aynı saatlerde emzıyoruz demekkı.. bırden kendımı kotu hıssettım azmı emzırıyorum dıye.. bugun doktorada gıttık kontrole hersey yolunda masallah dogumdan bugne kadar 50 gr vermıs.. gobegımız dusmedı hala onu beklıyoz sımdılık..
kocam bronşit oldu ayrı kalıyoruz 3 günden beri....offf yaaa,zaten lohusalık sıkıcı,birde eşimi göremiyorum...
hulka cnm ozaman doyuyordur maşallahhh.
geçmiş olsun cnmmm yaaa lohusalık zor ama geçince süper oluyor insan hafifliyor sankiopuyorumnanaktan
gamze duru çok tatlı bakmış fotosunda,var mı sizde çatık kaşlı birisi,benim kızımda öyle kaşlarını hemen çatıyor sinirlenince...babasına çekmiş...
Selam kızlar.Epey bebişimiz olmuş.Herkese hayırlı olsun.Annelerimize de geçmiş olsun.Herkes iyidir umarım
teyzeleri bende koydum meleğimin resmini avatarımıza....
cnm benimmm maşallah sanaaaaaaa yaaaa bahtın güzel olsun inşallahh:Saruboceq:
teyzeleri bende koydum meleğimin resmini avatarımıza....
görkimmmm hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
sağol canım sanada Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah...selna ve durubaby bebişleriniz çok tatlı allah bağışlasın...maşallah..
ayyy maşallahh tatlım benim
Sağol canım.Ne güzel bebişlerimiz var bizim maşallah hepsineKuzum uyanıcak gibi.Çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
Kızlar bebişlerin hepsi de çoooook tatlı maşallah, öpüyorum hepsini kocaman, ben de koyacağım bir ara bebişimin resmini.
ay kızlar bez ne kullanıosunuz ben huggs alıodum memnun kalmadım sızdırıo( şimdi pri premium care geçtim şimdilik memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?