2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım kötü hissetme...zaten acıkmaması garip olur...benim kızım 3420 kg.doğdu,hastaneden 3200 çıktık, hastanedeb çıktıktan 2 gün sonra 40.gr almıştı ...şimdi aylık kontrolünde bakar herhalde doktorumuz...

geçmiş olsun cnmmm yaaa lohusalık zor ama geçince süper oluyor insan hafifliyor sankiopuyorumnanaktan

zor vallahi,östrojen ve progesteron hormonlarım mahvetti beni,,,hamileliğin başında yükselirlerken çok sıkıntı çektim,şimdide düşüyorlar ondan sıkıntı çekiyorum...

gamze duru çok tatlı bakmış fotosunda,var mı sizde çatık kaşlı birisi,benim kızımda öyle kaşlarını hemen çatıyor sinirlenince...babasına çekmiş...

var cnm direk benkaydirigubbakcemile3 benden almış kaşları ve mimikleri acaip kaş çatıyor sağoll cnmm:asigim:

Selam kızlar.Epey bebişimiz olmuş.Herkese hayırlı olsun.Annelerimize de geçmiş olsun.Herkes iyidir umarım

selna ve durubaby bebişleriniz çok tatlı allah bağışlasın...maşallah..

Kızlar bebişlerin hepsi de çoooook tatlı maşallah, öpüyorum hepsini kocaman, ben de koyacağım bir ara bebişimin resmini.

Sağol canım.Ne güzel bebişlerimiz var bizim maşallah hepsine Kuzum uyanıcak gibi.Çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

Kızlar bebişlerin hepsi de çoooook tatlı maşallah, öpüyorum hepsini kocaman, ben de koyacağım bir ara bebişimin resmini.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağolunnnn koy tabii görelimmmopuyorumnanaktan

ay kızlar bez ne kullanıosunuz ben huggs alıodum memnun kalmadım sızdırıo( şimdi pri premium care geçtim şimdilik memnunum

ay kızlar bez ne kullanıosunuz ben huggs alıodum memnun kalmadım sızdırıo( şimdi pri premium care geçtim şimdilik memnunum

canım bende hugg ile başladım,memnun kalmadım dediğin gibi sızdırdı,prima aldım şu anda memnunum,birde prima çok daha emici ve hafif gibi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…