canım bende hugg ile başladım,memnun kalmadım dediğin gibi sızdırdı,prima aldım şu anda memnunum,birde prima çok daha emici ve hafif gibi geldi...
ay kızlar bez ne kullanıosunuz ben huggs alıodum memnun kalmadım sızdırıo( şimdi pri premium care geçtim şimdilik memnunum
selam kızlar nasılsınız bakalım. bugün öğlen biraz uyudum şimdi iyi gibiyim. enerji depoluyorum gece için kaydirigubbakcemile3
bebişler nasıl bakalım.
kızlar bebğimin banyosunu hep aynı saatte yaptırmaya çalışıyorum.öğlen yaptırıyorum kayınvaldem akşamları yaptıralım uykusu belki düzene girer diyo siz nasıl yaptırıyosunuz
özlem ordamısın canım???
maşallah özlem 40 ı çıkmış kızının,kızlar nasıl zorlandınızmı,sanki o günler gelmiycekmiş bir türlü,süt olayına çok sıkılıyorum,offff
tecrübeli anneler başlarda geliyormuydu sütünüz,sonradan mı çoğaldı
canım nasılsınız bakalım bebişinle
maşallah özlem 40 ı çıkmış kızının,kızlar nasıl zorlandınızmı,sanki o günler gelmiycekmiş bir türlü,süt olayına çok sıkılıyorum,offff
tecrübeli anneler başlarda geliyormuydu sütünüz,sonradan mı çoğaldı
benim çok fazla sıkıntım olmadı canım ama emzirdikçe artıyor...bol bol su iç çok faydalı...
iyiyiz canım,siz nasılsınız?kızımın resmini koydum avatarıma teyzesi...
ay canım çook tatlı 41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.
bizde iyiyiz işte kızım iki gündür iyice huzursuz memeye alınca rahatlıyo bakalım napıcaz.
kızlar sizinkide memeyi tutmakta zorlanıyor sonrarısındada çok ağlıyormu
ay kızlar bez ne kullanıosunuz ben huggs alıodum memnun kalmadım sızdırıo( şimdi pri premium care geçtim şimdilik memnunum
merhaba kızlar;
ben inanılmaz duygusal oldum sürekli ağlamaklı bir halde dolaşıyorum
korkularım var bebeğim iyi bir insan olacak mı ? onu koruyabilecekmiyim? gibi sorular beynimde dolaşıp duruyor belki de çok saçma ama bilmiyorum engel olamıyorum bir gün onun öleceği fikri aklımdan çıkmıyor onun saçının teline zarar gelecek diye ödüm kopuyorr
eşim lohusalıktan dolayı olduğunu söylüyor offffffffffffffffffffffffff sizde benm yaşadıklarımı yaşıyor musunuz???
merhaba kızlar;
ben inanılmaz duygusal oldum sürekli ağlamaklı bir halde dolaşıyorum
korkularım var bebeğim iyi bir insan olacak mı ? onu koruyabilecekmiyim? gibi sorular beynimde dolaşıp duruyor belki de çok saçma ama bilmiyorum engel olamıyorum bir gün onun öleceği fikri aklımdan çıkmıyor onun saçının teline zarar gelecek diye ödüm kopuyorr
eşim lohusalıktan dolayı olduğunu söylüyor offffffffffffffffffffffffff sizde benm yaşadıklarımı yaşıyor musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?