2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bakalım. bugün öğlen biraz uyudum şimdi iyi gibiyim. enerji depoluyorum gece için kaydirigubbakcemile3
bebişler nasıl bakalım.
kızlar bebğimin banyosunu hep aynı saatte yaptırmaya çalışıyorum.öğlen yaptırıyorum kayınvaldem akşamları yaptıralım uykusu belki düzene girer diyo siz nasıl yaptırıyosunuz

ay kızlar bez ne kullanıosunuz ben huggs alıodum memnun kalmadım sızdırıo( şimdi pri premium care geçtim şimdilik memnunum

canım ben primayla başladım zaten şimdi premium care kullanıyrum çok memnunum yumuşacık

hoşgeldin ,bende öğlenden sonra yıkıyorum ama akşamları yıkamayı düşünüyorum,hem daha rahat uyur...

maşallah özlem 40 ı çıkmış kızının,kızlar nasıl zorlandınızmı,sanki o günler gelmiycekmiş bir türlü,süt olayına çok sıkılıyorum,offff
tecrübeli anneler başlarda geliyormuydu sütünüz,sonradan mı çoğaldı

benim çok fazla sıkıntım olmadı canım ama emzirdikçe artıyor...bol bol su iç çok faydalı...

canım nasılsınız bakalım bebişinle

iyiyiz canım,siz nasılsınız?kızımın resmini koydum avatarıma teyzesi...

canım benimde başlarda azdı sütüm okadar üzüldümki üzüldükçe sanki dahada azaldı ama kızım emdikçe çoğaldı şimdi iyi doyuyo galiba kızım ama hep memede olduğu için bitiyo tabi birikemiyo sütüm.biraz uyuyup dinlendiğim zaman çok daha iyi geliyo süt. dereotu yiyorum bol bol. incir, dut kurusu ve üzüm yiyorum sanırım faydası oluyor dene sende canım ye ve moralini yüksek tut.

benim çok fazla sıkıntım olmadı canım ama emzirdikçe artıyor...bol bol su iç çok faydalı...

iyiyiz canım,siz nasılsınız?kızımın resmini koydum avatarıma teyzesi...

ay canım çook tatlı 41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.
bizde iyiyiz işte kızım iki gündür iyice huzursuz memeye alınca rahatlıyo bakalım napıcaz.

ay canım çook tatlı 41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.
bizde iyiyiz işte kızım iki gündür iyice huzursuz memeye alınca rahatlıyo bakalım napıcaz.

benimkide dün akşam çok huzursuzdu ,memeyi bırakıp bir türlü uyumadı,doymuyor zannettim,ama doymasa devamlı ağlar diye düşündüm...

ayy herkes gun sayarken simdi bebeklerimiz streslerini ve guzelliklerini paylasmaya baslamisiz zaman cabuk gecmis kizim olunca sanki daha cabuk gecti benim icin zaman allah herkesin bebeklerine saglikli bizlerede bol sutlu gunler versin bende sezeryan olanlara arkadaslara bisey sorayim sezeryan dikisinin ustunde sertlik kizariklik yada sislik olan varmi ?

UMUTLUYUZ SANA
duydum ki umutluyuz kavuşmuş bebişine canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün senin doktorun banada lazım :) bizim eski sayfaya bir bakarmısın benimde taze haberim var 1605 sayfada bebiş yapmaya karar verenler unutmadın inşallah beni :)

merhaba kızlar;

ben inanılmaz duygusal oldum sürekli ağlamaklı bir halde dolaşıyorum

korkularım var bebeğim iyi bir insan olacak mı ? onu koruyabilecekmiyim? gibi sorular beynimde dolaşıp duruyor belki de çok saçma ama bilmiyorum engel olamıyorum bir gün onun öleceği fikri aklımdan çıkmıyor onun saçının teline zarar gelecek diye ödüm kopuyorr

eşim lohusalıktan dolayı olduğunu söylüyor offffffffffffffffffffffffff sizde benm yaşadıklarımı yaşıyor musunuz???

merhaba.
bende hep aynı şeyleri düşünüyorum.Sanırım lohusalık pskolojisi.bazen çok mutlu oluyorum bazen ağlıyoum bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum.Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum.1 yada 2 aya kadar herşey düzelicek alışıcam diye..
Zor bir dönem atlatıyoruz..Ama herşey iyi olacak

kızlar birşey soracağım,kızım kusarken öksürdü bugün ,sonra birdaha öksürdü,bebeklerde öksürük normal mi?refleks olarak mı öksürdü acaba?

bendede oluyor canım,lohusalıktan sanırım...bazen kızıma bakıp bakıp ağlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…