2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canımmm seninde gözün aydın, Allah bebişlerimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin analı babalı inşallahhhh

Arkadaşlar selamlar, herkese sağlıklı doğumlar diliyorum, mayıs ayında olmamız itibariyle mutlaka anlaşan anlaşmıştır diye size bir sorum olacak. Doğum fotoğrafçılarıyla anlaştınız mı, kiminle, fiyatı vs vs. Lütfen paylaşır mısınız?

Selam kızlar... Annemlere geldik ve nete girebildim. Biz hala bekliyoruz:) Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim doğum kanalına girmemiş, başı aşağıda ama,normal doğum pozisyonunda bekliyor. Ara ara damla şeklinde kan geliyor, doktorum sancı da olursa hemen gel dedi ama sancı filan olmuyor fazla. Daha bekleyecek anlaşılan,yerini sevdi bizim oğlan:) Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

iyi haftasonları diliyorum herkese bebeişleriyle beraber :asigim: burda yağmur var biraz atıştırdı gitti nerden çıktıysa mayıs ayında yağmur sempatiksalakcinni

slm annişler ve bebişlerr...

ben de dün dr gittim..oğluşum yine yüzünü sakladı..eliyle kapatı..( göremedik..ters durduğu için böyle oluyor dedi dr..napalım sağlığı iyi olsun da doğunca görelim nazlımızı dedim...
veeeeeeeee büyük günü ayarladık.....dr 26-29 arası bir gün seçin dedi biz de eşimle aynı anda 26sı dedik..:)))))
yani oğluşuma 26.05.2010 çarşamba günü kavuşuyorum..
genel anestezi istedim ama dr kabul etmedi..epidurel olacak illa dedi..ne gerek var boğazına hortum falan sokacaklar,4 saatte ayağa kalkacaksın sütün daha çabuk gelecek erkekn ve kolay emzirmeye başlıcaksın dedi...ben korktuğumu ısrarla söledim.bebeği alınca kısa süreli veririrz narkoz dedi..sanırım dikişler sırasında...
gelişimi falan iyiymiş oğluşumun..
hastanemizi de gezdik...güzel temiz bir yer...

biz bugün nişan denen şeyi gördük galiba, ama nişandan sonra çok bekleyen arkadaşları duyduğum için çok da heveslenmedim, belki yarın doktoru bir ararım diyorum

nişan dediğin kan şeklindemi.öyle olunca doktorunu hemen aramalısın.
bekletmeden git bence kontrole.

sağlıklı doğumlar sevgili nurem nerede takip ediliyorsun?

hadi hayırlısı olsun.ne güzel tarihin belli olmuş
Yanlız ben bu hortum işini bilmiyordum.nasıl oluyor??

selamlar herkese, mehlika bekliyo musun sen hala ya, benimde yarın günüm doluyor, bende +1 +2 saycak gibi görünüyorum, ehli keyf çıktı bizim oğlanlar iyi mi boshayallersmile

selamlar herkese, mehlika bekliyo musun sen hala ya, benimde yarın günüm doluyor, bende +1 +2 saycak gibi görünüyorum, ehli keyf çıktı bizim oğlanlar iyi mi boshayallersmile

evet canım.benim doktorum normal olması için bekliyor.ama bu pzartesi sezeryan olucam.
sen ne yaptın.kontrole gittin mi?

oğluşlar çok tembel ,çok heycanlanıyorum,yarım saat sonra sancım tutabilir doğumaa gidebilirim,bu belirsizlik çok heycanlı

evet canım.benim doktorum normal olması için bekliyor.ama bu pzartesi sezeryan olucam.
sen ne yaptın.kontrole gittin mi?

dün doktordaydım bende, bizde normal istediğimiz için bekliyoruz, biraz aşağı inmiş ama kanala tam yerleşmemiş, salı tekrar çağırdı en sonda cumaya kadar bekleriz dedi bakalım artık, daha yapacak işleri var heralde içerde gamyoncuiremsu

evet gerçekten her an herşey olabilir.Ama oğlanlar gerçekten daha geç geliyor.normal doğumsa sonuna kadar beklemek lazım

hadi hayırlısı inş.
sancın falan oluyor mu?Bende hiç sancıda yok.sadece belim ağrıyor.
İnş kolay bir şekilde doğum olur.Seninde az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…