2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özellikle normal doğum yapanlar ne durumdalar?
korse yerine termal sauna şort alsam diye de düşünüyorum, malum benim epey zayıflamam da gerekiyor o işe de yarar sadece göbek toplama işi yapnmaz diye düşünyorum ne dersiniz? kullanan ya da akullanan birilerini tanıyan var mı?

slm kızlarr...
geçmişe bakamıyorum oğluşum uyuyor size geldm canım sıkkın..
kızlar oğlum memeyi zor oluyo çok mücadele ediyo ucu küçük geliyo sanırım ayy yavrum terler basıyo ağlıyo zorla tutuyoo beni düşnün içim parçalanıyor...
var mı bilen çözümünü yada başına gelen..taze anneler nerdesiniz...
böle sorun yaşayınca ben de bunalıma giriyorummm eşimle de ayrı odalarda yatıyoruz k.validem kalıyo kadın oğlumun sesini duysa odamda alıyo soluğu yatağa oturuyo bekliyo iyice sıkıntı basıyo..
yalnızlğa alışmışım daralıyorum...
bu arada cuma günü de mevlüdümüz var Allah izin verirse..
çok uzun olmuş kusura bakmayın..
doğumu bekleyenlere Allah yardımcınız olsun..

canım göğüs ucu olmayan anneler için göğüs uçları var onlardan kullanabilirsin, kullananlar çok memnundu bebiş alışınca kendi memeni verirsin.

kızlarrr mutlu son bebişim evde... binlerce sukur olsun...
Canım haydi gözün aydın, çok sevindim.

canım benim yaa...en zor şeylerden biri bebeğin emme sorunu malesef..
benim bebeğim de zor emiyor ama sebebini bilemiyorum..doktora götürdük..13 günlükken doğum kilosunun üzerine sadece 50 gr almış minik kuşum..ağzında pamukçuk var ondan olabilir dedi doktor..damla verdi..inşallah düzelir..moralim çok bozuluyor benim de...

gözün aydın çok sevindim...Rbbim kimseyi evladından ayırmasın:Saruboceq:

kızlar nasılsınız,ben çok üzgünüm,bebişim tsh hormonu yüksek çıktı,varmı aranızda benim gibi durumla karşılaşan,nasıl bir yöntem izlemeliyim bilmiyorum.umarım en kısa sürede normale döner,kızlar lütfen ama lütfen bebişim iyi olması için çok dua edin.

geçmiş olsun canım ALlah şifalar versin dua edicem inş.

bu arada kızlar biz de doğurduk geldik evdeyiz:) suni sancılarla başlayan doğum sezeryanla bitti:) ama olsun Allah a şükür evdeyiz sağ salim.:)

darısı tüm bebek bekleyenlerin başına..

canım inşallah kısa sürede atlatırsın...göğüs ucu alabilirsin..birde burun aspiratörüne benzer bişey var göğüs ucu çıkarıcı onuda kullanabilirsin..
birde emzirme öncesi braz elinle uç kısmı ovsan çıkmasını sağlasan faydası olabilir..ben hastanede yatarken tanıştığım birisi doğumdan sonra seninle aynı sorunu yaşadı..kayınvaldesi ucu öyle çıkardı..

s_g gözün aydın yavrun evine gelmiş neşe geirmiş...:))
çok sevindim..

canımm geçmiş olsun..inşallah atlatırsınız..duam seninle..

slmlar arkadaslar icinizde hemoroid sorunu yasayan varmi?39.haftamdayim ve bu hafta ortaya cikti biraz zor oluyordu tuvaletim kabizligim vardi ama simdi tamamen hemoroid olmusum icinizde varmi bu durumla karsilasan?cok canim aciyor oturamiyorum bile

Canım gözün aydın çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…