kızlarr günaydınnnnn...
bugün çok yoğunum ama arada uğruycam....
ben kesinlikle normal doğum istiyorum, çünkü bu allahın bir mucizesi....milyonlarca yıldır kadınlar, anenelerimiz, annelerimiz hep normal doğurmuşlar bizim canımız candı da onların ki değil miydi...hem bebişim için okadar acıya katlanmışım nolucak...Allahtan başka bir problem olmaz, herhangi bir sorunum olmazsa ben çatır çatır doğurucamm...opuyorumnanaktan
kızlar günaydınlar geçmişi okumaktan bişi yazamadım :))
kızlarr günaydınnnnn...
bugün çok yoğunum ama arada uğruycam....
ben kesinlikle normal doğum istiyorum, çünkü bu allahın bir mucizesi....milyonlarca yıldır kadınlar, anenelerimiz, annelerimiz hep normal doğurmuşlar bizim canımız candı da onların ki değil miydi...hem bebişim için okadar acıya katlanmışım nolucak...Allahtan başka bir problem olmaz, herhangi bir sorunum olmazsa ben çatır çatır doğurucamm...opuyorumnanaktan
görkemcim süpermiş gerçekten ebeler daha bilinçlendiriyorlar bizeri benim ark la birlikte giderdim bende daha kendim için gidemedim kayıt yaptırmam gerekk halaaGünaydın kızlar.Ben sağlık ocağından şimdi geldim.Soluğu burda aldım.Ne güzel haberler var burda bugün.Hepinizi çok çok tebrik ederim.
Ben de ebeye bayıldım bugün.Meleğimin kalp atışlarını dinlettiYolda gelirken bile gülerek yürüdüm.Millet de deli diycek.Tansiyonuma baktı.11-7 küçük 8i geçtiği an tuz diyetine başlıycaz dedi.55le hamile kaldım ben 67yle doğum yapıcaksın.67yi geçmiycez dedi.Kan tahlili yaptı.Değerlere göre demir hapına başlayabiliiz dedi.Benim dr sadece Elevit verdi.Ama ebe yetersiz dedi.Folik asit evelitte 0.8mg ama yetersiz dedi.ılk 1 yıl kendin bak bebeğine ücretsiz izin almanı öneririm dedi.Bi de bilgisayar çok zararlıymışçFişlerini çekmek gerekiyomuş.Ama işyerinde zaten birsürü pc var en azından ekran koruyucu al dedi.Bugün alıcam.Cep telefonu çok çok zararlı kullanmamaya çalış, bırak başkası baksın telefonuna hoporlörden konuş dedi.Ya ebe gittiğim dr.lardan daha iyiydi resmen.Özel hastaneleri önermem.Onları poliklinik olarak düşün devlet hastaneleri şuan çok iyi, çok techizatlı dedi.Bi de dr sezeryan derse gel bi tartışalım gerçekten gerekli mi dedi.Ben olabiliyosa normal istiyorum zaten.KAdına bayıldım ama çok kan aldırırken geldi elimi tuttu kadın.Çok ilgiliydi
Günaydın kızlar.Ben sağlık ocağından şimdi geldim.Soluğu burda aldım.Ne güzel haberler var burda bugün.Hepinizi çok çok tebrik ederim.
Ben de ebeye bayıldım bugün.Meleğimin kalp atışlarını dinlettiYolda gelirken bile gülerek yürüdüm.Millet de deli diycek.Tansiyonuma baktı.11-7 küçük 8i geçtiği an tuz diyetine başlıycaz dedi.55le hamile kaldım ben 67yle doğum yapıcaksın.67yi geçmiycez dedi.Kan tahlili yaptı.Değerlere göre demir hapına başlayabiliiz dedi.Benim dr sadece Elevit verdi.Ama ebe yetersiz dedi.Folik asit evelitte 0.8mg ama yetersiz dedi.İlk 1 yıl kendin bak bebeğine ücretsiz izin almanı öneririm dedi.Bi de bilgisayar çok zararlıymışçFişlerini çekmek gerekiyomuş.Ama işyerinde zaten birsürü pc var en azından ekran koruyucu al dedi.Bugün alıcam.Cep telefonu çok çok zararlı kullanmamaya çalış, bırak başkası baksın telefonuna hoporlörden konuş dedi.Ya ebe gittiğim dr.lardan daha iyiydi resmen.Özel hastaneleri önermem.Onları poliklinik olarak düşün devlet hastaneleri şuan çok iyi, çok techizatlı dedi.Bi de dr sezeryan derse gel bi tartışalım gerçekten gerekli mi dedi.Ben olabiliyosa normal istiyorum zaten.KAdına bayıldım ama çok kan aldırırken geldi elimi tuttu kadın.Çok ilgiliydi
görkemcim süpermiş gerçekten ebeler daha bilinçlendiriyorlar bizeri benim ark la birlikte giderdim bende daha kendim için gidemedim kayıt yaptırmam gerekk halaa
cnmmm inşallah. inanılmaz bir yer orası. biz giderken bir arkadaşımız kabeyi ilk gördüğünde dilediğin dilek kabul olur demişti. bütün gece ne dilesem diye düşünmüştüm. ozamanlar evli değildimkaydirigubbakcemile2. kabeyi görünce dilek falan kalmadı onun ihtişamından herşeyi unuttum ben. sonra tavaf ederken aklıma geldi. dokundum gülsuyu kokuyor misler gibi. ALLAHIM dedim bana hayırlısını ver. eşimi verdi bana:Saruboceq: şükürler olsun. sonra sefa ve merve tepesine gittik çıkarken saçımızdan kestik ihramdan çıkmak için. herkese nasip olmazmış oraya gitmek ben çok istedim rabbim nasip etti. orda ezan okununca insanlar tüm dükkanları kapatıyor ve gidiyorlar içerde müşteri varsa bile çıkarıyorlar. inanılmaz bir görüntü. çok değişik bir yer herkesin görmesi lazım. yeniden doğmuş gibi oluyor insan:Saruboceq:
cnmmm inşallah. inanılmaz bir yer orası. biz giderken bir arkadaşımız kabeyi ilk gördüğünde dilediğin dilek kabul olur demişti. bütün gece ne dilesem diye düşünmüştüm. ozamanlar evli değildimkaydirigubbakcemile2. kabeyi görünce dilek falan kalmadı onun ihtişamından herşeyi unuttum ben. sonra tavaf ederken aklıma geldi. dokundum gülsuyu kokuyor misler gibi. ALLAHIM dedim bana hayırlısını ver. eşimi verdi bana:Saruboceq: şükürler olsun. sonra sefa ve merve tepesine gittik çıkarken saçımızdan kestik ihramdan çıkmak için. herkese nasip olmazmış oraya gitmek ben çok istedim rabbim nasip etti. orda ezan okununca insanlar tüm dükkanları kapatıyor ve gidiyorlar içerde müşteri varsa bile çıkarıyorlar. inanılmaz bir görüntü. çok değişik bir yer herkesin görmesi lazım. yeniden doğmuş gibi oluyor insan:Saruboceq:
tatalım benim iş ark da hamile bende onunla gidiyordum sağlıkocağına dediğin gibi nasıl bir ilgisi var anlatamam biz dr. a parasıyla gidiyoruz ama onlar ücretsiz nasıl anlatıyorlar ilgileniyorlar. sanki kendi çocukları olacak gibi heyecanla paylaşıyorlar bilgilerini. birde dr. a soramadığın konuları ebelere sorabiliyor bayanlarr ne hikmetse daha rahatlatıyoprlar sanırım bayanlarıKadına hayran kaldım Esra.Ayda 1 geliceksin dedi
amin canım inşallahh allahım bizlerede nasip eder orarları görmeyiiokuyunca çok duygulandım canım sen hacca mı gittin umreye mi?
biz de eşimle gitmiştik bu sene haziran ayında. anlatılmaz yaşanır derler ya gerçekten öyle.. Allah gidemeyenlere gitmeyi gidenlere de tekrar tekrar gidebilmeyi nasip etsin..
Günaydın kızlar.Ben sağlık ocağından şimdi geldim.Soluğu burda aldım.Ne güzel haberler var burda bugün.Hepinizi çok çok tebrik ederim.
Ben de ebeye bayıldım bugün.Meleğimin kalp atışlarını dinlettiYolda gelirken bile gülerek yürüdüm.Millet de deli diycek.Tansiyonuma baktı.11-7 küçük 8i geçtiği an tuz diyetine başlıycaz dedi.55le hamile kaldım ben 67yle doğum yapıcaksın.67yi geçmiycez dedi.Kan tahlili yaptı.Değerlere göre demir hapına başlayabiliiz dedi.Benim dr sadece Elevit verdi.Ama ebe yetersiz dedi.Folik asit evelitte 0.8mg ama yetersiz dedi.İlk 1 yıl kendin bak bebeğine ücretsiz izin almanı öneririm dedi.Bi de bilgisayar çok zararlıymışçFişlerini çekmek gerekiyomuş.Ama işyerinde zaten birsürü pc var en azından ekran koruyucu al dedi.Bugün alıcam.Cep telefonu çok çok zararlı kullanmamaya çalış, bırak başkası baksın telefonuna hoporlörden konuş dedi.Ya ebe gittiğim dr.lardan daha iyiydi resmen.Özel hastaneleri önermem.Onları poliklinik olarak düşün devlet hastaneleri şuan çok iyi, çok techizatlı dedi.Bi de dr sezeryan derse gel bi tartışalım gerçekten gerekli mi dedi.Ben olabiliyosa normal istiyorum zaten.KAdına bayıldım ama çok kan aldırırken geldi elimi tuttu kadın.Çok ilgiliydi
kaç yaşında da kız oğlan kız istiyormuş kendine el değmemişmi ki sositosositoayyyysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: yarıldım gülmekten kızlar tv de şu evlenme programı varya adamın teki çıkmış benle evlenecek kişiye 20bin tl vericem diyo:roflol::roflol: hemde kız oğlan kız istiomuş.. millet kafayı yemiş
ayyyysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: yarıldım gülmekten kızlar tv de şu evlenme programı varya adamın teki çıkmış benle evlenecek kişiye 20bin tl vericem diyo:roflol::roflol: hemde kız oğlan kız istiomuş.. millet kafayı yemiş
günaydın evet sayfalar hızlı ilerliyo iş arasında bi bakıyorum 5-10 sayfa geçmiş cvp yazsan alakasız oluyo yazmasan küsen oluyo arada kaynayıp gidiyoruz
şimdi gittiler Allahtan dışardalar şu an
burnumada peçete tıkadım oturuyorum napim
şimdi tarkanın ölürüm sana şarkısını dinleyip
kaçan keyfimi yerine getirmeye çalışıcam:dance:
kaydirigubbakcemile5 sonunda diyebildin canımkızlar şimdi cengiz abiye dedimki (eniştemin ortağı)
çocuğum sizin yüzünüzden pasif içiçi oldu dedim o sırada burnumda peçete vardı
bide bana içme diyosunuz dedim
doğru diyosun dedi üzüldü bi daha senin yanında sigara içmem ben ama ismailin odası için bişey diyemem dedi
sende gördüğün herkesi uyar dedi
bende normal düşünüyom ama korkuyorum birlik olup atlatalım bukorkuyu bebeği doğurmaktan değilde ebeler alttam muayene yapıyorlarmış ya çok kasılıyom bengamzecim bende normal doğum istiyorum eğer nasip olursa. geçen hastaneye gittiğimizde bir ebeyle konuştum dediki normal doğum tabiki sancı çekiyorsun sezaryanda doğumdan sonra çekiyorsun normalde doğumdan önce ama dedi şimdi sezaryanla yapıolar hiç acısız sonra bırakması kolay oluo dedi bebeklerini ama o doğum sancısını çekip bebeğini bırakmak hiç kolay değil dedi. annelik orda başlıo bebeğin için ilk katlandıpın şey bu dedi tabi o daha güzel anltattı . sezaryan düşünenler yanlış anlamasın sadece bayan bu şekilde bi hikaye anlattı bana. etkilendim bende...
ay çok duygulandım ben inşalllah o günlerimiz de gelir koklarız yavrularımızı bir de doğumdan sonra bir uyku bastırıyomuş ki ve çok tatlı bir uykuymuş içinin boşalmasıyla rahatlıyosun herakldebir de kızlar ben Mehmet Ali erbilin eşinin programında dinlemiştim..kadın diyor ki; bebeğin o içinizden çıkarken ki hissettikleriniz, bunu sadece bebeğinizin ve sizin yapıyor olmanız müdahale olmaksızın, yeni bir hayat için ikinizin birden mücadele etmesi hiç bir başka şeyde yaşanamaz bir duygu demişti...Allahım inşallah o günleri gösterir:Saruboceq:
bir de annem , içinden çıkar çıkmaz aklın gözün bebekte olduğu için kendini unutyorsun, dikiş atıldığını anlamıyorsun bile demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?