35.gününde diye biliyorum ama illa o gün diye kaide yoktur o falan kolay göz için yapılan çok zorrrr eyvahedigeldismile
aynısı bende de oluyo..dr.a göre annelik kolay değil istiyosa koy memende dursun dedi..ama anneme göre doymuyomuş...dün mama verdim ama yine memede durmak istedi uyumadı..açlıktan olduna inanmıyorum denedim gördüm bizim kaka sonumuz var ondan sanırımda oluyo huzursuzluk..sende dene bakalım nasıl olucak...en iyisi dr.a gidip kilo kontrolu yaptırmak aslında çünkü mamalar denemeye gelmiyo..ben koca bi kutu aptamili süresi geçtiği için attım...40 lira çöpe gitti
kızlar benim oğlan sürekli hıçkırıyo her gaz çıkarmadan sonra ve enaz 5 dksürüyo..sizde de varmı..dr.a sorsammı acaba
canım senle benim doğum tarihlerimiz aynı bu zamanlar gideceksin işte ama eğer dr. demediyse gerek yoktur benimki prematüre olduğu için yaptırmak zorunda kaldım sen yine dr. danış
canım gözünaydın,maşallah Eyşan bebeğe...sarılığıda geçer inşallah en kısa sürede...
HULKA maşallah canım oğluna,çok yakışıklı olmuş....
HULKA maşallah oğluşunaçok şirinnn
cok tesekkurler teyzeleribenım oglum cok uslu masallah gecelerı bır kere uyanıyor sabaha karsı emıyor uyuyor baska bısey yaptıgı yok.. tek sorunumuz sol gogsumu almıyor cok ınat onu verdıgım zaman basıyor cıglıgı gogsum sut doluyo acıyo bende sagıyorum kasıkla verıyorum agzına nasıl alıstırcam bılmıyorum benım gıbı yasayan varmı boyle bıseyhulkaaaa çağanaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh
cok tesekkurler teyzeleribenım oglum cok uslu masallah gecelerı bır kere uyanıyor sabaha karsı emıyor uyuyor baska bısey yaptıgı yok.. tek sorunumuz sol gogsumu almıyor cok ınat onu verdıgım zaman basıyor cıglıgı gogsum sut doluyo acıyo bende sagıyorum kasıkla verıyorum agzına nasıl alıstırcam bılmıyorum benım gıbı yasayan varmı boyle bısey
kız nasssıııı gece 1 kereeeee 6 günlük bebek buuu olamazzzzbilmiyorumkismile 2 saatte bir emmesi lazım ay vallahi şoktayımmm kızzbilmiyorumkismile
ayy eet yaa..ben bile 3 sa.te uyandırıyorum gece gerçi kendiside uyanıyo..
kız nasssıııı gece 1 kereeeee 6 günlük bebek buuu olamazzzzbilmiyorumkismile 2 saatte bir emmesi lazım ay vallahi şoktayımmm kızzbilmiyorumkismile
cok tesekkurler teyzeleribenım oglum cok uslu masallah gecelerı bır kere uyanıyor sabaha karsı emıyor uyuyor baska bısey yaptıgı yok.. tek sorunumuz sol gogsumu almıyor cok ınat onu verdıgım zaman basıyor cıglıgı gogsum sut doluyo acıyo bende sagıyorum kasıkla verıyorum agzına nasıl alıstırcam bılmıyorum benım gıbı yasayan varmı boyle bısey
ama bebegım bayagı bır emıyo sutum bol masallah yeterınce doyuyor..acıkınca uyanıyor zaten gece 12 gıbı yatıyoruz 3-4 arası uyanıyo emzırıyorum uyuyo sonrada sabah yedıde kalkıyo tekrar emıyoruz yetıyor yanı yınede uc saate gelıyo doyurmam
maşallah canım doyuyor demekki,bende gece 12-1 arası emzirip yatıyorum,4 te uyanıyor birde 7 de...zaten fazla geçerse ben uyandırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?