canım drumuz göbek düştükten sonra gazlı bez ve alkole bir kaç gün daha devam etmemizi söyledi bze öyle yapıyoruz sende dene istersenarkadaşlar dün oğlumun göbeğindeki kanama için dr gittik dr öle baktı ve sorun yok dedi.ama benim kafama çok takılıyo korkuyorum en azından batikon falan yazar diye bekliyodum ama yazmadıbenim yapabilceğim bişey varmı tavsiyeleriniz?temiz tutmaya çalışıyorum bezini bağlarkende dikkat ediyorum yinede içim rahat değil bilmiyorumkismile
valla biz yaptırdık cumartesi günü 4 günlükken hem sarılık hemde iştime testi oldu ikiside güzel çıktı 1.ayda inşallah kalça usgsi var ve karma aşısı vramış özel olanıya kızlar bu işitme testi kaçıncı aya kadar yaptırılıyo..ben dikişler yüzünden 25 gün yatınca gidemedik malesef
merhaba.
bende hep aynı şeyleri düşünüyorum.Sanırım lohusalık pskolojisi.bazen çok mutlu oluyorum bazen ağlıyoum bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum.Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum.1 yada 2 aya kadar herşey düzelicek alışıcam diye..
Zor bir dönem atlatıyoruz..Ama herşey iyi olacak
bendede oluyor canım,lohusalıktan sanırım...bazen kızıma bakıp bakıp ağlıyorum...
yaa kızlar takip çizelgemi değiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü beceremdim bilginizvarsa yardım edermisiniz ?
aynen bende canim bir turlu beceremedim sunu bir tarif eden olsa diyorum pek menun oluruz a.s.
SELAM KIZLAR
ticker facktory dışında çizelge kabul etmiyor((
lilypie yükleyemedim ben ya neden ki???
çok teşekkürler mervecim hallettim sonunda:)
kızlar benim kızım hergün huy değiştiriyor önceden çok uyuyordu 4 saatte zorla uyandırıyordum 3.saat uğraşmaya başlıyorduk 4.5. saat ancak uyanıyordu ama şimdi uyumuyor sürekli memede bir ortasını bulamadık şunun şimdi de memede uyuyor koyunca aranıyor ağlıyor dün gece toplasan 3 saat uyumamışımdır bir ara kafamın düştüğünü hissettim
emzirirkende uyumaktan korkuyorum offf bir ortasını bulsaydık şunun
birde göbeği düşen anneler sonradan kan ne kadar süre geldi
bizim 5. gün göbeğimiz düştü ama hala ara ara kan geliyor gazlı bez ve alkol sürüyoruz ama daha tam olarak iyileşemedi ne yazık ki(
kızlar benim kızım hergün huy değiştiriyor önceden çok uyuyordu 4 saatte zorla uyandırıyordum 3.saat uğraşmaya başlıyorduk 4.5. saat ancak uyanıyordu ama şimdi uyumuyor sürekli memede bir ortasını bulamadık şunun şimdi de memede uyuyor koyunca aranıyor ağlıyor dün gece toplasan 3 saat uyumamışımdır bir ara kafamın düştüğünü hissettim
emzirirkende uyumaktan korkuyorum offf bir ortasını bulsaydık şunun
birde göbeği düşen anneler sonradan kan ne kadar süre geldi
bizim 5. gün göbeğimiz düştü ama hala ara ara kan geliyor gazlı bez ve alkol sürüyoruz ama daha tam olarak iyileşemedi ne yazık ki(
canım benim oğlanda aynen öle günü gününü tutmuyor dün mesela sabah bir uyandı gece 11'e kadar toplasan 3 saat anca uyumuştur memeden indirdim mi 10 dak. uyuyo hemen uyanıyor. bebekler kırkına kadar böyle yaparmışlar ancak kırktan sonra düzenleri otururmuş. bizim göbeğimiz 10.gün düştü ve hiç kanama olmadı sonrasında canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?