2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hayırlısı inş.
sancın falan oluyor mu?Bende hiç sancıda yok.sadece belim ağrıyor.
İnş kolay bir şekilde doğum olur.Seninde az kalmış

yani ağrılarım oluyor tabi ama öyle belirgin bişey yok, geçen gittiğimizde daha 1 hafta 10 gün doğum görünmüyo demişti doktor, haklıda çıktı, şu an yürüyüşüm felanda değişti sanki biraz yakınlaştığını hissediyorum ama dün doktorum daha acelesi yok senin bebeğin onu söyliyeyim dedi akannehir kafamçokkarıştı :sm_confused:

benimki inmiş aşağa,sancım çıkıyor nstde ama ben bişey hissetmiyorum,bende sadece çok fazla kalça ve vajina ağrısı var,hele vajina ağrısı o kadar kötüki yürüyemiyorum

oo ne güzel her an doğurabilirsin gerçekten, vajina ağrısının açılmayla bi alakası var mıdır ki acaba?

sağlıklı doğumlar sevgili nurem nerede takip ediliyorsun?
Canım Balgat'da Akropol hastanesinde Bülent Alp Aydın'a gidiyorum ben. Sen nereye gidiyosun?

Nurem selam canım sende hala doĞurmadın mı
Ahh yok yaa nerde daha bekliyorum 38+2 deyim bugün, kanala yerleşmemiş bebişim. Ama normal doğum posizyonunda bekliyor:) Tembel oğluşum benim...kaydirigubbakcemile5

devrimim bende de vajina ağrısı var, bazen çok artıyor yürümekte bile zorlanıyorum. Benim nst de de sancım çıkmıyor...

vajina ağrısının bende açılmayla ilgili oldugunu sanıyordum ama çok şiddetli vajinal ağrıdan acile gitmiştim,açılma hiç yoktu,o zaman enfeksiyondur diye düşündük,idrar testi yaptık,oda çıkmadı,doktorda başıyla baskı yapıyordur,ağrın ondan olabilir dedi,ama anlamadığım nokta dinlendikten sonra ağrının zirveye çıkması,örneğin yarım saat uzanayım,ayağa kalktığımda ilk adımı atamıyorum,bir 5dk çok şiddetli oluyor,yavaş yavaş azalıp rutin bir ağrıya dönüşüyor

nişan dediğin kan şeklindemi.öyle olunca doktorunu hemen aramalısın.
bekletmeden git bence kontrole.
canım kan değil de renkli akıntı diyelim, doktorumu aradım gelmenize gerek yok dedi, ritimk ağrı ya da su boşalması bekleyeceğiz

kızlar birde hurma yemekten içim dışım hurma oldu
ay benim de öyleydi bıraktım vücut oksitosine alışıyor suni sancı vwerseler anlamıycam dedim

hadi hayırlısı olsun.ne güzel tarihin belli olmuş
Yanlız ben bu hortum işini bilmiyordum.nasıl oluyor??

bende bayılduktan sonra boğazdan hortum sokulduğunu buradan duymuştum daha birkaç gün önce..dr da söledi böyle olduğunu ne gerek var dedi...bende beni bayıltında ne yacaksanız yapın diyorum ama dr kararlı...

bebeklerini bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum..umarım herşey istediğiniz gibi olur...

bende mayıs annesiyim. oğlm 5.5.2010 da doğduu. çok güzel b tarih. 40+2 iken hiç sancım olmaması, çatımın dar olması ve bebeğin iri olması nedeniyle sezeryan yaptılar. halbuki ne çok yürüyüpp hurma yemiştimm(. bi faydası olmamış. epidural aneztezi oldu. en güzeli bu bence. çünkü bebeğinizi hemen görüyosunuz. eşimde girdi kameraya aldı. çok güzel bi anı. herkese tavsiye ederimm. ben bebeğin sesini duyar duymaz hüngür hüngür ağladımm. bebeğimde gerçekten iriymiş. 4200 gr doğduuu. hayatımda yaşadığım en güzel duyguyu yaşattı oğlumm. yazık erkekler bu müthiş duyguyu hiç yaşayamayacaklar. herkese güzel ve sağlıklı doğumlarrr. ...

gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün inşalalh

inci tebrik ediyorum
kızlar ben hiç doğurmuycakmışım gibi bir his var bende :)
38de bitiyor ama daha çok varmış gibi düşünüyorum,şu beni yürütmiyen ağrıda olmasa,doğumun yaklaştıgını anlıyamıycam

slmlar arkadaslar dogum yapan annelerimizin gozu aydin darisi bizim basimiza...ya kizlar aranizda mide bulantisi yasayan var mi ilk baslardaki giibi son 3-4gundur siddetli bulantilarim oluyor nedendir anlamadim gecer diye doktora da gitmedim,bakalim 23mayis verdi doktor benim tarihimi normal olacak insaAllah heyecanla bekliyrouz....dualarinizi bekliyorum,hepiniz dualarimdasiniz....

Selam kızlar
aranızda kız bebek bekleyen ve günü geçtigi halde dogurmamış olan var mı
zira bizde tık yok , doktora da gitmiorum inatla

ayy resim topiğine girdim sinirlerim bozuldu..saçma şeyler yazılmış..evet bende resim koyup silenlerdenim çünkü eşim kesinlikle koymanı istemiyorum dedi...zaten sizler görün die koydum hatta görmeyenler için yine koydum....ben oğlumun gelişimini sizlerle paylaştım..ve resmi sizin görmesi benim için yeterli..umarım aranızda bu yaptığımın saçma olduğunu düşüneneler yoktur..çok üzülürüm valla...

aman antcım ne takıyorsun boşver nette yazışmak da kimine saçma geliyor herkese uygun normal gelen şeyler yapman gerekmiyor ki
sen kendi düşüncene uygunsa ona uygun yaparsın yapacaklarını
takma kimseyi

hadi ben konuyu dağıtıyım korse almak istiyordum doğum sonrası için doğum yapan annelerr ne zaman korse takılabilir sizin görüşünüze göre? acele etmiyim mi doktorum doğumdan sonra al diyor ama ben onu da alıyım şimdi koyym kenara diyorum, göğüs pompası da alma dedi bana onu da bekletiyorum ama artık bugün yarın doğururum diyorum, sonrsında araştırma yapmak isitemiyorum aklımda bişey belirsin doğumdan sonra alacaksam da şak diye giidp alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…