2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm benmde yarın sabah alttan muayenem var bugün akşam bana anlatırmısın biraz nasıl oldu diye

Tabi ki anlatırım canım, benim bu ikinci muayanem... 37. haftada bakmıştı ilk, herhangi bir açılma var mı diye... normal muayaneden çok farklı değil... Derin nefes alıp kendini kasmasan korkacak bişey yokkk

canım ben nilfürein doğum hikayesini bildiğim kadarıyla anlatmışdım,nilüfer bizi korkutmak istememiş sanırım ama ben düşüncesizlik edip ana hatlarından bahsetmiştim,sonu güzelse bence anlatmak lazım ama onu kendi tercihine bırakmak lazım elbette :)

cnm benmde yarın sabah alttan muayenem var bugün akşam bana anlatırmısın biraz nasıl oldu diye
ben anlatim istersen,geçen hafta oldum,eldiven giyoyor önce,sonra jel alıyor,2parmagıyla muane ediyor,kasmazsan daha az canın acır,ben 2kez çoğlık attım ama korktugum gibi bir acı değildi,benimki biraz utanç biraz acının getirdiği çoğlıklardı

kızlar oğluşla alışverişe çıktık,eşime bir sürü şey aldım :)ayyy kendime bir tane hamile tşörtü aldım,gereksiz diyebilirsiniz ama çok hoşuma gitti,15liraydı bende aldım,kendime zaten başka bişey alamadım,ne beğendiysem geri yerine koydum,olsun eşime bir sürü cici aldım,valla kendime geldim para harrcayınca rahatladım :)

tuğbacım senin de gözün aydın canım,maşallah kuzunuda :)
başka doğuran varmıydı bilmiyorum,varsa onların da gözü aydın,allah analı babalı büyütsün
darısı bekliyenlerin başına

Tabi ki anlatırım canım, benim bu ikinci muayanem... 37. haftada bakmıştı ilk, herhangi bir açılma var mı diye... normal muayaneden çok farklı değil... Derin nefes alıp kendini kasmasan korkacak bişey yokkk

evet bunu çok duydum kasmamak gerekiyormuşohaoldumsmile

anladım cnm sağol paylaştıgın için bakalım yarın ben napıcamsempatiksalakcinni

kendini kasmadığın sürece rahat bir muayene.ben ilkinde kastım ne olduğunu bilmediğim için hafif acı duydum.ikincisinde ise hiç bir acı duymadım.rahat ol sadece.büyütülecek bişi değil.

evet.benim çok az kanamam olmuştu 2 hafta önce.2 haftadır bişi yok.herkes bir iki güne kadar doğum olur demişti.hala bekliyoruz.

kendini kasmadığın sürece rahat bir muayene.ben ilkinde kastım ne olduğunu bilmediğim için hafif acı duydum.ikincisinde ise hiç bir acı duymadım.rahat ol sadece.büyütülecek bişi değil.

hm anlıyorum tatlım bende kasmamaya çalışıcam bakalım..:lepi:

birde bakmışız nst de sancı çıkmış açıklıgım varmış doguruverirmişimkaydirigubbakcemile3

hm anlıyorum tatlım bende kasmamaya çalışıcam bakalım..:lepi:

birde bakmışız nst de sancı çıkmış açıklıgım varmış doguruverirmişimkaydirigubbakcemile3

valla doğum denilen şey muamma.her an herşey olabilir.inş.çok beklemeden hayırlı bir şekilde rahat bir doğumun olur.hepimizin inş.

valla doğum denilen şey muamma.her an herşey olabilir.inş.çok beklemeden hayırlı bir şekilde rahat bir doğumun olur.hepimizin inş.

amin:Saruboceq:

bu arada benm eşim izmirli cnm sen neresinde oturyosun kayınvaldemler poligonda.yani ben pek anlamıyorum izmirden..düğünümüz inciraltında olmuştu gecen yaz..
agustosta gidicez tekrar izmire bakalım

ben aslında manisada oturuyorum.annemler izmir bucada oturuyor.bir ayağım izmirde ama sık gidip geliyorum.o yüzden izmirliyim yaniyerimseniben

geçen gittiğimde 37haftalık bir gebe varrdı açılması başlamıştı,yatırdılar,birde 38 haftalık vardı onun 9cm açıklık vardı,hemen yukarı çıkardılar,ama 40+4 vardı ne sancısı,ne açılması yoktu,pek haftayla ilgili değil yani bu durum ama sabırla bekliyoruz,42in ötesi yok nede olsa :)

ben aslında manisada oturuyorum.annemler izmir bucada oturuyor.bir ayağım izmirde ama sık gidip geliyorum.o yüzden izmirliyim yaniyerimseniben

anladım cnm e izmirli sayılırsın:lepi:

açıklık olup olmadıgını biz anlayamayız degilmi?:uhm:

kızkardeşim özel bir hastanede dogum yapıcaktı dr u oraya gelicekti anlaşmışlardı..

görümceside devlet hastanesinin dogumevinde çalışıyordu biraz kasılmaları olunca gel bir bakalım demiş görümcesi..burda dr un nöbetci zaten dogumada 20 gün var gel demiş gitti oda dr bakmışki 7 cnm açılmış nerdeyse bebeğin başı görüncek
özeli unut seni bu halde yollayamam demiş ve hemencecik dogurdu zaten inşallah bende onun kadra rahat dogum yaparım

bende son kontrolüme gittiğimde bir bayan anlattı.bir akrabası gittiğim hastanede sezeryana girmiş.tam narkozu vereceklerken sancısı başlamış.hemen doğumhaneye almışlar doğum yapmış.çok kolay bir doğum olmuş.doktoruda doğumun çok zor olur falan diyormuş birde.
neye inanacağımızı şaşırdık.

canım senin sancın,ağrın varmı?

Canım biraz geç cevap veriyorum ama idare etzemuszemus Evet adet sancısı benzeri sancılarım oluyor arada, bazen de bıçak saplanması gibi oluyor. Hatta geçen cumartesi gece sol böbreğimden karnıma doğru yayılan ağrım oldu çok fenaydı, ara ara girdi, evde dolandım durdum, soğuk terler atttım.

Canım Devrimim biraz anlatmıştı doğumunda yaşadığın problemi. Geçmiş olsun. Sarp'ınız hatyırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Ege bebek de gelmiş, gözünüz aydın Tubacım. Allah sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütsün inşallah.

Ben de pazartesi oldum muayene. Hamilelik öncesinde de birkaç kez vajinal muayene olmuştum. Rahat ol, kasma, öyle çok abartılacak birşey değil.

yok canım biz anlıyamayz açılmayı,yani vajinada ağrı oluyor ama açılma olmuyadabilir

evet cnm bazen farkedilmiyor bile sancılar değilmi? dogum hikayelerini okudugmda farkediyorum bazı arkadaslar sancıyı bile hissetmiyorakannehir

bu arada bugün son bi defa temizlenmeye gidicemkaydirigubbakcemile3
malum yarın çatı muayenesi var..zaten benm gittiğim kadın bu hafta gel yoksa gelme ben cesaret edemem almaya demişti..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…