can beyin anneside gelmiş,nasılsın cnm,paşan nasıl,sünneti öenriyormusun?sütün geliyormu :)
merhaba kızlar, geçmişe bakamadım, doğum yapan herkesin gözü aydın, bekleyenlere de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
ben ayın 7 sinde saat 10:40 da bebeğime kavuştum, bebeğim iyi çok şükür ama çok zor bir doğum oldu, o yüzden hikayemi hepiniz doğrunca anlatacağım :) herkesi kocaman öpüyorum, sevgiler....
kızlar ,pztesi günü sabah önce spinal sonra ben tırsınca genel anesteziyle oğluşumu doğurdum,3550gr 50 cm ege bebek ,çok tatlı saçlı başalı sarışın bi bebek oldu,darısı doğurmayanlar başına ,şimdi vızıklıyo kaçıyorum
dün benim düzenli sancım oldu,bu defa geliyor dedim :)fos çıktı ,suyum gelmeden ümitlenmiycem artık :)
Yaa benim tickerıma ne olmuş
ben geçen cuma aldırdım ama sanırım bir kez daha aldırmam gerekicek,yani 2haftada dahaa idare eder beni,benim 1.5ayda anca çıkıyordu gebelik boyunca,bu defa hızlı çıkmaya başladı neden oldu anlamadım,2haftaya doğurmzsam bir daha aldırırımevet cnm bazen farkedilmiyor bile sancılar değilmi? dogum hikayelerini okudugmda farkediyorum bazı arkadaslar sancıyı bile hissetmiyorakannehir
bu arada bugün son bi defa temizlenmeye gidicemkaydirigubbakcemile3
malum yarın çatı muayenesi var..zaten benm gittiğim kadın bu hafta gel yoksa gelme ben cesaret edemem almaya demişti..kaydirigubbakcemile3
canım gözün aydın,hyırlı olsun tarihinselam kızlar dr dan geldik oğluşum iyi. ama sürekli kıpırdandığından kalp atışlarını zor tutturdular nst de tam buluyor bir kıpırdanıyor kayıp sonra tam tersi yerden çıkıyor kalp atışı. sonra neyse kı cekıldı sezaryen ıcın kesin tarih verildi.18 mayısta saat 14te hastaneye gıdıcem yatıs yapılcak dogum o zaman olucak kısmetse. allah bekleyen herkesi biran once kovaustursun bebeğine inş.
doğum yapanlarında gözü aydın. bekleyenlerede allah sabır sağlıklı doğumlar versin.
:) hosbulduk site gun boyu acik ama arada bir bakabiliyorum : )
sunneti oneririm valla ilk gunler cok sisti icimiz acidi ama simdi iyilesti diyebilirim, daha gobegimiz dusmedi, pipi iyilesti :)
sutum de geliyor masallah, ama deli gibi su iciyorum, ve kayisi kompostosu oneririm (gaz icin ozellikle sezaryen olanlar icin ) emzirirken acaip terliyorum, su iciyorum yanimda surahi..
ipeknil cok tebrik ederim masallah :))
tubatuba tebrikler, masallah :))
devrimim insallah suyun gelerek baslamaz, o durumda biraz zor oluyor, sen yine sanci bekle canim :))
hala dogurmadin mi diyenlerle aran nasil
daga kacmis :)
selam kızlar dr dan geldik oğluşum iyi. ama sürekli kıpırdandığından kalp atışlarını zor tutturdular nst de tam buluyor bir kıpırdanıyor kayıp sonra tam tersi yerden çıkıyor kalp atışı. sonra neyse kı cekıldı sezaryen ıcın kesin tarih verildi.18 mayısta saat 14te hastaneye gıdıcem yatıs yapılcak dogum o zaman olucak kısmetse. allah bekleyen herkesi biran once kovaustursun bebeğine inş.
doğum yapanlarında gözü aydın. bekleyenlerede allah sabır sağlıklı doğumlar versin.
Hmm tamam canım belki benimki de düzelir. Ay yoksa bugün doğurcam da tickerım nasılsa değişeceğim diye kendini mi sıfırladı:icecream:
canım tekrar hoşgeldin,sünnet konusu hala kafamı karıştırıyor,benim daha vaktim var,zaten öyle çok dışarıda çıkmıyorum,peki diyen yok yani :)birde ben herkese haziran dediğim için,daha bekliyorlar sanırım,sancım felan oluncada eşime diyorum başka bir bahaneyle erken çık işten,sakın sancısı var deme,her seferinde yinemi muhabbeti çekmesin :)canım sancılarıda anlamıyorumki,geçen nstde sancım çıkmıştı ama öyle müthiş bir sancı hissetmemiştim ben :):) hosbulduk site gun boyu acik ama arada bir bakabiliyorum : )
sunneti oneririm valla ilk gunler cok sisti icimiz acidi ama simdi iyilesti diyebilirim, daha gobegimiz dusmedi, pipi iyilesti :)
sutum de geliyor masallah, ama deli gibi su iciyorum, ve kayisi kompostosu oneririm (gaz icin ozellikle sezaryen olanlar icin ) emzirirken acaip terliyorum, su iciyorum yanimda surahi..
devrimim insallah suyun gelerek baslamaz, o durumda biraz zor oluyor, sen yine sanci bekle canim :))
hala dogurmadin mi diyenlerle aran nasil
Zeliha tarihi almışsın artık zaman geçmez sana hiç. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
ben geçen cuma aldırdım ama sanırım bir kez daha aldırmam gerekicek,yani 2haftada dahaa idare eder beni,benim 1.5ayda anca çıkıyordu gebelik boyunca,bu defa hızlı çıkmaya başladı neden oldu anlamadım,2haftaya doğurmzsam bir daha aldırırım
canım gözün aydın,hyırlı olsun tarihin
hayırlı dogumlar cnm duacın olucamopuyorumnanaktan
olur olur vallakaydirigubbakcemile3
canım tekrar hoşgeldin,sünnet konusu hala kafamı karıştırıyor,benim daha vaktim var,zaten öyle çok dışarıda çıkmıyorum,peki diyen yok yani :)birde ben herkese haziran dediğim için,daha bekliyorlar sanırım,sancım felan oluncada eşime diyorum başka bir bahaneyle erken çık işten,sakın sancısı var deme,her seferinde yinemi muhabbeti çekmesin :)canım sancılarıda anlamıyorumki,geçen nstde sancım çıkmıştı ama öyle müthiş bir sancı hissetmemiştim ben :)
sütünün olmasına çok sevindim,canı kokla benim için bol bol
kızlar sünnet konusunda aslında acele etmemek lazım..ben beklemedeyimoğlumun yumurtalıklarındaki su biraz fazlaymış..1 yaşına kadar kendi kendine çekilme durumu varmış ama olmazsa küçük bi operasyonla su alınıyomuş..şimdi sünnet yaptırmış olsaydım bi daha canı yanıcaktı yavrumun..o anlamasa bile benim bilmem yetiyo..şuanda göbeğindeki iltihap nedeniyle iğne oluyo kuzum 3 gündür..inanın her defasında onunla ağlıyorum..allahtan kucağıma alınca susuyo yavru kuşum
canım ben de o kadar garip gelerek sordum ki normal diyince peki neden oluyor diye hiç sormadım bir de akıntıyla ilgili bişey sormuştum onun üstüne yoğunlaştık o yüzden bilimyorumaaa benden başka biri daha varmış :))) Çok sevindim, kendimi tuhaf hissetmiştim. niye olurmuş peki? doktorun bir sebeb söyledi mi? ben de yarın gideceğim kontrole, sorarım
canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütüsüngünaydın özgecim, öperim tabi teyzesi. darısı bekleyen herkesin başına... çok güzel bir duygu gerçekten, Allah isteyen herkese nasip etsin...
oh maşallah bebeişşinekızlar ,pztesi günü sabah önce spinal sonra ben tırsınca genel anesteziyle oğluşumu doğurdum,3550gr 50 cm ege bebek ,çok tatlı saçlı başalı sarışın bi bebek oldu,darısı doğurmayanlar başına ,şimdi vızıklıyo kaçıyorum
biz< bekliyoruzzzzzz ağrı sancı da yok şüükr mü diyim ne yazık ki mi bilimyorum ama oğlum yerinden memnun, bacakalrımdaki şiişlikler beni daha da zorlayacak gibi artık hiç inmiyor davul gibi oldum onun dışında bi derdimiz yok
beklemekten sıkılanlar diye bi sayfamı açsak ne yapsak
valla baksana devrimim d ebenim gibi sancı olunca neredeyse göbek atcam ama yok şu nişan bi türlü gelmedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla baksana devrimim d ebenim gibi sancı olunca neredeyse göbek atcam ama yok şu nişan bi türlü gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?