hadi hayırlısı inş.
sancın falan oluyor mu?Bende hiç sancıda yok.sadece belim ağrıyor.
İnş kolay bir şekilde doğum olur.Seninde az kalmış
benimki inmiş aşağa,sancım çıkıyor nstde ama ben bişey hissetmiyorum,bende sadece çok fazla kalça ve vajina ağrısı var,hele vajina ağrısı o kadar kötüki yürüyemiyorum
Canım Balgat'da Akropol hastanesinde Bülent Alp Aydın'a gidiyorum ben. Sen nereye gidiyosun?sağlıklı doğumlar sevgili nurem nerede takip ediliyorsun?
Ahh yok yaa nerde daha bekliyorumNurem selam canım sende hala doĞurmadın mı
canım kan değil de renkli akıntı diyelim, doktorumu aradım gelmenize gerek yok dedi, ritimk ağrı ya da su boşalması bekleyeceğiznişan dediğin kan şeklindemi.öyle olunca doktorunu hemen aramalısın.
bekletmeden git bence kontrole.
ay benim de öyleydi bıraktım vücut oksitosine alışıyor suni sancı vwerseler anlamıycam dedimkızlar birde hurma yemekten içim dışım hurma oldu
hadi hayırlısı olsun.ne güzel tarihin belli olmuş
Yanlız ben bu hortum işini bilmiyordum.nasıl oluyor??
bende mayıs annesiyim. oğlm 5.5.2010 da doğduu. çok güzel b tarih. 40+2 iken hiç sancım olmaması, çatımın dar olması ve bebeğin iri olması nedeniyle sezeryan yaptılar. halbuki ne çok yürüyüpp hurma yemiştimm(. bi faydası olmamış. epidural aneztezi oldu. en güzeli bu bence. çünkü bebeğinizi hemen görüyosunuz. eşimde girdi kameraya aldı. çok güzel bi anı. herkese tavsiye ederimm. ben bebeğin sesini duyar duymaz hüngür hüngür ağladımm. bebeğimde gerçekten iriymiş. 4200 gr doğduuu. hayatımda yaşadığım en güzel duyguyu yaşattı oğlumm. yazık erkekler bu müthiş duyguyu hiç yaşayamayacaklar. herkese güzel ve sağlıklı doğumlarrr. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?