2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nidacığım sen tanıyomusun ayşesinemi ben ilk defa görüyorum acaba benim giremediğim günlerdemi bizim topikteydi:uhm:

yeni arkadaşlardan tatlım:teselli:

bu arada yeni favorim vivident şekersiz naneli sakız kızlar midemi rahatlatıyo ya bulantıyı sanki biraz bastırıyo

tatlım sigara içtikleri gibi yada yaktıkları gibi camları aç üstünede giy kalın bişiler bitirdiklerinde kapaaa tepkini gösterrr ben kaçırmışım kusura bakma haklısın kızmaktaa

ya camlar hep açık zaten bide oda büyük cam küçük pek bi fayda etmiyo
zaten öksürüyorum boğazlarım ağrıyo bide midem bulanıyo
bide bu sabah kan kustum boğazlarım tariş olmuş heraldeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Günaydın canım, sabah yazmıştım, allaha şükür kontrolüm iyi geçti. Ama benim ikili test değil rutin kontroldü. Daha küçük benim bebişim :)

hadi ya tahriş olmuş ozaman canım geçmiş olsun öksürük için doktora sorsaydın ilaç veremez belki ama.. sigara daha kötü yaparklava:. bence ara 155 i şikayet et çaktırmadan kapalı yerde sigara içiyolar diyekaydirigubbakcemile3

alemsin yaafff güldürdün beni:roflol:

bide yemek kokusuda gelmeye başladı şimdi hepten bulandı midem:bbo:

sevilcim çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına darısı başımıza inşallah,şule sen niye uyarmıyosunki anlamadım gerçi uyarmana gerek yok anlamaları lazım hamilesin sonuçta camda falan içsinler canım enişten değil kim olursa olsun saygısızlığı geçtim bebeğin sağlığını tehlikeye atıyolar onların keyfi için sen hasta olucan kızdım ama şimdi bende ,bu arada sakin olmaya çalışalım hepimiz arkadaşım diyoki sen hamileliğinde nasıl olursan bebeğin mizacını etkiliyomuş kendi çok sinirliymiş bebeği de aynı tam bi cadı ortalığı yıkıyo benden söylemesi

kıyamam yaaa nasıl vicdansız enişte o yaaa bizim patronlarımız bile içmiyor burdaaa dışarı çıkıolar gerçi biz 2 kişiyizz hamile ağır basıoz sanırım ondan içemiyorlarr

dimples duru çok güzel bi isim arkadaşım valla teprik ederim çok yakışcak minik kızına.:1hug:

Ayy canım çok sevindim ya. Maşallah diyeyim. Darısı burada sabırsızlıkla bekleyen tüm annelere inşAllah

oy oy maşallah. Harika haberler bunlar çok sevindim canım yakaydirigubbakcemile5.

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım çok sevindim.

endlight
ewt cnm düşük tehlikem var ileri derecede o yüzden korkuyorum ya mafoldumben mafoldumben

Canımsın. Benimde düşük tehlikem var. bende geceleri kabuslar görüyorum. sanırım bunlar çok kafaya takmaktan oluyorkafamçokkarıştı. güzel düşünelim güzel olsun inşAllaha.s

Sanada günaydın canım. Sabahlarınız hayır olsun inşAllahyerimseniben

Herkese hayırlı sabahlar hanımlarbuyrunnnnnnnnn

Kızlar bi ilaç vermişti doktor B vitamini Benexol adı. netten baktım da rahatlatıcı etkisi varmış psikolojik olarak :roflol: biraz kafam rahat bugünlerde bundan mı acabananiknanik

bebişimiz de inş sakin olur ayy sağlıklı olsund a tabi öcelikli..
:sm_cool:

alemsin yaafff güldürdün beni:roflol:

bide yemek kokusuda gelmeye başladı şimdi hepten bulandı midem:bbo:

evet yaaa millet yasak felan dinlemio cidden kızlar yaaa.. okullarda bile içilio hala. eski içici olarak ben hiçbir zaman kimseyi mağdur etmemeye çalıştım, hep yakarken sordum ya da alternatif çare üretmeye çalıştım. bence büyük düşüncesizlik.. lmaz:

kıyamam yaaa nasıl vicdansız enişte o yaaa bizim patronlarımız bile içmiyor burdaaa dışarı çıkıolar gerçi biz 2 kişiyizz hamile ağır basıoz sanırım ondan içemiyorlarr
biz de iki kişi çalışıyoruu zarkadaşı saolsun içmiyo yanımda bayan zaten anlayışlı bir kere ben yokken içmiştim gelince daya çok rahatsız oldum söyledim daha da içmedi ama sule hala niye söylemiyosun bak senin içmenden daha çok zaar veriyo kaçkişinin dumanını çekiyosun içine

şimdi gittiler Allahtan dışardalar şu an
burnumada peçete tıkadım oturuyorum napim
şimdi tarkanın ölürüm sana şarkısını dinleyip
kaçan keyfimi yerine getirmeye çalışıcam:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…