2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

30 cc mi veriyosun yani günde 2 kere..annem tutturmuş her emziemeden sonra ver diyo napcamı şaşırdım

10 merve sayende ben de tickerimi yaptım...anlatımın için teşekkürler....
rica ederim canım

30 cc mi veriyosun yani günde 2 kere..annem tutturmuş her emziemeden sonra ver diyo napcamı şaşırdım

90 cc veriyorum canım hergün 2 kere vermiyorum ama genelde 1 kere veriyorum eğer çok huzursuzsa ozaman 2.yi veriyorum. okadar sık verirsen bırakabilir memeyi bence okadar sık verme benim gibi yapabilirsin canım.

canım sık vermemeye çalış çünkü alışıp emmeyi bırakıyorlar.. şimdilerde süt toplanıyor memede ve birden akıyor ya benim cadı ona bile alıştı.. eskisi gibi agzını kocaman açmıyo. beklişyo agzı doluyo yutuyo .. mamada da tembellik olabiliyo o yüzden verdiğinde emziermeden sonra ver... ağlasada biraz emzir süt gelmesede yani. çünkü emdikçe kanalları uyarıyor öve öyle süt geliyor..birde az emildikçe memenin kapasitesi düşüyor.. daha az süt geliyor.. yara olunca sol gögsümü 2 gün sağdım. süt gitti. sağmama rağmen. çok ağladım üzüldüm. doğum doktorumu aradım. still tee alın dedi. sık sık emzirin ve bol su için dedi. geldi sonra çok şükür. tatlıyı bol ye. ben humana steel tee aldım.emziren anneler için çay. eczanelerde var. zamanla sütün artar. çabalamayı bırakma sakın.. kolay gelsin. allah bizede kuzularımızada yardım etsin.. :Saruboceq:

ben 10 gün sonra kendi annemleri yolladım. gerçi ev yakın gündüzleri uğruyorlar ama aynı evde olmuyor

aynen canım sabret. 6 haftada iyileşiyormuşuz

büyükler hep aynı. sonra emzir dur...

sağ sütünü nekadar çıkıyor göster. ben öyle yaptım.

selam canım

iyilik canım ya oğlan ağladı çığlıkla ona koştum hooobaaa yine ağlıyo iki muhabbet ettirmicek. öptüm seni

23 mayıs 7.03 te Ecrin bebeğim dogdu kızlar..Rabbime şükürler olsun
kızım 3.150 gr 50 cm dogdu teyzeleri..
epidural sezeryan oldum..Rabbim meleklerimizi korusun

gözünaydın tebrık ederım canım sen de aramıza katıldın demek Allah analı babalı buyutsun.cok az arkadas kaldı sanırım mayıs annelerınden bebısını bekleyen Allah onları da sag saglım kavustursun

slm kızlar
okuyamamdım geçmişi selna haber vermiş sağolsun oğlum dünyaya geldi gaz sorunumuz var okuyamadım dediğim gibi çözüm yöntemi olan var mı? o ağladıkça ben de ağlıyorum loğusa depresyonuna girdim herhalde sezeryanla doğdu oğlum suyum azaldığı için apar topar girdik cuma günü

aklima geldikce sorucam,,kizlar bebeklerin dilinde tomurcuk oluoyrmus beyaz beyaz ondan bulanirmis midleri kusarmis bilen var mi nasil gecer

kizlar hangi meyve sulari gaz yapar bilen varmi

vallahi en iyisi kayısı ve elma olduğunu biliyorum

bu arada agizdan burundan süt geldigi zaman mahvaluyorum aglamaktan kizimda panik oluyor allahim ne zomus

omzuna al sırtına vur

aklima geldikce sorucam,,kizlar bebeklerin dilinde tomurcuk oluoyrmus beyaz beyaz ondan bulanirmis midleri kusarmis bilen var mi nasil gecer

1çay kaşığı sodayı ılık çay bardağında erit. temiz bir bezi çaykaşığının sırtına sar diline sürt (ebe tavsiyesi)

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen

Son düzenleyen: Moderatör:
23 mayıs 7.03 te Ecrin bebeğim dogdu kızlar..Rabbime şükürler olsun
kızım 3.150 gr 50 cm dogdu teyzeleri..
epidural sezeryan oldum..Rabbim meleklerimizi korusun

gözünaydın anım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin....

gözünaydın canım,zor olmuş ama sonucu güzel,,,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....

canım gözünaydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...nasılsın şimdi?ağrıların felan nasıl?memnun kaldın mı?

günaydın kızlar

bende 23 mayıs saat 00,22 de kızıma kavuştum, 41 haftamda olmama ragmen 1 cm açılabilmiştim sadece bu yüzden cumartesi günü suni sancı çektim gün bittiginde doktor sezaryana almaya karar verdi, aglaya aglaya girdim ameliyathaneye ama çok şükür kızıma kavuştum.

bu arada size sormak istedigim birşey var , ben epirural anestesi ile sezaryan oldum, salı günü sol ayagımın şiştigini farkettik, çarşamba günü de hafif hafif bel agrısı başladı. ameliyatı yapan doktora sordum önemli değil fln dedi ama açıkcası ben pek ikna olmadım zira kendi doktorum degildi ve pek ilgili bir doktor olduguda söylenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…