2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar dr dan geldik oğluşum iyi. ama sürekli kıpırdandığından kalp atışlarını zor tutturdular nst de tam buluyor bir kıpırdanıyor kayıp sonra tam tersi yerden çıkıyor kalp atışı. sonra neyse kı cekıldı sezaryen ıcın kesin tarih verildi.18 mayısta saat 14te hastaneye gıdıcem yatıs yapılcak dogum o zaman olucak kısmetse. allah bekleyen herkesi biran once kovaustursun bebeğine inş.

doğum yapanlarında gözü aydın. bekleyenlerede allah sabır sağlıklı doğumlar versin.

Hmm tamam canım belki benimki de düzelir. Ay yoksa bugün doğurcam da tickerım nasılsa değişeceğim diye kendini mi sıfırladı:icecream:

Zeliha tarihi almışsın artık zaman geçmez sana hiç. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

can beyin anneside gelmiş,nasılsın cnm,paşan nasıl,sünneti öenriyormusun?sütün geliyormu :)

:) hosbulduk site gun boyu acik ama arada bir bakabiliyorum : )
sunneti oneririm valla ilk gunler cok sisti icimiz acidi ama simdi iyilesti diyebilirim, daha gobegimiz dusmedi, pipi iyilesti :)
sutum de geliyor masallah, ama deli gibi su iciyorum, ve kayisi kompostosu oneririm (gaz icin ozellikle sezaryen olanlar icin ) emzirirken acaip terliyorum, su iciyorum yanimda surahi..

ipeknil cok tebrik ederim masallah :))

tubatuba tebrikler, masallah :))

dün benim düzenli sancım oldu,bu defa geliyor dedim :)fos çıktı ,suyum gelmeden ümitlenmiycem artık :)

devrimim insallah suyun gelerek baslamaz, o durumda biraz zor oluyor, sen yine sanci bekle canim :))
hala dogurmadin mi diyenlerle aran nasil

Yaa benim tickerıma ne olmuş

daga kacmis :)

ben geçen cuma aldırdım ama sanırım bir kez daha aldırmam gerekicek,yani 2haftada dahaa idare eder beni,benim 1.5ayda anca çıkıyordu gebelik boyunca,bu defa hızlı çıkmaya başladı neden oldu anlamadım,2haftaya doğurmzsam bir daha aldırırım

canım gözün aydın,hyırlı olsun tarihin

He hehe dağ nerede pekialsanaalsanasmile

hayırlı dogumlar cnm duacın olucamopuyorumnanaktan

Hmm tamam canım belki benimki de düzelir. Ay yoksa bugün doğurcam da tickerım nasılsa değişeceğim diye kendini mi sıfırladı:icecream:

olur olur vallakaydirigubbakcemile3

canım tekrar hoşgeldin,sünnet konusu hala kafamı karıştırıyor,benim daha vaktim var,zaten öyle çok dışarıda çıkmıyorum,peki diyen yok yani :)birde ben herkese haziran dediğim için,daha bekliyorlar sanırım,sancım felan oluncada eşime diyorum başka bir bahaneyle erken çık işten,sakın sancısı var deme,her seferinde yinemi muhabbeti çekmesin :)canım sancılarıda anlamıyorumki,geçen nstde sancım çıkmıştı ama öyle müthiş bir sancı hissetmemiştim ben :)
sütünün olmasına çok sevindim,canı kokla benim için bol bol

Zeliha tarihi almışsın artık zaman geçmez sana hiç. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

hayırlı dogumlar cnm duacın olucamopuyorumnanaktan

olur olur vallakaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar bende hepinize dua edicem birde bebeği olmayanlara dua edicem allah kimsenin kucagını bos bırakmasın dıye. kontrolde bır kadın ıle karsılasrtım 11yıldır bebegı olmuyormus tup bebegede parası yetmemıs. adet olmayınca sanmıskı menapoza gırdı. meger hamıleymıs 11 yıl sonra hala soktayım dıyo. allah kımseyı o yolda oyalamasın.

benim eşimde 15yıl sonraa olmuş,hani ümitlerin artık kalmadığı anda,doğal yoldan olmuş,birde 42.haftasında artık doğmayınca sezeryanla almışlar :)yani tembelliğin bu kadarı olur :)

ben geldim...geçmişi fazla okuyomıyorum bikaç sayfa anca...doğum yapanlar NİLÜFER VE TUBA..hayırlı olsunnn güle güle büyütün bebişler...çok ara vermeyin burayada...günü belli olanlarıda allah kurtarsın inş..kolay doğumlar dilerim..

kızlar sünnet konusunda aslında acele etmemek lazım..ben beklemedeyimoğlumun yumurtalıklarındaki su biraz fazlaymış..1 yaşına kadar kendi kendine çekilme durumu varmış ama olmazsa küçük bi operasyonla su alınıyomuş..şimdi sünnet yaptırmış olsaydım bi daha canı yanıcaktı yavrumun..o anlamasa bile benim bilmem yetiyo..şuanda göbeğindeki iltihap nedeniyle iğne oluyo kuzum 3 gündür..inanın her defasında onunla ağlıyorum..allahtan kucağıma alınca susuyo yavru kuşum

kokladim teyzesi bol bol :)

gecmis olsun ant. cim, zaten doktor izin vermez saglik sorunu var ise sunnete...

kızlar sünnet için niye bu kadar acele ediyorsunuz?
ant.cim geçmiş olsun canım.inş.biran önce iyileşir bebişin.
bendede korkular başladı.acaba oğlum sağlıklı bir şekilde doğarmı?bir sıkıntısı rahatsızlığı olur mu diye?
sizdede böyle düşünceler oluyor mu?
dua edelim birbirimize.

aaa benden başka biri daha varmış :))) Çok sevindim, kendimi tuhaf hissetmiştim. niye olurmuş peki? doktorun bir sebeb söyledi mi? ben de yarın gideceğim kontrole, sorarım
canım ben de o kadar garip gelerek sordum ki normal diyince peki neden oluyor diye hiç sormadım bir de akıntıyla ilgili bişey sormuştum onun üstüne yoğunlaştık o yüzden bilimyorum

günaydın özgecim, öperim tabi teyzesi. darısı bekleyen herkesin başına... çok güzel bir duygu gerçekten, Allah isteyen herkese nasip etsin...
canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütüsün

oh maşallah bebeişşine
biz< bekliyoruzzzzzz ağrı sancı da yok şüükr mü diyim ne yazık ki mi bilimyorum ama oğlum yerinden memnun, bacakalrımdaki şiişlikler beni daha da zorlayacak gibi artık hiç inmiyor davul gibi oldum onun dışında bi derdimiz yok

benim dün akşam sancım var diye,bir göbek atmadığım kaldı,eşim kafayı yediğimi sandı,ahhhh diyip gülüyorum,ağzım kulaklarımda,sancım artsın diye dua ettim :)ama kesilince moralim bozuldu ,eşim diyorki korkmuyrmusun,paniklemen gerekmez mi? yok diyorum,paniklersem hata yaparım,ben kendimi sancıya ve ıkınmaya yoğunlaştırmk istiyorum

valla baksana devrimim d ebenim gibi sancı olunca neredeyse göbek atcam ama yok şu nişan bi türlü gelmedi

evet cnm haklısın bende wc ye her gittiğimde nişanı görmek için bakıyorum hep ama bişey yokkaydirigubbakcemile3

sancım gelince bende mutlu oluyorum..ama saman alevi gibi gelip gidiyorkaydirigubbakcemile3

yarın çatı muayenesinden sonra dogum şekline karar vericez..
en azından bir belirsizlik kalkmış olucak

hayırlısyla dogururuz inşallahh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…