cnm benmde yarın sabah alttan muayenem var bugün akşam bana anlatırmısın biraz nasıl oldu diye
canım ben nilfürein doğum hikayesini bildiğim kadarıyla anlatmışdım,nilüfer bizi korkutmak istememiş sanırım ama ben düşüncesizlik edip ana hatlarından bahsetmiştim,sonu güzelse bence anlatmak lazım ama onu kendi tercihine bırakmak lazım elbette :)Merhaba Herkese,
Ne güzel yeni doğum haberleri gelmiş... Gurbetten, Tubatuba gözünüz aydınnn... Kaçırdığım doğum yapanlar varsa eğer onların da gözü aydın. İpeknil' ciğim, senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim...Zorlu doğum hikayeni merak ediyorum, ancak hepimizi beklersen ne kadar beklersin bilemedim :)) Benim oğlum rahat galiba yerinde, henüz bir numara yok... Ozzzzyyy sanırım senin bebiş geliyor, tez zamanda bebeğine kavuşacaksın gibi :) Haberleri bekliyoruz....
Bugün akşam benim de kontrolum var, hem alttan muayane edecek, hem de ultrasonla bakılacak... Bakalım Ege'm napıyormuşşşş
ben anlatim istersen,geçen hafta oldum,eldiven giyoyor önce,sonra jel alıyor,2parmagıyla muane ediyor,kasmazsan daha az canın acır,ben 2kez çoğlık attım ama korktugum gibi bir acı değildi,benimki biraz utanç biraz acının getirdiği çoğlıklardıcnm benmde yarın sabah alttan muayenem var bugün akşam bana anlatırmısın biraz nasıl oldu diye
Tabi ki anlatırım canım, benim bu ikinci muayanem... 37. haftada bakmıştı ilk, herhangi bir açılma var mı diye... normal muayaneden çok farklı değil... Derin nefes alıp kendini kasmasan korkacak bişey yokkk
canım ben nilfürein doğum hikayesini bildiğim kadarıyla anlatmışdım,nilüfer bizi korkutmak istememiş sanırım ama ben düşüncesizlik edip ana hatlarından bahsetmiştim,sonu güzelse bence anlatmak lazım ama onu kendi tercihine bırakmak lazım elbette :)
ben anlatim istersen,geçen hafta oldum,eldiven giyoyor önce,sonra jel alıyor,2parmagıyla muane ediyor,kasmazsan daha az canın acır,ben 2kez çoğlık attım ama korktugum gibi bir acı değildi,benimki biraz utanç biraz acının getirdiği çoğlıklardı
kızlar oğluşla alışverişe çıktık,eşime bir sürü şey aldım :)ayyy kendime bir tane hamile tşörtü aldım,gereksiz diyebilirsiniz ama çok hoşuma gitti,15liraydı bende aldım,kendime zaten başka bişey alamadım,ne beğendiysem geri yerine koydum,olsun eşime bir sürü cici aldım,valla kendime geldim para harrcayınca rahatladım :)
slm cnm hoşgeldin mehlikaMERYEM
nasılsın bebiş nasıl?:) bugün gelirmi dersin annesi?
cnm benmde yarın sabah alttan muayenem var bugün akşam bana anlatırmısın biraz nasıl oldu diye
dün benim düzenli sancım oldu,bu defa geliyor dedim :)fos çıktı ,suyum gelmeden ümitlenmiycem artık :)yok canım.aynı durumlar devam ediyor.dün belim çok ağrıyordu.bugün pek ağrı yok.
sanırım bizimki pzartesiye kadar böyle gider
kendini kasmadığın sürece rahat bir muayene.ben ilkinde kastım ne olduğunu bilmediğim için hafif acı duydum.ikincisinde ise hiç bir acı duymadım.rahat ol sadece.büyütülecek bişi değil.
hm anlıyorum tatlım bende kasmamaya çalışıcam bakalım..:lepi:
birde bakmışız nst de sancı çıkmış açıklıgım varmış doguruverirmişimkaydirigubbakcemile3
valla doğum denilen şey muamma.her an herşey olabilir.inş.çok beklemeden hayırlı bir şekilde rahat bir doğumun olur.hepimizin inş.
amin:Saruboceq:
bu arada benm eşim izmirli cnm sen neresinde oturyosun kayınvaldemler poligonda.yani ben pek anlamıyorum izmirden..düğünümüz inciraltında olmuştu gecen yaz..
agustosta gidicez tekrar izmire bakalım
ben aslında manisada oturuyorum.annemler izmir bucada oturuyor.bir ayağım izmirde ama sık gidip geliyorum.o yüzden izmirliyim yaniyerimseniben
geçen gittiğimde 37haftalık bir gebe varrdı açılması başlamıştı,yatırdılar,birde 38 haftalık vardı onun 9cm açıklık vardı,hemen yukarı çıkardılar,ama 40+4 vardı ne sancısı,ne açılması yoktu,pek haftayla ilgili değil yani bu durum ama sabırla bekliyoruz,42in ötesi yok nede olsa :)
geçen gittiğimde 37haftalık bir gebe varrdı açılması başlamıştı,yatırdılar,birde 38 haftalık vardı onun 9cm açıklık vardı,hemen yukarı çıkardılar,ama 40+4 vardı ne sancısı,ne açılması yoktu,pek haftayla ilgili değil yani bu durum ama sabırla bekliyoruz,42in ötesi yok nede olsa :)
canım senin sancın,ağrın varmı?
merhaba kızlar, geçmişe bakamadım, doğum yapan herkesin gözü aydın, bekleyenlere de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
ben ayın 7 sinde saat 10:40 da bebeğime kavuştum, bebeğim iyi çok şükür ama çok zor bir doğum oldu, o yüzden hikayemi hepiniz doğrunca anlatacağım :) herkesi kocaman öpüyorum, sevgiler....
kızlar ,pztesi günü sabah önce spinal sonra ben tırsınca genel anesteziyle oğluşumu doğurdum,3550gr 50 cm ege bebek ,çok tatlı saçlı başalı sarışın bi bebek oldu,darısı doğurmayanlar başına ,şimdi vızıklıyo kaçıyorum
yok canım biz anlıyamayz açılmayı,yani vajinada ağrı oluyor ama açılma olmuyadabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?