selam kızlar yeni doğum yapanlar olmuş gözünüz aydınnn
bişey sorcam hanımlar sağlık ocağına gittiğimizde bi d vitamini verdiler 15günden itibaren bebeğe vercekmişiz. size verdilermi doktora sormadan kullansammı acaba? 1 yaşına kadar hergün 3 damla veriliormuş başlayan varmı bu vitamine?
ben kullanıyorum oğlum 15 günlük olduğunda başladım evet günde 3 damla damlatıyorsun
bişey sorcam hanımlar sağlık ocağına gittiğimizde bi d vitamini verdiler 15günden itibaren bebeğe vercekmişiz. size verdilermi doktora sormadan kullansammı acaba? 1 yaşına kadar hergün 3 damla veriliormuş başlayan varmı bu vitamine?
buarada kızlar doktor bana 2.topuk kanını ne zaman aldıracağımı söylemedi..
ne zaman yaptırmalıyım
birde kilo alımları nasıl olmalı kızlar günde bebek ne kadar kilo almalı yada haftada? doktor kilo az alıyo diye mama vermişti hastanedeyken,ama ben vermiyorum . veren arakdaşları okudum da geçmişte acaba versemmiCADIARZU
15.günde sağlık ocağında alıyolar ben 12.günde götürmüştm
ben de güne iki kez 30 cc mama veriyorum,d vitaminine bügün başladık 17 günlük benimki,sağlık ocağına gittik bugün doğumdan itibaren 600 gr almış,zaten baya belli oluyo bezi 2 numara tam geliyo artık ,maşallah tosuncuğuma, banyo çok sık yapamıyoruz korkuyorum hasta olucak diye malum havalar kötü gidiyo,banyo yapılcağında kalorifer yakıyoruz ,
hepnize kolay gelsin hanımlar ,bebek bakmak çok zormuş
canım ben de 15 günlükken başladım ama doktorum 4 damla dedi..öyle veriyorum..selam kızlar yeni doğum yapanlar olmuş gözünüz aydınnn
sanırım haftada 200 gr alması gerekiyormuş doyan bebek...birde kilo alımları nasıl olmalı kızlar günde bebek ne kadar kilo almalı yada haftada? doktor kilo az alıyo diye mama vermişti hastanedeyken,ama ben vermiyorum . veren arakdaşları okudum da geçmişte acaba versemmiCADIARZU
canım erkek bebekler ayda enaz 600 gr almalıymış yani günde 20...sağlıkocağına götür tarttır için rahat olsun gerçi ben burdakilere sinir oldum anne sütüyle 15 günde 350 gr aldığı halde kilo alımı az dediler..kendi dr.umuza götürcem önümüzdeki ay
sen biraz mama vermeye devam et canım,bırakır alışkanlığını inş, hepsi aynı bunların benmki de geceleri üstümde uyuyo :)))maşallah tosuncuğuna canım...ben artık gün aşarı yaptırıyorum banyoya alıştı artık ilk başta çığlık atsada suya tam girince susuyu çıkana kadar..amam benim evde kombili olduğundan tam olarak ısınmıyo oyüzden kısa sürüyo banko keyfimiz..gerçektende zormuş bebek bakmak hele benimki gibi memeciyse adama açmı die mama veriyoruz yine meme istiyo memede uyuyo sanırım kötü bi alışkanlık kazandı benim oğlan
merhaba kızlar benim oğlana 15. günde başla dedi devit i hergün veriyorum 3 damla 1 haftalıken 200 gr almıştı 15 günlük gittiğimize 300 gr daha almış dr gayet iyi dedi 1 aylıkken 1200 gr eder demişti bakalım cmts gidicez bakalım ne kadar olmuş görücem benimde göğüslerim başlarda çok acıyordu ama şimdi normale döndü iki göğsümüde emiyor kerem ayırt etmiyor çok şükür gün aşırı yıkıyoruz bişzde ama daha tek başıma yıkayacak cesareti bulamıyorum tuba niye sizin oraları soğukki muğla gibi bir yer soğuksa ist daha soğuktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?