2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım drumuz göbek düştükten sonra gazlı bez ve alkole bir kaç gün daha devam etmemizi söyledi bze öyle yapıyoruz sende dene istersen
ya kızlar bu işitme testi kaçıncı aya kadar yaptırılıyo..ben dikişler yüzünden 25 gün yatınca gidemedik malesef
valla biz yaptırdık cumartesi günü 4 günlükken hem sarılık hemde iştime testi oldu ikiside güzel çıktı 1.ayda inşallah kalça usgsi var ve karma aşısı vramış özel olanı

bendede oluyor canım,lohusalıktan sanırım...bazen kızıma bakıp bakıp ağlıyorum...

bilmiyorum bende bakıp bakıp ağlıyorum eşim beni teselli etmekten bıktmıştır herhaldemafoldumben
eğer onu seviyorsan böyle şeyler düşünme çünkü sütünü etkileyecek diyor ama engel olamıyorum

herşey Yaradandan biliyorum onun bana bir emanet olduğunu da biliyorum ama yinede çok üzülüyorum annelik bambaşka birşeymiş bu lohusalık bunalımı ne kadar sürüyor (((

bu arada selnacım öksürük ile ilgili birşey bilmiyorum ne yazıkki ama hapşırıyor benimki sürekli öksürmek ile aynı mı bilmiyorum

kızlar mrb
bende 2009 mayıs annesiyim oylesine bi bakıyım dedim topiğinize ..hemen hemen herkez meleklerini almış kucagına sanırım Allah hepsini bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşAllah...

sanırım lousalık depresyonu girdiniz bile...
mrk etmeyin aynı şeyleri bizlerde yaşadık sebepsiz ağlamalar kaybetme korkusu asabiyet vs...
inanın 40. gün bittiği anda bunların hepsi ortatan kayboluyor..

siz en iyisimi kuzularınıza bol bol sarılın ve o mis gibi kokularını içinize çekin ..inanın dünyada eşi benzeri bulunmaz bi kokuya sahipler şu anda...ve o koku okadar cokk özleniyorki anlatamam...

tekrar Allah bağışlasın kuzularınız ...41 bin kere maşAllahhhh hepsine...

selam kızlar;
maşallah hemen hemen bütün herkes bebişlerini almış kucağına allah bağışlasın hepimizin bebişlerini.
bizde bugün 27 günlük olduk zaman ne çabuk geçiyo daha dün gibi hamile kaldığımızı öğrendiğimiz gün bugün ise kuzucuklarımızı kokluyoruz allah bütün bebişlerimize sağlıklı ömür versin.

yaa kızlar takip çizelgemi değiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü beceremdim bilginizvarsa yardım edermisiniz ?

SELAM KIZLAR

ticker facktory dışında çizelge kabul etmiyor((
lilypie yükleyemedim ben ya neden ki???

SELAM KIZLAR

ticker facktory dışında çizelge kabul etmiyor((
lilypie yükleyemedim ben ya neden ki???

bende çok uğraştım html kodunda sorun yaşıyodum sonunda buldum.
tickeri hazırladıktan sonra
Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code yazan yerde UBBCode and BB Code tıklıyorsunuz sayfanın altında böyle bir linkçıkıyor bunun içinden ikinci http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayıp kullanıcı panelimize yapıştırıyoruz.

kızlar benim kızım hergün huy değiştiriyor önceden çok uyuyordu 4 saatte zorla uyandırıyordum 3.saat uğraşmaya başlıyorduk 4.5. saat ancak uyanıyordu ama şimdi uyumuyor sürekli memede bir ortasını bulamadık şunun şimdi de memede uyuyor koyunca aranıyor ağlıyor dün gece toplasan 3 saat uyumamışımdır bir ara kafamın düştüğünü hissettim

emzirirkende uyumaktan korkuyorum offf bir ortasını bulsaydık şunun

birde göbeği düşen anneler sonradan kan ne kadar süre geldi
bizim 5. gün göbeğimiz düştü ama hala ara ara kan geliyor gazlı bez ve alkol sürüyoruz ama daha tam olarak iyileşemedi ne yazık ki(

canım benim oğlanda aynen öle günü gününü tutmuyor dün mesela sabah bir uyandı gece 11'e kadar toplasan 3 saat anca uyumuştur memeden indirdim mi 10 dak. uyuyo hemen uyanıyor. bebekler kırkına kadar böyle yaparmışlar ancak kırktan sonra düzenleri otururmuş. bizim göbeğimiz 10.gün düştü ve hiç kanama olmadı sonrasında canım.

Selam kızlar aynen ya benim oğlum da öyle nazar değdi diyodum bende dünden beri huyları değişti yer içer yatardı şimdi gündüzleri memede kalmak istiyo bırakıp yatırınca başlıyor ağlamaya.. inş düzene girer..
ve göğüs ucum hala feci yara kızarıklık da başladı acaba iltihapmı oldu bilmiyorum. geçse de şu yaralar doya doya emzirsem..
bu arada göbeği 7.gün düştü kanama 2-3 gün sürdü bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…