hamilelik planladığım günlerde sık sık tuvalete giderdim mens olmuşmuyum diye kan görmemek için dua ederdim şimdide görmek için ediyorum 4 haftama girdim bugün sancıdan da anladığım yok ya ama bugün cidden iyi değilim heralde iyice yaklaştım sen kaç haftalıksın şuanevet cnm haklısın bende wc ye her gittiğimde nişanı görmek için bakıyorum hep ama bişey yokkaydirigubbakcemile3
sancım gelince bende mutlu oluyorum..ama saman alevi gibi gelip gidiyorkaydirigubbakcemile3
yarın çatı muayenesinden sonra dogum şekline karar vericez..
en azından bir belirsizlik kalkmış olucak
hayırlısyla dogururuz inşallahh:Saruboceq:
hamilelik planladığım günlerde sık sık tuvalete giderdim mens olmuşmuyum diye kan görmemek için dua ederdim şimdide görmek için ediyorum 4 haftama girdim bugün sancıdan da anladığım yok ya ama bugün cidden iyi değilim heralde iyice yaklaştım sen kaç haftalıksın şuan
38 hafta cnm..sen?
bugün 39 bitti yarın 40 haftama giriyorum oğlum sabırlı galiba hayırlısıyla kurtuluruz inşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklarız
farbetter sen göbek olarak hepimizden kıdemlisin,ben senden 4gün öndeyim ama senin göbekle benimki kıyaslanmaz bile :)
cici senin kaç günlük???
benim dün akşam sancım var diye,bir göbek atmadığım kaldı,eşim kafayı yediğimi sandı,ahhhh diyip gülüyorum,ağzım kulaklarımda,sancım artsın diye dua ettim :)ama kesilince moralim bozuldu,eşim diyorki korkmuyrmusun,paniklemen gerekmez mi? yok diyorum,paniklersem hata yaparım,ben kendimi sancıya ve ıkınmaya yoğunlaştırmk istiyorum
aynen canım olsa ben de göbek atıcam da yok
kızlar selna bana böyle bi görev vermedi ama gökkuşakla tıfftan kıskandım herhlade ecrin bebek salı günü 12.15te doğmuş 3420g mışhastahanenini bebek sayfaqsından gördüm çok tatlı maşallah, haberimiz varmıydı?fisfisfis
kızlar selna bana böyle bi görev vermedi ama gökkuşakla tıfftan kıskandım herhlade ecrin bebek salı günü 12.15te doğmuş 3420g mışhastahanenini bebek sayfaqsından gördüm çok tatlı maşallah, haberimiz varmıydı?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?