2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeliha kuaföre saç için mi gideceksin bu arada sancın oluyor mu hiç beni arada yokluyor

evet saç için gidiecem canım fön çektireyim diyorum diğer işlerimi daha erken halledicem. çatı muaynesi için diğerini halletmiştim zaten. ama benim hiç sancım olmuyor yani sanırım ben beklesemde normal olarak gelmiyecek. kafam çokta karışık dünde dr evet bebek bir süre iri gitti ama şimdi normal ortalamalarda diyor acaba beklesem mi diyede düşünüyorum. çatıya bakmıyor sancı olmadan da kafam karışık eşimde yağ sezaryen kurtul ne çekiceksin o acıyı diyor ama ben o acıyı sancıyı çekmekte istiyorum offf kafam karıştı ama daha fazla karışmasına engel olmaya çalışıyorum 4 gün kaldı şurda oğluma kavuşmama. ben çoktan vazgeçerdim sezaryenden ama 21 mayıs babamın ölüm yıldönümü ondan korkuyorum ya o gün olursa diye. en çok ondan yanaştım sezaryena o korku hamile kaldığım günden beri var bilmiyorumkismile

Canım haberler ne güzel maşallah, herkesin yaşantısı kendine işte... Ben de öyle dayanılmaz olarak tarif etmem... Sevimli değil, ancak dayanılır derim....
Senin haberlerin iyi olmasına sevindim, ben de dün kontroldeydim, bu sefer ultrasonla baktı ve üstten elleriyle baktı, benim de oğlum çıkışta duruyor, ama henüz hareket yok... Hepimiz sağlıkla kavuşalım artıkkk

gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş allah.

doğum yapan anneler gözünüz aydın...özlemcim canım geldimi masalın,hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşalllah..darısı tüm bekleyenlerin başına...

gözün aydın görkemcim çok sevindim sende kurtuldun hayırlısıyla darısı diğer arkadaşların başına normal doğummu oldu kendine gelince detayları konuşuruz inş.opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar;
11.05 te sezeryanla 3420 gr.50 cm.kızım doğdu,çok şükür iyiyiz şimdilik,ağrım var biraz...detayları daha sonra yazarım...

merhaba hanımlar;
11.05 te sezeryanla 3420 gr.50 cm.kızım doğdu,çok şükür iyiyiz şimdilik,ağrım var biraz...detayları daha sonra yazarım...
gözün aydın canım,sende doğurup aramazdan ayrılanlara katılcaksın desene :)neyse şaka bir yana allah analı babalı büyütsün,nazarlardan saklasın

Eveeeetttt!! hihoyyyt
Kızlar sonunda ben de oğlumu dünyaya getirdim! :sm_cool:
11 Mayıs Salı sabah 11:37'de Epidural Normal Doğumla bebişimiz dünyaya geldi. Doğum sürecim ağrıların başlamasıyla 5 buçuk saat sürdü. Doktorlara göre kolay bana göre ise zor bir doğum oldu. 3560 gr., 51 cm doğdu bıcırığım. İlk fırsatta detayları yazıcam. Herkesi kocaman öpüyoruzzzz..
zemuszemusopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar;

Selna, İlknur ve Görkem gözünüz aydın, Allah bebeklerinizi sağlıkla, mutlulukla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı hayırlısıyla başımıza.

merhaba hanımlar;

tebrik ederim selnacim :)

cok tebrik ederim tiff:))

41 kere maşalah boyuda kilosuda çok güzel şutarafagitti

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşalah
[

sağolasın teyzesiopuyorumnanaktan

amin cnmopuyorumnanaktan

hayırlı ugurlu olsun bebeğin annesiiopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar;

w
Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah nazarlardan korusun bebişlerinizi

merhaba hanımlar;

hayırlı olsun kızlar.

TIFF beklediğine değdi değilmi canım darısı bekleyenlerın basına

gözünüz aydın kızlar.hayırlı olsun bebişler.sağlıkla büyütün,hayırlı evlad olurlar inş.

fotolarınıda bekliyoruz..

biz bugün nişan denen şeyi gördük galiba, ama nişandan sonra çok bekleyen arkadaşları duyduğum için çok da heveslenmedim, belki yarın doktoru bir ararım diyorum

biz bugün nişan denen şeyi gördük galiba, ama nişandan sonra çok bekleyen arkadaşları duyduğum için çok da heveslenmedim, belki yarın doktoru bir ararım diyorum

gözün aydın canım en azından doğumun yaklaştığını anlarsın belli de olmuyor gerçi arkadaşımın nişanı geldi geçen gün ertesi gece sancıları tutmuş
son hazırlıkları bitir ve meleğini bekle rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…