2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir canım
zaten o ikisinede yakın değil şişlide oturuyomuş

anladım şişlideyse hospitalium var bahçelievlerde onun şişli de de şubesi vardı ya güzel bi hastane oraya bi baksın burdakinde bayan dr yok o yüzden gidemedim bana daha yakın aslında

dimples sezeryanda sancı gelene kadar beklemiyoki doktorlar normal doğum süresinden 10 gnü önce falan ameliyata alıyolar
neden arkadaşınınkini bekletmişler bu kadarki
yakın zamanda ve yakın çevremde 4 tane sezeryan doğum gördüm ondan biliyorum tehlikeye atmamak için bekletmiyolar sancı gelmesini ayrıca sezeryanda suni sancıda vermiyolar

kızlar şimdi cengiz abiye dedimki (eniştemin ortağı)
çocuğum sizin yüzünüzden pasif içiçi oldu dedim o sırada burnumda peçete vardı
bide bana içme diyosunuz dedim
doğru diyosun dedi üzüldü bi daha senin yanında sigara içmem ben ama ismailin odası için bişey diyemem dedi
sende gördüğün herkesi uyar dedi

merhaba canım,
doğumla ilgili benimde kafam karışık.henüz doktorla konuşmadık ama ben sezeryan düşünüyorum.normal doğumdan çok korkuyorum açıkçası.benim çevremdede 4 tane yen idoğmuş bebek var.anneleri sezeryanla doğurdu bebeklerini ve 2 tanesini hemen doğumdan sonra gördüm gayet iyilerdi.sanki bebekleri doğuran kadınlar onlar değildi a.s
kişiden kişiye ve doktora göre çok değişiyor bence.1 arkadaşımın normal olacaktı saatlerce sancı çekti normal olmadı doktor en sonunda sezeryana aldı.berbat durumdaydı.hem normal doğum sancılarını çek hemde sezeryan.gerçi şimdi epiduraller var ama yinede çekiyorsun.gerçekten zor karar vermek.inşallah sağlıklı kolay doğumlarımız olur.

gamzecim hayırlı olsun test sonuçları inşallah hepimiz güzel haberlerler geliriz ,ya bende normal doğum istiyorum ama korkuyorum ya sancı falan değilde yok alttan dikiş atıyolar yok bilmem ne diyolar o korkutuyo

ikili testi güzel geçen arkadaşlar çok sevindim darısı bizim başımıza...

iyi olmuş söylediğin tatalım bilsinle canımmm

Alıntı:
endlight kullanıcısından alıntı
kızlar şimdi cengiz abiye dedimki (eniştemin ortağı)
çocuğum sizin yüzünüzden pasif içiçi oldu dedim o sırada burnumda peçete vardı
bide bana içme diyosunuz dedim
doğru diyosun dedi üzüldü bi daha senin yanında sigara içmem ben ama ismailin odası için bişey diyemem dedi
sende gördüğün herkesi uyar dedi

çok iyi demişisn en aznından senin sigaradan rahatsız olduğunu bilmeleri bile yeter.

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
endlight, 10merve, aysesinemk, bigudi54, colerko, KK Pro Üyedimples, eceyas, firstday, joker08+, kelebek01, nidah+, NSA, sayma, SCHATZİ+, SeSi, TIFF, tugba+, yaprak_sarma

ooo kalabalık olmuşuz gene

gamzecim bende normal doğum istiyorum eğer nasip olursa. geçen hastaneye gittiğimizde bir ebeyle konuştum dediki normal doğum tabiki sancı çekiyorsun sezaryanda doğumdan sonra çekiyorsun normalde doğumdan önce ama dedi şimdi sezaryanla yapıolar hiç acısız sonra bırakması kolay oluo dedi bebeklerini ama o doğum sancısını çekip bebeğini bırakmak hiç kolay değil dedi. annelik orda başlıo bebeğin için ilk katlandıpın şey bu dedi tabi o daha güzel anltattı . sezaryan düşünenler yanlış anlamasın sadece bayan bu şekilde bi hikaye anlattı bana. etkilendim bende...

Aman iyi bari anlamış biri çekinme sende söyle ne var dışarda sigara içmek dünyanın sonu değilki hem belki sevaba girersin sayende azaltırlar

kızlarr günaydınnnnn...

bugün çok yoğunum ama arada uğruycam....

ben kesinlikle normal doğum istiyorum, çünkü bu allahın bir mucizesi....milyonlarca yıldır kadınlar, anenelerimiz, annelerimiz hep normal doğurmuşlar bizim canımız candı da onların ki değil miydi...hem bebişim için okadar acıya katlanmışım nolucak...Allahtan başka bir problem olmaz, herhangi bir sorunum olmazsa ben çatır çatır doğurucamm...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…