nidacığım sen tanıyomusun ayşesinemi ben ilk defa görüyorum acaba benim giremediğim günlerdemi bizim topikteydi:uhm:
ve bir de yeni üye
heyecanlı mayıs annelerinden biri olacağım herhalde, şimdiden doğumu nerde nasıl kiminle yapacağım diye düşünmekten helak oluyorum erken mi? bir de mayıs annelerinden hangi kadın doğum doktorlarını gittiklerini öğrensek..?
ben vatan caddesindeki 29 Mayıs Hastanesi Hale Aktün'e gidiyorum ama ilk hamileleiğim biraz endişeliyim doğruyu seçip seçmediğim konusunda
yeni arkadaşlardan tatlım:teselli:
kızlar bu nası bişi yaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
tatlım sigara içtikleri gibi yada yaktıkları gibi camları aç üstünede giy kalın bişiler bitirdiklerinde kapaaa tepkini gösterrr ben kaçırmışım kusura bakma haklısın kızmaktaa
buyrunnnnnnnnn hehe geçmişe bakındım canımcım biraz ama hepsini okuyamadım iisiniz dimiiii? nilay13 ünde ikili sonuçları ii çıkmış sevindim çok kelebek01 ( sevil ) de gidecekti sanırım nolduu yanlışmı hatırlıyorum yoksa :uhm:
ya camlar hep açık zaten bide oda büyük cam küçük pek bi fayda etmiyo
zaten öksürüyorum boğazlarım ağrıyo bide midem bulanıyo
bide bu sabah kan kustum boğazlarım tariş olmuş heraldeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
anladım canım k. Bakma geÇmıŞe ŞÖyle bır baktım ama gÖremedım sevındım
günaydın canım, sabah yazmıştım, allaha şükür kontrolüm iyi geçti. Ama benim ikili test değil rutin kontroldü. Daha küçük benim bebişim :)
hadi ya tahriş olmuş ozaman canım geçmiş olsun öksürük için doktora sorsaydın ilaç veremez belki ama.. sigara daha kötü yaparklava:. bence ara 155 i şikayet et çaktırmadan kapalı yerde sigara içiyolar diyekaydirigubbakcemile3
kıyamam yaaa nasıl vicdansız enişte o yaaa bizim patronlarımız bile içmiyor burdaaa dışarı çıkıolar gerçi biz 2 kişiyizz hamile ağır basıoz sanırım ondan içemiyorlarrendlight kullanıcısından alıntı
ya camlar hep açık zaten bide oda büyük cam küçük pek bi fayda etmiyo
zaten öksürüyorum boğazlarım ağrıyo bide midem bulanıyo
bide bu sabah kan kustum boğazlarım tariş olmuş heraldee
ense kalınlığı ölçüldü ve ikili tarama için kan verdim...
babası ilk kez gördü kuzucuğumu çok duygulandık...kaydirigubbakcemile3
Tam 5,5 cm olmuş ve 1 gün önden gidiyormuş gelişimi, ense kalınlığıda çok iyiymiş..(maşallah)
ama göstermedi kız mı erkek mi..benim ki 1 ay sonraya kaldı kızlar:gitme:
kızlarrrrrr anca eve geldim anca yazıyorumm. bugün 2li testimin kan sonuçlarını aldımm. doktorum çok çok çok düşük risk çok güzel sonuçların dedi. ne 3lü nede 4lüye girmeme gerek yokmuş. test sonucum şu 1/36581darısı hepinize inşallah
iyi bari ben size mutlu bi haber vereyim ikili test sonucumuzu aldık
risk grubunda değilmişiz zaten üç kısım varmış
çok riskli az riskli hiç riski olmayan
biz hiç riski olmayanyerdeyiz 1:10000 riski var
rabbim yüzümü güldürdü sizlerinkinide böyle güldürür inşallahhhhhhhhhh
günaydın kızlar,
Dün doktor kontrolüm allaha çok şükür iyi geçti, bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu, ikinci kesem öööyle yerinde duruyordu doktorum bi zararı olmaz bebeğine dedi. Normalde ben 9. haftamdayım ama ultrasonda 8 haftalık gözüküyordu, önemsemedi onu doktorum. Bide ilk kez karından muayene oldum doktorumun dediği kadar varmış, ben çok net göremedim. On gün önce vaginal kontrol olduğumda bebeğimin başını falan gayet net görmüştüm. Tekrar 15 gün sonraya randevum var, ozamana daha da rahat görebilirmişim. Tedavime aynı şekilde devam edicem.
Bana iyi dileklerini sunan ve dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
endlight
ewt cnm düşük tehlikem var ileri derecede o yüzden korkuyorum ya mafoldumben mafoldumben
günaydınnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nidah, aysesinemk, colerko+, endlight+, kelebek01, NSA, TIFF, tugba, yaprak_sarma+
yaprakksarmaa günaydın aysesinemk sanada günaydınnnnn misafirrr ojjgeldinn
sevilcim çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına darısı başımıza inşallah,şule sen niye uyarmıyosunki anlamadım gerçi uyarmana gerek yok anlamaları lazım hamilesin sonuçta camda falan içsinler canım enişten değil kim olursa olsun saygısızlığı geçtim bebeğin sağlığını tehlikeye atıyolar onların keyfi için sen hasta olucan kızdım ama şimdi bende ,bu arada sakin olmaya çalışalım hepimiz arkadaşım diyoki sen hamileliğinde nasıl olursan bebeğin mizacını etkiliyomuş kendi çok sinirliymiş bebeği de aynı tam bi cadı ortalığı yıkıyo benden söylemesi
alemsin yaafff güldürdün beni:roflol:
bide yemek kokusuda gelmeye başladı şimdi hepten bulandı midem:bbo:
biz de iki kişi çalışıyoruu zarkadaşı saolsun içmiyo yanımda bayan zaten anlayışlı bir kere ben yokken içmiştim gelince daya çok rahatsız oldum söyledim daha da içmedi ama sule hala niye söylemiyosun bak senin içmenden daha çok zaar veriyo kaçkişinin dumanını çekiyosun içinekıyamam yaaa nasıl vicdansız enişte o yaaa bizim patronlarımız bile içmiyor burdaaa dışarı çıkıolar gerçi biz 2 kişiyizz hamile ağır basıoz sanırım ondan içemiyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?