zeliha kuaföre saç için mi gideceksin bu arada sancın oluyor mu hiç beni arada yokluyor
selam kızlarhihoyyyt
dr a gittik sabah..çatı muayenesi oldumakannehir aslında çok ürkütücü değildi..dayanılmaz bir acı hissetmedim çıtım çıkmadı çok şükürkaydirigubbakcemile3
dr um normal dogum yapabilecegimi söyledi..gününde doğar heralde dedim dr da bir saat sonra bile sancım var diye gelebilirsin belkide haftaya..hiç belli olmaz dedi..rahat ol o zamanını bilir dedi..
nst sonuclarımızda iyi..rahim agzı kapalı ama kızım kafasını dayamışzemuszemus
hadi inşallah hayırlısıyla hepimiz kavusuruz meleklereopuyorumnanaktan bu arada boyu 51 cm 3 kilo 26 gr olmuş kızım iyimi sizce?
Slm kızlar.Çarşamba sabahı 6:20de bebeğimi kucağıma aldım Allah'ın izniyle.3300 doğdu kelebeğim.Çok zor bi doğum oldu hala kendime gelemedim.Henüz doğum yapmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim.Tüm bebişlerimiz analı babalı büyüsün
Slm kızlar.Çarşamba sabahı 6:20de bebeğimi kucağıma aldım Allah'ın izniyle.3300 doğdu kelebeğim.Çok zor bi doğum oldu hala kendime gelemedim.Henüz doğum yapmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim.Tüm bebişlerimiz analı babalı büyüsün
gözün aydın canım,sende doğurup aramazdan ayrılanlara katılcaksın desene :)neyse şaka bir yana allah analı babalı büyütsün,nazarlardan saklasınmerhaba hanımlar;
11.05 te sezeryanla 3420 gr.50 cm.kızım doğdu,çok şükür iyiyiz şimdilik,ağrım var biraz...detayları daha sonra yazarım...
merhaba hanımlar;
11.05 te sezeryanla 3420 gr.50 cm.kızım doğdu,çok şükür iyiyiz şimdilik,ağrım var biraz...detayları daha sonra yazarım...
Eveeeetttt!! hihoyyyt
Kızlar sonunda ben de oğlumu dünyaya getirdim! :sm_cool:
11 Mayıs Salı sabah 11:37'de Epidural Normal Doğumla bebişimiz dünyaya geldi. Doğum sürecim ağrıların başlamasıyla 5 buçuk saat sürdü. Doktorlara göre kolay bana göre ise zor bir doğum oldu. 3560 gr., 51 cm doğdu bıcırığım. İlk fırsatta detayları yazıcam. Herkesi kocaman öpüyoruzzzz..zemuszemusopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar;
Eveeeetttt!! hihoyyyt
11 Mayıs Salı sabah 11:37'de Epidural Normal Doğumla bebişimiz dünyaya geldi. Doğum sürecim ağrıların başlamasıyla 5 buçuk saat sürdü. Doktorlara göre kolay bana göre ise zor bir doğum oldu. 3560 gr., 51 cm doğdu bıcırığım. İlk fırsatta detayları yazıcam. Herkesi kocaman öpüyoruzzzz..zemuszemusopuyorumnanaktan
41 kere maşalah boyuda kilosuda çok güzelşutarafagitti
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşalah
[
Canım haberler ne güzel maşallah, herkesin yaşantısı kendine işte... Ben de öyle dayanılmaz olarak tarif etmem... Sevimli değil, ancak dayanılır derim....
Senin haberlerin iyi olmasına sevindim, ben de dün kontroldeydim, bu sefer ultrasonla baktı ve üstten elleriyle baktı, benim de oğlum çıkışta duruyor, ama henüz hareket yok... Hepimiz sağlıkla kavuşalım artıkkk
Eveeeetttt!! hihoyyyt
merhaba hanımlar;
Eveeeetttt!! hihoyyyt
merhaba hanımlar;
Eveeeetttt!! hihoyyyt
Alıntı:
selna kullanıcısından alıntı
merhaba hanımlar;
Alıntı:
TIFF kullanıcısından alıntı
Eveeeetttt!!
Kızlar sonunda ben de oğlumu dünyaya getirdim!
11 Mayıs Salı sabah 11:37'de Epidural Normal Doğumla bebişimiz dünyaya geldi. Doğum sürecim ağrıların başlamasıyla 5 buçuk saat sürdü. Doktorlara göre kolay bana göre ise zor bir doğum oldu. 3560 gr., 51 cm doğdu bıcırığım. İlk fırsatta detayları yazıcam. Herkesi kocaman öpüyoruzzzz..
biz bugün nişan denen şeyi gördük galiba, ama nişandan sonra çok bekleyen arkadaşları duyduğum için çok da heveslenmedim, belki yarın doktoru bir ararım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?