inşallah iyi gelir canım
inşallah bırakmazlar memeyi canım bende günde 2 kere 1 ölçü veriyorum bizdede kayınvalidem mama takviyesinden yanaydı ama iyikide veriyorum çünkü bebeğim doymuyormuş gerçekten mama verince rahatlıyor ve sütümün birikmesine vakit kalıyor. böylece daha sağlıklı besleniyor. sende sıkma canını canım
rica ederim canım10 merve sayende ben de tickerimi yaptım...anlatımın için teşekkürler....
30 cc mi veriyosun yani günde 2 kere..annem tutturmuş her emziemeden sonra ver diyo napcamı şaşırdım
30 cc mi veriyosun yani günde 2 kere..annem tutturmuş her emziemeden sonra ver diyo napcamı şaşırdım
kızlar ya 40ı çıkana kadar yalnız bırakılmazmış ya lohusalar ama bana insanlardan gına geldi kayınvalide 15 gün kaldı sonunda gitti. şimdi anneme geldim annem de iyi hoş tabi ama yalnız kocişle kalmayı özledim galba. bu dönemi yalnız geçiren varmı?
selam kızlar nasısınız.
benim sinirler harap çok kötüyüm uykusuzluk iyice perişn etti beni dün gece ayağımı uzatmaya bile fırsat bulamadım ağlıyorum artık sürekli gece çok huzursuzdu kızım acaba gaz dönemimi başladı bilemiyorm. öncedende uyumuyodu ama huysuzluk yapmıyodu dün hep ağladı. göğüslerim kıpkırmızı hep memedeydi yine. sabah 8buçukta yatabildik oda bikaç saat işte. kocamı kaldırıp işe gönderiyorum ondan sonra yatıyorumsonra tekra memeye kızım.. valla şöyle kocama sarılıp iki dakka uyumayı özledim... bu hep böylemi olcak heryerim ağrıyo dikişlerim iyileşemedi daha. doktoruma sordum uyumadığın için ağrıların var dedi. inşallah bi düzene gireriz.
ay canım aynen valla bende kocamla yalnızlığı özledim. kalabalık yaşamaktan çok sıkıldım. kayınvaldem bende kalıyo akşam kayınpeder geliyo sanki beraber yaşıyoruz gibi oldu çok sıkıldım. bide kızım gündüzleri uyuyo bende azcık dinleniyim diyorum ama yok olmuyo yalnız olsam yatıcamda kızım azcık kıpırdansa uyandı diye hemen kucaklıyolar sonra annesi bu acıkmış diye getiriyolar of of bi düzene girip kendi hayatımızı yaşasaydık :bbo:
40ımız bi çıksaydı.
artık pes ediyorum..annemin bu çocuk zayıf büyümüyo sütün az mama ver demesinden bıktım..kocamda annemden yana..resmen bana bebeğini aç bırakan anne gözüyle bakıyolar..dayanma gücüm kalmadı..psikolojik olarak çöktüm..memeyi bırakırsada sebebi onlar olucak..
sellammmmmmmmmm
ben yaptım canım sanada linki atıyorum takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışayım.
http://lilypie.com/First_Birthday.php
iyilik canım ya oğlan ağladı çığlıkla ona koştum hooobaaa yine ağlıyo iki muhabbet ettirmicek. öptüm seni
23 mayıs 7.03 te Ecrin bebeğim dogdu kızlar..Rabbime şükürler olsun
kızım 3.150 gr 50 cm dogdu teyzeleri..
epidural sezeryan oldum..Rabbim meleklerimizi korusun
kizlar hangi meyve sulari gaz yapar bilen varmi
bu arada agizdan burundan süt geldigi zaman mahvaluyorum aglamaktan kizimda panik oluyor allahim ne zomus
aklima geldikce sorucam,,kizlar bebeklerin dilinde tomurcuk oluoyrmus beyaz beyaz ondan bulanirmis midleri kusarmis bilen var mi nasil gecer
gözünaydın canım,zor olmuş ama sonucu güzel,,,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....selam arkadaşlar nihayet 40+3 bebeğimi kollarıma aldım 24 saatlik sancılardan sonra sezeryan olmak zorunda kaldım 100 sancı sıklığını tam 12 saat çeektim ama olmadı sonuçta bide sezeryan oldum ama çok şükür bebeğim sağlıklı bende iyim ama normal doğum ağrısı çok zormuş 4 gün oldu sezeryan eyerimin ağrısına şükür kollarmı kaldıramıyorum bütün vucudum ağırıyo aslada normal doğumu tavsiye etmiyorum bu arada bebeği emmek istemiyo naapıcaz bilmiyorum mamaya alıştı sayılır sütümü sağıp vermeye çalışıyorum çok zor oluyo benim gibi olan varsa naapıyosunuz bu arada annelik süper bişeymiş rabbim olmayan herkee hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizim yavrularımızıda bizlere bağışlasın eşlerimizle sevdiklerimizle birlikte sağlık mutluluk huzur içinde büyütmemizi nasip etsin
slm kızlar
okuyamamdım geçmişi selna haber vermiş sağolsun oğlum dünyaya geldi gaz sorunumuz var okuyamadım dediğim gibi çözüm yöntemi olan var mı? o ağladıkça ben de ağlıyorum loğusa depresyonuna girdim herhalde sezeryanla doğdu oğlum suyum azaldığı için apar topar girdik cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?