerimiz bi gelse...

merhabalar

bugünde doğuramadım ben yahukaydirigubbakcemile3 varmı doğum yapan sancıları artan nişanı gelen vs yani benim yaşamadığım herhangi bir şeyi yaşayan???

şu nişan bi gelse artık:)
çok agırlaştım bayılıcam uyku nedir unuttum
iştahsızlık basladı
yürürken acı çekiyorum
meleğim gel artık..haftaya gel hiç olmazsa:)

iştahsızlık basladı
yürürken acı çekiyorum

iştahsızlık bende de var dün herkes gözlerinin altı çökmüş dedi. uykusuzluk iştahsızlık bitirdi benide

iştahsızlık basladı
yürürken acı çekiyorum

canım nişan gelipte çok bekleyen var.
herşey yolunda kısa süreli doğum olur inş..

iştahsızlık bende de var dün herkes gözlerinin altı çökmüş dedi. uykusuzluk iştahsızlık bitirdi benide

dayanıcaz artık miniklerin keyfini beklicez:) ama dediğin gibi artık son demlerimi yasıyorum 39.haftada gelmezse sezeryana meyillenicem diye korkuyorum

canım nişan gelipte çok bekleyen var.
herşey yolunda kısa süreli doğum olur inş..

sağolasın cnm inşallah:)

herkese selam nasılsınız uzun zamandır giremedim baya bebişimiz olmuştur heralde bende cuma günü sipinal sezeryan oldum 3.5 klo 50 cm kızım oldum ameliyatım çok güzel geçti herşey süperdi ama ameliyettan sonra odamda çok kanamam oldu sancım çok olmadı ama kanamam aşırı oldu kan verdiler dr çıkarnmayacaktı ama ev yakın diye pazartesi çıktık hala tam iyileşmedim annemdeyim eşim bartında pazar ev taşıycak ay çok zorr muş böle bebeğim sağlıklı yalnız sol ayağı biraz içe dönük ortopedi15 ün masaj yapın düzelir dedi 10 gün sonra kontrlüavr dua edin tezeleri ileşsin neyse ben çıkyorum ayakta duramıyorum fazla kendinize iyi bakın

geçmiş olsun canım, Allah bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin. tatlım dualarımızda bebeğinle üzülme daha çok küçük düzelir :Saruboceq:

Kızlar nerelerdesinizyahu bebişini kucağına alan köşesine çekildi topiğimiz neydi noldu boshayallersmile doğum yapmayan arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda tek avazda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallahhhh

abera cnm hayırlı olsun bebegin analı babalı büyüsün..

topic sakinleşti evet herkes agırlaştı dogumlar oldu yada yaklaştı:)

minikler geliyor artık darısı basımıza hayırlısıyla

aberacım geçmiş olsun...analı babalı büyüsün yavrun...
sıkıntılarınıda çabuk atlatırsın inşallah..
akrabamızında kızında aynı sorun olmuştu onlara da dr masaj yapın demişti..iyi geliyor düeliyor yani sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…