2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasıl gıdıyo annelık.. oglum butun zamanımı alıyor pek gıremıyorum o yuzden.. gunden gune buyuyup degısıyor bır haftada degıstı yavrum buda bugunku halımız...

mamaya gerek yok dedi doktorumuz,açlıktan yapıyor olsa gecede yapar diye düşünüyorum,sadece akşamları yapıyor memede kalma olayını...gündüz ve gece çok fazla olmuyor...bakalım biraz daha takip edeceğim ,olmadı sorarım doktoruna tekrar...

kızlar benim oğlan sürekli hıçkırıyo her gaz çıkarmadan sonra ve enaz 5 dksürüyo..sizde de varmı..dr.a sorsammı acaba

benim kızımda hıçkırıyor....

canım senle benim doğum tarihlerimiz aynı bu zamanlar gideceksin işte ama eğer dr. demediyse gerek yoktur benimki prematüre olduğu için yaptırmak zorunda kaldım sen yine dr. danış

canım gözünaydın,maşallah Eyşan bebeğe...sarılığıda geçer inşallah en kısa sürede...

HULKA maşallah canım oğluna,çok yakışıklı olmuş....

HULKA maşallah oğluşuna çok şirinnn

hulkaaaa çağanaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh
cok tesekkurler teyzeleribenım oglum cok uslu masallah gecelerı bır kere uyanıyor sabaha karsı emıyor uyuyor baska bısey yaptıgı yok.. tek sorunumuz sol gogsumu almıyor cok ınat onu verdıgım zaman basıyor cıglıgı gogsum sut doluyo acıyo bende sagıyorum kasıkla verıyorum agzına nasıl alıstırcam bılmıyorum benım gıbı yasayan varmı boyle bısey

kız nasssıııı gece 1 kereeeee 6 günlük bebek buuu olamazzzzbilmiyorumkismile 2 saatte bir emmesi lazım ay vallahi şoktayımmm kızzbilmiyorumkismile

kız nasssıııı gece 1 kereeeee 6 günlük bebek buuu olamazzzzbilmiyorumkismile 2 saatte bir emmesi lazım ay vallahi şoktayımmm kızzbilmiyorumkismile

ama bebegım bayagı bır emıyo sutum bol masallah yeterınce doyuyor..acıkınca uyanıyor zaten gece 12 gıbı yatıyoruz 3-4 arası uyanıyo emzırıyorum uyuyo sonrada sabah yedıde kalkıyo tekrar emıyoruz yetıyor yanı yınede uc saate gelıyo doyurmam

ay canım maşallah oğluşuna ama annesi sen yine biz teyzoşlarına bakmada başkalarına oğluşunun uslu olduğunu söyleme, kırkbir kere maşallahhh benimde kızım sol göğsümü nazlı alıyor sol göğsümdeki süt deliği daha fazla sol göğüs ucu biraz daha büyük olduğu için zor alıyor belki seninkide öyledir ben zor olsada veriyorum

bende gündüzleri 1,5-2 saatte bir ,geceleri 3 saatte bir emziriyorum,doktorumuz geceleri 4 saati pek geçmeyin,şekeri düşer bebeğin dedi....bazen kendim uyandırıyorum bazen kendi kalkıyor...

maşallah canım doyuyor demekki,bende gece 12-1 arası emzirip yatıyorum,4 te uyanıyor birde 7 de...zaten fazla geçerse ben uyandırıyorum...

kocam bronşit oldu ayrı kalıyoruz 3 günden beri....offf yaaa,zaten lohusalık sıkıcı,birde eşimi göremiyorum...

maşallah canım doyuyor demekki,bende gece 12-1 arası emzirip yatıyorum,4 te uyanıyor birde 7 de...zaten fazla geçerse ben uyandırıyorum...

aynı saatlerde emzıyoruz demekkı.. bırden kendımı kotu hıssettım azmı emzırıyorum dıye.. bugun doktorada gıttık kontrole hersey yolunda masallah dogumdan bugne kadar 50 gr vermıs.. gobegımız dusmedı hala onu beklıyoz sımdılık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…