2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben zaten devletin daha iyi olduğunu düşünüyodum.Bana çok mantıklı geldi.Devlet hastanesinin seçtiğin bi dr.una muaynehanesine kontrole gidip doğumu devlette yapmanı öneririm dedi.6 aylık hamile başka bi ebe daha vardı.O da aynı şeyi söyledi.O da öyle yapıcakmış.Bi de burda bi prof var.20. haftada ona mutlaka git anomalilere bakıyo dedi.Normal kontrollere ona gitmene gerek yok, 1 sefer yeterli dedi

kızlar ayşesinem kim:uhm:

o benim müstakbel bi mayıs annesiyim dün kayıt oldum siteye ama o kadar hızlısınız ki okumaya yetişemiyorum değil birşeyler yazmak ama o kadar benziyor ki düşüncelerimiz sadece okumak bile çok çok güzel, ne yesem diye düşünrken şunu mu yesek bunu mu yesek diye tartışılıyo ikili test yapılmalı mı yapılmamalı mı diye düşünürken de bu konu herkesi en içten halimle öpüyorum aklımda olan oldukça da yazıcam

Dimples geçmişte baktım, göremedim.Sen umreye mi gittin hacca mı canım?Allah kabul etsin.
Kızlar her ay sağlık ocağına da gitmemiz gerekiyomuş.Hatta 15te 1 de çağırabilirmiş.Baya hastane gibiydi bizimki

normal düşünüyom ama korkuyorum birlik olup atlatalım bukorkuyu bebeği doğurmaktan değilde ebeler alttam muayene yapıyorlarmış ya çok kasılıyom ben
tubacım gerilme hiçte kulaktan dolma bilgiklerler korkutmayalım kendimizi sonuçta ebede aşağıdan muayne etmek zorunda yoksa çatının açılıp açılmadığını nerden bilecek hem şöyle birdurum da var bu kont. son aylarda dr. larımızda yapacak normal mi sezeryanmı olması gerektiği konusunda

ben ilk devlet hastanesine gittim ilk hamileliğim heyecandan ölcem doktor hiç ilgilenmedi sinir oldum bir kez daha kese görünmesine gittim iyi kese göründü dedi okdar radyolojideki doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinle dedi doktor da tık yok ben de özele gittim onunyüüzünden şimdiki doktorumdanda memnunum geçen tahlile doğumevine gitmiştim ordaki doktor da iyiydi ama şansımıza bence doktorun iyiylği

senin şansına buradaki sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel dedi bana bak ne güzel ilgilenmişler senle

baya heveslendirdin kız herkesi, bende bugün sabah aramıştım, nezaman gelim nasıl kayıt yaptırcam diye sordum, hemen gelsen iyi olur dedi, yinede bütün bilgilerimi tlfnumu falan aldı. Gel muayeneni ol tahlilerini ücretsiz yapalım dedi, kendi doktorum daha tahlil falan istmemişti. Gerçekten çok ilgiliydi, benim doktorum belliymiş orda, bayan bi doktormuş bende önümüzdeki hafta gidip kaydolcam. Bu sistem çok güzel olmuş yani.

kasılıyorum ama geçer inşallah canım doğru çatu için doktorda alttan bakıyo geçer inşallah

ay dün bütün gün dışardaydım yaa çok sevdim ben bu işi. bugünde atıcam kendimi bir alışveriş merkezine varmı gelen benleeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
ayyy benide götürsene buğün hava kapalı burda hiçte çalışasım yok wallahiii . zatehn önümüzdeki h. sonu gelicem inş. ist. a bebişimin cinsiyetinide öğrenirsem hem alışv. yaparım belkii bendee :hulya:

ne tahlili canım ya

kızlar ben yazmadığım zamandan beri kramp sancısı çekiyorum kasıklarıma kramplar giriyo doktoru aradım kendini sıcak tut ve uzan dedi zaten öksürüyorum öksürdükçede karnıma ağrı saplanıyo
galiba izin alıp eve gidicem

senin şansına buradaki sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel dedi bana bak ne güzel ilgilenmişler senle
Niye 16. hafta.Benim arkadaş 15 haftalık.Haberi yokmuş.Dün söyledim.Tel açtı, geç kalmışsınız hemen gelin dediler.Sabah gitti o da.Tuğba başka bi ebeye git istersen.Aynı dr gibi kontrol ediyo bunlar da.Kan idrar tahlili yaptı.Kan değerine göre demir verebilirim dedi.Ayda 1 kontrole gidicekmişim.İlerde 15te 1 de çağırabilirmiş.Görümcemin doğumda damarı patlamıştı.Çok riskli bişeymiş o.Ebe kurtarmıştı görümcemi.Günde 20 25 doğum yaptırıyolarmış.Tecrübeli oluyolar

Tabi canım paracı hepsi.Bana zaten devletin dr.una özeline git, doğuma devlete git dedi.Şimdi devlet hastaneleri çok techizatlı.Burdakilerin özelden hiç farkı yok.Bi de epey büyük bi doğum hastanesi var.

umutluyuz:sema

schatzi:görkem

dimples:gamze

colerko:esra

nsa:nevin

kayra:vahide

kızlar benimde adım Sevgi...

Bu arada bende normal doğumu tercih ediyorum. birebir yaşamak isterim herşeyi. yalnız aklıma takılan doğumdan sonra vajina birazdaha geniş oluyormuş diye duydum aslı varmı aceb?

ay dün bütün gün dışardaydım yaa çok sevdim ben bu işi. bugünde atıcam kendimi bir alışveriş merkezine varmı gelen benleeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

offfff kısssssssss ya deme şööleeklava:klava:

işyerinde olmasam ben de öğlene kadar uyur sonra ver elini çarşı:dance:

off 1-2 ay sonra ben de öle olcam inş. karnım büyüyünce rahat gezebilir miyim bilmiyorum ama:dilcikar:

haydaa canım geçmiş olsun bence de eve git dinlen tatlım..:teselli:

kasılıyorum ama geçer inşallah canım doğru çatu için doktorda alttan bakıyo geçer inşallah

evet doktorlar da çatı muayenesi yapıyorlarmış ama ben ondan da korkmuyorum şimdilik...
kendi kendimizi ve birbirimizi cesaretlendirelim kızlar...
mesela benim aklıma hep şu geliyor...şu eroin kaçakçıları filan oluyor yaa kadınlar afedersiniz ama oralarına resmen 1 kilo paket sokuyorlar,,sonra bir de onu çıkarıyorlar ordan...ya da aşılama yaptıranlar spiral taktıranların filan orasına içeriyi genişletmek için huni gibi birşey sokuyorlarmış, sonra da onu açıyorlamış içerdeyken....

bizimki bir kerecik olucak katlanırız kızlar acısına yaaaakaydirigubbakcemile

2 tane dr gittim bukadar memnun dönmemiştim valla.Yolda gelirken gülümseyerek yürüyorum deli gibi.Ben dr.u görmedim orda.Hepsini ebe kendisi yaptı.Dr da varmış ama heralde bu ebe kendisi hallediyo.Ben hem ebeyim hem tecrübeli anneyim dedi.Kreş, anane, babanne, bakıcı hepsini tecrübe ettik.İlk 1 yıl kendin bak.Ve annen bakıcaksa da anane anane olarak kalsın.Anne baba ayrı bişey.Yatılı sakın bırakma.Çocuğun psikolojisini çok ciddi biçimde bozuyo dedi.Ablamın bi ark. çocuğunu hafta sonları eve alıyodu.Çalışıyo diye.Ama gece yarılarına kadar geziyolardı.Çocuk kafasını yerlere vurmaya başlayınca işi bırakıp aldı çocuğunu evine

görkemcim ne bilim öyle dediler bana sadece kilomu ölçtüler o kaa offf ya bazen diyorum memlekette hamilekalsaymışım

Kelebek senin o boş kesende şimdiden sonra canlanma olmaz heralde di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…