devrimim senin bebişin babasıda geç gelmiş tembellik yapmış.babasına çekerse sende bekliycen benim gibikaydirigubbakcemile3
doğum tarihim 19 mayıstan 18 mayısa alındı tatil günü diye kısmetse 18 mayıs saat 17 gibi kızım gelecek hayırlısıyla
doğum tarihim 19 mayıstan 18 mayısa alındı tatil günü diye kısmetse 18 mayıs saat 17 gibi kızım gelecek hayırlısıyla
hadı ya aynı gun yapıcaktık ne guzel.. benım doktorum nobetcı oldugundan sorun cıkmadı... hayırlısı olsun canım ne guzel bır gun erken kavuscan yavruna..allahım sorunsuz kolay dogum nasıp etsın canım..
bende 17 mayısta kavuşuyorum bebişime..tabi ogüne kadar gelmezse.heyecan artıyor..
aynı gün aynı saatlerde gelicek bebişlerimiz desene bayanssulusmile
hadı ya aynı gun yapıcaktık ne guzel.. benım doktorum nobetcı oldugundan sorun cıkmadı... hayırlısı olsun canım ne guzel bır gun erken kavuscan yavruna..allahım sorunsuz kolay dogum nasıp etsın canım..
aynı gün aynı saatlerde gelicek bebişlerimiz desene bayanssulusmile
en azından bebeklerinizin ne zaman geleceğini biliyorsunuz bu bile ne kadar güzel sağlıkla dünyaya getirin inşalah
hadi yaa ama senim haftan benden fazla anesteziyi nasıl düşündün
aslında bebişin ne zaman geleceğini bilmek iyi mi kötü mü pek anlamadım belli oluncada insan çok stres yapıyor benim ilk doğumum oldu bittiye gelmişti hiçbir şey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?