2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet sağolun kızlar
iyice gaza geldim şimdi bu gazla eniştemede sölerim ben içe yanımda diyedelikafadulden

a.sinşallah

Günaydın kızlar.Ben sağlık ocağından şimdi geldim.Soluğu burda aldım.Ne güzel haberler var burda bugün.Hepinizi çok çok tebrik ederim.
Ben de ebeye bayıldım bugün.Meleğimin kalp atışlarını dinletti Yolda gelirken bile gülerek yürüdüm.Millet de deli diycek.Tansiyonuma baktı.11-7 küçük 8i geçtiği an tuz diyetine başlıycaz dedi.55le hamile kaldım ben 67yle doğum yapıcaksın.67yi geçmiycez dedi.Kan tahlili yaptı.Değerlere göre demir hapına başlayabiliiz dedi.Benim dr sadece Elevit verdi.Ama ebe yetersiz dedi.Folik asit evelitte 0.8mg ama yetersiz dedi.ılk 1 yıl kendin bak bebeğine ücretsiz izin almanı öneririm dedi.Bi de bilgisayar çok zararlıymışçFişlerini çekmek gerekiyomuş.Ama işyerinde zaten birsürü pc var en azından ekran koruyucu al dedi.Bugün alıcam.Cep telefonu çok çok zararlı kullanmamaya çalış, bırak başkası baksın telefonuna hoporlörden konuş dedi.Ya ebe gittiğim dr.lardan daha iyiydi resmen.Özel hastaneleri önermem.Onları poliklinik olarak düşün devlet hastaneleri şuan çok iyi, çok techizatlı dedi.Bi de dr sezeryan derse gel bi tartışalım gerçekten gerekli mi dedi.Ben olabiliyosa normal istiyorum zaten.KAdına bayıldım ama çok kan aldırırken geldi elimi tuttu kadın.Çok ilgiliydi

inşallah canım bende aynı fikirdeyim ama daha çok var umarım bi sorun çıkmaz herşey gönlümüzce olur

görkemcim süpermiş gerçekten ebeler daha bilinçlendiriyorlar bizeri benim ark la birlikte giderdim bende daha kendim için gidemedim kayıt yaptırmam gerekk halaa

Kızlar ebe bi anket doldurttu.Eşim evde mutfakta, balkonda falan sigara içiyo.Çocuğun ileride şiddet görüp görmeyeceğini ölçüyomuş o bölüm.Eşimi iş yerinde sigara içiyo diye yazdı.Evde yazarsam yakanızı bırakmazlar dedi.Sigara içtikten sonra üstünü değiştirip eşinin yanına gelmelisin çünkü sarılınca kumaşlardan direk anne ve bebek nikotini alıyo dedi

ne güzelmiş ya bizim burdaki sağlık ocakları çok küçük ordaki hastane gibi heralde
burda tek kat 4-5 odalı biyer öyle kan falanda alcak yer yok genelde ilaç yazdırmaya gidiliyo diye biliyorum bebeğin şimdiden kısmetli maaşallah umarım hepimiz iyi dr larla karşılaşırız

bir de kızlar ben Mehmet Ali erbilin eşinin programında dinlemiştim..kadın diyor ki; bebeğin o içinizden çıkarken ki hissettikleriniz, bunu sadece bebeğinizin ve sizin yapıyor olmanız müdahale olmaksızın, yeni bir hayat için ikinizin birden mücadele etmesi hiç bir başka şeyde yaşanamaz bir duygu demişti...Allahım inşallah o günleri gösterir:Saruboceq:

bir de annem , içinden çıkar çıkmaz aklın gözün bebekte olduğu için kendini unutyorsun, dikiş atıldığını anlamıyorsun bile demişti...

inşallah bizlere de gitmek nasip olur

okuyunca çok duygulandım canım sen hacca mı gittin umreye mi?

biz de eşimle gitmiştik bu sene haziran ayında. anlatılmaz yaşanır derler ya gerçekten öyle.. Allah gidemeyenlere gitmeyi gidenlere de tekrar tekrar gidebilmeyi nasip etsin..

Kadına hayran kaldım Esra.Ayda 1 geliceksin dedi
tatalım benim iş ark da hamile bende onunla gidiyordum sağlıkocağına dediğin gibi nasıl bir ilgisi var anlatamam biz dr. a parasıyla gidiyoruz ama onlar ücretsiz nasıl anlatıyorlar ilgileniyorlar. sanki kendi çocukları olacak gibi heyecanla paylaşıyorlar bilgilerini. birde dr. a soramadığın konuları ebelere sorabiliyor bayanlarr ne hikmetse daha rahatlatıyoprlar sanırım bayanları

amin canım inşallahh allahım bizlerede nasip eder orarları görmeyii

yaa çok kıskandım ben de istiyorumm gitmek. cumartesi gideyim inşzemuszemus

özel hast. değil de devlet öneriyorum demiş ? buna takıldım techizat önemli gerçekten de doktor da önemli korkarım ben tanımadığım bi doktorda :uhm:fisfisfis

kaç yaşında da kız oğlan kız istiyormuş kendine el değmemişmi ki sositososito

hey Allah ım çok güldüm ya:roflol:

günaydın evet sayfalar hızlı ilerliyo iş arasında bi bakıyorum 5-10 sayfa geçmiş cvp yazsan alakasız oluyo yazmasan küsen oluyo arada kaynayıp gidiyoruz

aynen :)) çok fena ben tam konu hakkında yorum yazıcam başka konuya geçilmiş olıyor.napalım bizide böle idare edicekler artık :))

şimdi gittiler Allahtan dışardalar şu an
burnumada peçete tıkadım oturuyorum napim
şimdi tarkanın ölürüm sana şarkısını dinleyip
kaçan keyfimi yerine getirmeye çalışıcam:dance:

GÜNAYDIN KIZLAR.. SON ZAMANLARDA BİRAZ YOĞUNUM MUHABBETE DALAMIYORUM. AMA ARA ARA GİRDİĞİMDE HEP ENDLİGHT I GÖRÜYODUM. KİM BU KIZ SONRADAN EKLENMİŞ AMA HERKESLE ARKADAŞ OLMUŞ HER MUHABBETİN İÇİNDE DİYODUM. HAY ALLAH ŞULE YÜKSELMİŞ MEĞER. ŞUAN KENDİME GÜLÜYORUM. MERHABA ŞULECİM YAAA..hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 sonunda diyebildin canım
bende normal düşünüyom ama korkuyorum birlik olup atlatalım bukorkuyu bebeği doğurmaktan değilde ebeler alttam muayene yapıyorlarmış ya çok kasılıyom ben

ay çok duygulandım ben inşalllah o günlerimiz de gelir koklarız yavrularımızı bir de doğumdan sonra bir uyku bastırıyomuş ki ve çok tatlı bir uykuymuş içinin boşalmasıyla rahatlıyosun heraklde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…