2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamilelik planladığım günlerde sık sık tuvalete giderdim mens olmuşmuyum diye kan görmemek için dua ederdim şimdide görmek için ediyorum 4 haftama girdim bugün sancıdan da anladığım yok ya ama bugün cidden iyi değilim heralde iyice yaklaştım sen kaç haftalıksın şuan

38 hafta cnm..sen?

farbetter sen göbek olarak hepimizden kıdemlisin,ben senden 4gün öndeyim ama senin göbekle benimki kıyaslanmaz bile :)

valla bilmiyorum artık tembelmiler naz mı yapıyolar şaka bi yana hayırlısıyla gelsinlere geç gelsinler ne yapalım ben suni sancı yemel istemediğim için sabırsızlanıyorum ama beklerse yapacak bi şe yok artık

benm kuzenin eşi dogurdu 3600 gr bi bebişleri oldu onun karnıda minnacıktı kız bu nerdne cıktı dedim:)

aynen canım olsa ben de göbek atıcam da yok

kızlar selna bana böyle bi görev vermedi ama gökkuşakla tıfftan kıskandım herhlade ecrin bebek salı günü 12.15te doğmuş 3420g mış hastahanenini bebek sayfaqsından gördüm çok tatlı maşallah, haberimiz varmıydı?fisfisfis

ben kaçtı kızlar malum kayınvalidemler burda çok giremiyorum öncedn sakın doğurmayın diye tembihlerde bulunurdu şim tam tersi HADı KIZLAR DOĞURUN

benım haberım yoktu canım Allah analı babalı büyütsün

devrimim senin bebişin babasıda geç gelmiş tembellik yapmış.babasına çekerse sende bekliycen benim gibikaydirigubbakcemile3

Allah analı babalı büyütsün maşallahh bebişlere

birkaç gündür oda yoktu.demek doğum yapmış.normal mi oldu acaba.hayırlı olsun bebişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…