2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum tarihim 19 mayıstan 18 mayısa alındı tatil günü diye kısmetse 18 mayıs saat 17 gibi kızım gelecek hayırlısıyla

doğum tarihim 19 mayıstan 18 mayısa alındı tatil günü diye kısmetse 18 mayıs saat 17 gibi kızım gelecek hayırlısıyla

hadı ya aynı gun yapıcaktık ne guzel.. benım doktorum nobetcı oldugundan sorun cıkmadı... hayırlısı olsun canım ne guzel bır gun erken kavuscan yavruna..allahım sorunsuz kolay dogum nasıp etsın canım..

kızlar hayırlı dogumlaropuyorumnanaktan
eger sezeryan olsaydı dr banada aynı tarihi verirdi sanırım yarın belli olcak bakalım

bende 17 mayısta kavuşuyorum bebişime..tabi ogüne kadar gelmezse.heyecan artıyor..

en azından bebeklerinizin ne zaman geleceğini biliyorsunuz bu bile ne kadar güzel sağlıkla dünyaya getirin inşalah

teşekkür ederim canım benim drum doğum yapacağım hastanede çalışmıyor hastanedeki ekipde tatilde olacağı için pek sıcak bakmadılar sorun etmiyorum zaten hayırlısıyla sağ salim alalım çocuklarımızı kucağımıza

en azından bebeklerinizin ne zaman geleceğini biliyorsunuz bu bile ne kadar güzel sağlıkla dünyaya getirin inşalah

aslında bebişin ne zaman geleceğini bilmek iyi mi kötü mü pek anlamadım belli oluncada insan çok stres yapıyor benim ilk doğumum oldu bittiye gelmişti hiçbir şey anlamadım

hadi yaa ama senim haftan benden fazla anesteziyi nasıl düşündün

epidural istiyorum. yani uyumaktan korkuyorum ben. yıllardır bu korkum yüzünden geniz etlerimi bile aldırmadım. dr'a dedim uyumam ben dr'da bende uyutmam merak etme sorun yok o zaman dedi. o boğaza hortum takmaları falan beni korkutuyor uyurkende olsa takıyorlar ben biraz hassasımdırda bademcik muaynesi bile yaptıramam onuda düşününce çıldırcak gibi oluyorum sempatiksalakcinni

günaydın herkese doğum yapan yok sanırım yada bize ulasmadı. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. en kısa sürede en sağlıklı şekilde kavuşalım yavrularımıza

aslında bebişin ne zaman geleceğini bilmek iyi mi kötü mü pek anlamadım belli oluncada insan çok stres yapıyor benim ilk doğumum oldu bittiye gelmişti hiçbir şey anlamadım

evet aslında hem önceden bilmek iyi hem kötü 2de hastaneye gidicem ben ama saat 1de kuaförde olmayı planlıyorum. heyecan çok oluyor. normalde sancı gel,yor acaba gerçekmi değilmi canımızın acısı heyecan epidural derken doğurmuş oluyorsun. ama bilmekte güzel

Slm Kislar mayis anneleri topiginde dogum yapan yok sanirim daha haziran bebisleri mayis bebislerinden aceleci cikti kaydirigubbakcemile3
Bizim ilk ikiz bebislerimiz dogdu,bugunde kizimiz oldu darisi sizlerin basina insallah kizlar.
Bende mayis annesi olucam ama sezeryan dogum yapmasam haziran annesiydim.
Benimde 26 mayista dogumum insallah
Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsinnn :Saruboceq:

kızlar ne güzel. biz daha yolu yarıladık. 38-40. haftalara gelebilecek miyiz? daha cokkk varmıs gibi geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…