kimsecikler yooookkkkkk
slm kızlarr...
geçmişe bakamıyorum oğluşum uyuyor size geldm canım sıkkın..
kızlar oğlum memeyi zor oluyo çok mücadele ediyo ucu küçük geliyo sanırım ayy yavrum terler basıyo ağlıyo zorla tutuyoo beni düşnün içim parçalanıyor...
var mı bilen çözümünü yada başına gelen..taze anneler nerdesiniz...
böle sorun yaşayınca ben de bunalıma giriyorummm eşimle de ayrı odalarda yatıyoruz k.validem kalıyo kadın oğlumun sesini duysa odamda alıyo soluğu yatağa oturuyo bekliyo iyice sıkıntı basıyo..
yalnızlğa alışmışım daralıyorum...
bu arada cuma günü de mevlüdümüz var Allah izin verirse..
çok uzun olmuş kusura bakmayın..
doğumu bekleyenlere Allah yardımcınız olsun..
Canım haydi gözün aydın, çok sevindim.kızlarrr mutlu son bebişim evde... binlerce sukur olsun...
canım benim yaa...en zor şeylerden biri bebeğin emme sorunu malesef..slm kızlarr...
kızlar oğlum memeyi zor oluyo çok mücadele ediyo ucu küçük geliyo sanırım ayy yavrum terler basıyo ağlıyo zorla tutuyoo beni düşnün içim parçalanıyor...
böle sorun yaşayınca ben de bunalıma giriyorummm eşimle de ayrı odalarda yatıyoruz k.validem kalıyo kadın oğlumun sesini duysa odamda alıyo soluğu yatağa oturuyo bekliyo iyice sıkıntı basıyo..
kızlarrr mutlu son bebişim evde... binlerce sukur olsun...
Canım Balgat'da Akropol hastanesinde Bülent Alp Aydın'a gidiyorum ben. Sen nereye gidiyosun?
Canım ben de medicana da takip ediliyorum. Hazırlıkları tamam etmeye çalışıyorum. Fotoğrafçımı da buldum çok mutluyum. senin hazırlıklar tamam mı?
kızlarrr mutlu son bebişim evde... binlerce sukur olsun...
kızlar nasılsınız,ben çok üzgünüm,bebişim tsh hormonu yüksek çıktı,varmı aranızda benim gibi durumla karşılaşan,nasıl bir yöntem izlemeliyim bilmiyorum.umarım en kısa sürede normale döner,kızlar lütfen ama lütfen bebişim iyi olması için çok dua edin.
slm kızlarr...
kızlar nasılsınız,ben çok üzgünüm,bebişim tsh hormonu yüksek çıktı,varmı aranızda benim gibi durumla karşılaşan,nasıl bir yöntem izlemeliyim bilmiyorum.umarım en kısa sürede normale döner,kızlar lütfen ama lütfen bebişim iyi olması için çok dua edin.
Canım gözün aydın çok sevindim:)kızlarrr mutlu son bebişim evde... binlerce sukur olsun...
Canım ben de medicana da takip ediliyorum. Hazırlıkları tamam etmeye çalışıyorum. Fotoğrafçımı da buldum çok mutluyum. senin hazırlıklar tamam mı?
Canım ben fotoğrafçı filan istemiyorum zaten. Doğum anında hemşireler bir kaç kare fotoğraf alıyolarmış kendi makinamızla. O da yeterli zaten. Şu an sadece bir an önce doğsun diye bekliyoruz biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?